Anonimen
|
pozdravljene borke Tudi sama sem trepetala, želela se bojevala..in je uspelo Me pa zmoti, ko berem poste nekaterih kako nevedno stopate v postopke... Zelo veliko se da prebrat na netu, na njihovi internetni strani. Vsi - celoten tim v Mariboru je zelo strokoven, razumevajoč in ima občutek in srčnost za vse težave, ki jih immamo vsi, ko obiščemo ambulanto. Tako sestre (Marija, Jasna, Danijela...) kot Marija, ki pika in deli terapijo. Profesor Vlaisavljević je velik strokovnjak, vodja in predvsem velik človek , če ga kliknete, boste o njem, njegovem znanju in razdajanju le tega lahko veliko prebrale. Prav tako kot on sta tudi dr. Reljić in dr. Gavričeva predavatelja na univerzi, tudi mladi obetavni sledijo. Predvsem bi izpostavila dr. Testenovo, dr. Kneza in dr. Došen. Edina s katero nisem bila toliko zadovoljna, pa na srečo nisva bili toliko v kontaktu je dr. Kovačeva. So uigrana, strokovna in čuteča ekipa in takšnih je v UKC Maribor žal malo. Glede razgovorov in čakalnih vrst - na razgovor se dobro pripravite, ker je tam toliko informacij in gre kar hitro mimo tebe. Prej si veliko preberite, preglejte in si sestavite vprašanja. Nihče ne bo čudno gledal... Sama sem z dr. Gavričevo zelo zadovoljna. Prvič nam je sicer uspelo naravno, ko smo bili dani na čakalno listo Drugiča pa z IUI-tudi zadnjim pred čakalno In, ja, tudi moj levi jajcevod za barvilo ni bil prehoden. Tako da imam to zapisano kot diagnozo. Očitno pa je desni čist kul!!!! Čakalna vrsta se je podaljšala, ker vsa Slovenija drvi v Maribor!!! Vsem želim - pozitiven pogled v prihodnost, veliko ljubezni, zaupanja in predvsem potrpežljivosti...in vse boste dočakale svoje zaklade
|