|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
20.1.2012 19:40:19   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ojla! Naj vam sporočim eno zelo lepo novičko!

Naša Beba75 je v torek povila svoji dve štručki NIKO 2570g 48 cm in NEJCA 2280g 47CM , vse čestitke njej in atiju da bi se lepo cartali in uživali prelepo otroštvo user posted image user posted image

ooooo epo lepo, no pa so še lepe novice. lepo jo pozdravi in ji predaj čestitke. nisem sigurna če imam še njeno cifro. tudi tebi Miklarom vse lepo. kako ste kej? nisem bila tule gor že 4 mesce, pa nisem več na tekočem. jaz sem v 5. postopku. transfer imam v torek, sem imela prvič kratek mild postopek in dobila 6 celic.

še enkrat lepe pozdravčke

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
20.1.2012 20:01:10   
ananaska78
Danes sem klicala v MB za nov postopek.
Naročila me je maja na pogovor, postopek pa šele jeseni.
A je spet tako dolga čakalna doba user posted image ?

Katera ve koliko stane samoplačniški postopek v MB in v kolikem času prideš na vrsto?

Športnica, tebi pa veliko sreče v torek user posted image user posted image user posted image .
Saj se te spomim od prejšnjih postopkov. Ti je do sedaj kdaj uspelo zanositi?

Lep petkov večer!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
20.1.2012 21:02:53   
športnica
ananaska78 hejla, ne nič še ni ratalo. je že cajt ane? user posted image user posted image user posted image počas bi se lahko že kaj obrnilo na bolje , leta tečejo user posted image

samoplačniški je cca 1.400 eur, odvisno ali imaš kratek ali dolgi postopek. ta cena je za dolgi, ker so zdravila draga.

drži se in upam da boš kaj prej. to vedno tako rečejo, potem pa vedno prej dobiš pošto. jaz sem bila v ljubljani konec novembra na pogovoru in 6.1. že prevzela zdravila. se mi zdi zelo hitro a?
[/quote]

< Sporočilo je popravil športnica -- 20.1.2012 21:04:02 >

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
21.1.2012 8:35:58   
latka
ooo, športnica, lepo, da si že spet v postopku!user posted image user posted image Mislilm, da je že skrajni čas, da tudi nam, starim borkam sedaj uspe zagledati tisti magični +!!user posted image Srečno v torek na ET!

ananaska78, žal so se čakalne v MB spet podaljšale!user posted image Jaz sem imela oktobra neuspeli postopek s eskimčkom, pred 2 tedni sem imela razgovor za naslednji postopek, vendar imam predvideno punkcijo komaj v začetku aprila, špikati se pa začnem konec marca(kratek postopek)!user posted image
Edina slaba stran v MB se mi zdi samo ta pretirano dolga čakalna doba, pa začetek postopka s KT!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2979
21.1.2012 15:50:24   
lale

Latka ena prijateljica tudi začne marca s postopkom. Je pa odklonila kontracepcijske tablete in bo pričela brez njih. Tako, da lahko tudi odkloniš če želiš. Zdravnik ji je povedal, da se jemljejo kontracepcijske zato, ker lahko nastanejo ciste na jajčnik. Vendar se je ona odločila, da bo imela postopek brez njih. Tega, da lahko odkloniš tudi jaz nisem vedela user posted image

Latka kaki postopek pa si imela prvič? Kako to, da imaš sedaj kratkega? A mogoče zaradi hipestimulacije?

Lepo bodi user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
21.1.2012 16:07:07   
skarabej
Kontracepcijo dobiš!? Sploh ne vem kako in kaj se dogaja pred postopki IVF/ICSI? Še nisem tako daleč (bom kmalu), sam' mi res ni jasno zakaj KT, če pa itak ne rata!?Bom vidla 30. 1. kaj mi bodo povedali. Za IUI sem se samo špikala z gonalom in je blo to to - sam' ratalo NI!user posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
21.1.2012 17:16:49   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: latka

ooo, športnica, lepo, da si že spet v postopku!user posted image user posted image Mislilm, da je že skrajni čas, da tudi nam, starim borkam sedaj uspe zagledati tisti magični +!!user posted image Srečno v torek na ET!

ja skrajni čas. user posted image user posted image user posted image midva sva tokrat bla kar pridna. jedla matični mleček in koren maco. mož je jemal astasan za izboljšanje smermijev, hodiva pa še na akupunkturo. treba vse sprobat user posted image da si kdaj ne očitaš

držim pesti tudi zate in ostale

< Sporočilo je popravil športnica -- 21.1.2012 17:17:52 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
21.1.2012 17:19:40   
športnica
latka, tale tvoja slikca, je dojenček tvoj?

Neposredna povezava do sporočila: 2983
21.1.2012 18:35:22   
ninocka26
KT dajo tudi zato, da so punce iz ene skupine usklajene (začetek špikanja, UZ ipd.).
Tudi jaz sem bila brez KT, ker imam po njih probleme z ledvicami. Mi niso nič komplicirali, samo pri prevzemu protokola so morali posebej zračunati kdaj začnem z injekcijami, pa za prvi UZ nisem imela datuma, ker smo pač čakali mojo M.

Športnica, WP srečno in držim pesti za uspešen transfer!

Neposredna povezava do sporočila: 2984
21.1.2012 20:50:39   
latka
športnica, ja to je najin zaklad, star 7 let, nastal naravno!!user posted image

lale, prvič(oktober 2010) sem imela dolgi postopek, pa je sledila hiperstimulacija, zato sem imela naslednjič(maj 2011) kratek postopek, samo Gonal+Centrotide(za enakomerno rast) in tudi sedaj bom imela enak postopek, torej kratek, ker pri dolgem je večja verjetnost za hiperco!Jaz imam PCO in težave s cistami, zato pri meni KT ne odpade!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
22.1.2012 14:57:52   
lale

Latka tudi jaz imam PCO, tako da če mi ne uspe zanosit z nobenim od eskimčkov, bom verjetno imela enak postopek kot ti. Boš mi potem poročala kako in kaj. Jutri pa mi drži pesti, ker imam ultrazvok. Upam, da ne bo sluznica predebela.

Lep sončen dan user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
22.1.2012 19:35:03   
latka
Seveda ti bom držala pesti!Nič se ne boj, jutri bo vse ok in kmalu bo že ETZ!Jaz sem imela vedno sluznico med 13-15mm in vedno so mi dejali, da je sluznica zelo lepa, idealna!user posted image
Ti samo lepo mirno, optimistično in nič ne razmišljaj o novih postopkih, ker pri 6 eskimčkih bosta najmanj 2 sigurno želela ostati pri mami na toplem!!user posted image Tu ni dvoma, boš videla.Pa poročaj!

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
22.1.2012 22:18:27   
lale

Hvala Latka, ti bom jutri poročala user posted image Ob 9 zjutraj misli name user posted image Na koliko dni imaš ti menstruacijo glede na to, da imave obe PCO? Jaz imam na 31dni, sedaj v januarju pa se mi je zgodilo da sem jo dobila na 28 dan, ker pijem čaj MACO. Mislim, da deluje. Če zanosim, ti odstopim ta čaj, sem ga dobila prav iz Bosne user posted image

Ti poročam jutri, kako in kaj user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
23.1.2012 21:39:42   
kris555
Pozdravljene.
Z mojim user posted image sva opravila razgovor pri dr. Gavrič. Zelo je prijazna
in umirjena. Dala sva kri za preiskave in ko jih dobijo gre karton
na konzilij, nato pa v postopek IMSI.
Trepetala pa bom do naslednjega cikla, ker moram na UZ pri
mojem ginekologu, dr. G misli da mam polip na levem jajčniku.
Uffff, še to mi je manjkalo.
Kako se bodo svari zavlekle... Včasih se mi zdi, da nimam sreče.

Nočka

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
23.1.2012 21:45:41   
lale

Latka sluznica je bila 10.dan debela 7 mm. Zdravnik je rekel, da je to vredu in da imam transfer 01.02.12. Moram pa si že od srede dajat 3 na dan utrogestan. A si si ti tudi morala že od začetka vstavljati 3 krat utrogestan na dan?

Kriss ne skrbi vse bo vredu. Dr.Gavrič je res zelo vredu, tudi jaz jo imam in sem zelo zadovoljna. Boš videla, da se bo na koncu vse dobro izteklo.

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
24.1.2012 8:50:50   
latka
lale,user posted image user posted image user posted image za UZ, to je že primerna sluznica!Jaz sem si tudi vedno želela, da bi imela manjšo sluznico, ampak očitno moja sluznica zelo reagira na minimalna zdravila, tako kot jajčniki(Gonal 75 enot, najmanjša doza - 11 celic)!
Jaz sem si tudi po UZ morala začeti dajati Utrogestan, tako je tudi v navodilih, ki si jih dobila.
Sedaj pa 1.2. srečno na ETZ!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
24.1.2012 9:19:54   
latka
lale, moji ciklusi so zaradi PCO zelo dolgi med 45-60 dni!Od novembra pa pijem E-vitamin v obliki kapsul in moji ciklusi so se skrajšali, najprej na 36 dni, naslednji na 34, sedaj pa nekje čez 2 tedna pričakujem naslednjo M, ker sem imela O!user posted image Moj pa od oktobra pije cink v obliki kapsul, tako da bomo videli, kakšen bo rezultat aprila!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
24.1.2012 12:26:28   
športnica
jst sm že doma. imam dva zarodka. dve morulci user posted image user posted image 9.2. test.
najlepša hvala da mislite name.

zdej pa pozitivne misli in good luck vsem

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
24.1.2012 12:37:19   
latka
športnica, pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image user posted image , da sta pikici tisti ta pravi!Bodi pozitivna!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2994
24.1.2012 20:44:39   
lale

Latka hvala ti user posted image A ti si imela sluznico debelo 13 mm že na 10. dan? O sta pa pridna, mogoče pa vaju tudi drugi sonček čaka dočaka in pride po naravni poti. Želim ti vse dobro.

Športnica čestitam, želim, da ugledaš user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
25.1.2012 8:21:13   
latka
ooo, lale, iz tvojih ust v božja ušesa!!user posted image Čeprav težko verjamem, da se nama lahko ponovno zgodi tak lep čudež, če se v teh petih letih še ni, odkar delava na drugemuser posted image !Tudi dr.Gavričeva je rekla tako, da se tak čudež lahko ponovi mogoče komaj čez 20 let, ker ima moj premalo semenčic, pa še slabo gibljive!

Ja, moj endometrij je bil že na 10 dan 13mm, zato sem že 10 dan začela tudi s Utrogestanom.

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
25.1.2012 10:37:09   
pikachu
Pozdravljene borke,
spet se vam pridružujem v borbi za male sončke, upam da me sprejmete med se.
No pa da se malo predstavim tistim ki me še ne poznate, sem mamica 11mesečne punčke za katero sma se z atijom trudla pet let, po vseh preiskavah ki so jih opravli pri nama so ugotovili težko OTA pri mojem dragem in pregrado na maternici pri meni. takoj po odstranitvi pregrade sem šla v postopek ICSI in je tudi v prvo uspel. Sedaj si želimo da naša princeska dobi družbo in sma včeraj dobila pošto za razgovor za priprave na postopek ki se bo izvedel v mesecu februarju marcu, razgovor pa imama 7.2. ob 9.30.

To bo zaenkrat vse, želim vam veliko sreče in da bi vse čimprej dobile svoje zakladke.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
25.1.2012 13:12:33   
latka
pikachu, dobrodošla nazaj stara borka!user posted image Mogoče se me še spomniš, jaz sem ena izmed starih bork, ki še vedno čaka na tistiuser posted image !
Čestitam za hčerkico in držim pesti, da se je kmalu pridruži kakšen bratec ali sestrica!!user posted image

Jaz bom konec marca začela s špikami, punkcijo pa imam predvideno 11.4.!Mogoče se kdaj srečamo.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
25.1.2012 13:13:50   
Anonimen
user posted image pozdravljene borke

Tudi sama sem trepetala, želela se bojevala..in je uspelouser posted image
Me pa zmoti, ko berem poste nekaterih kako nevedno stopate v postopke...
Zelo veliko se da prebrat na netu, na njihovi internetni strani.
Vsi - celoten tim v Mariboru je zelo strokoven, razumevajoč in ima občutek in srčnost za vse težave, ki jih immamo vsi, ko obiščemo ambulanto.
Tako sestre (Marija, Jasna, Danijela...) kot Marija, ki pika in deli terapijo.
Profesor Vlaisavljević je velik strokovnjak, vodja in predvsem velik človekuser posted image , če ga kliknete, boste o njem, njegovem znanju in razdajanju le tega lahko veliko prebrale. Prav tako kot on sta tudi dr. Reljić in dr. Gavričeva predavatelja na univerzi, tudi mladi obetavni sledijo. Predvsem bi izpostavila dr. Testenovo, dr. Kneza in dr. Došen.
Edina s katero nisem bila toliko zadovoljna, pa na srečo nisva bili toliko v kontaktu je dr. Kovačeva.

So uigrana, strokovna in čuteča ekipa in takšnih je v UKC Maribor žal malo.

Glede razgovorov in čakalnih vrst - na razgovor se dobro pripravite, ker je tam toliko informacij in gre kar hitro mimo tebe. Prej si veliko preberite, preglejte in si sestavite vprašanja. Nihče ne bo čudno gledal...
Sama sem z dr. Gavričevo zelo zadovoljna. Prvič nam je sicer uspelo naravno, ko smo bili dani na čakalno listouser posted image user posted image user posted image
Drugiča pa z IUI-tudi zadnjim pred čakalno user posted image user posted image user posted image
In, ja, tudi moj levi jajcevod za barvilo ni bil prehoden. Tako da imam to zapisano kot diagnozo. Očitno pa je desni čist kul!!!!user posted image

Čakalna vrsta se je podaljšala, ker vsa Slovenija drvi v Maribor!!!user posted image

Vsem želim - pozitiven pogled v prihodnost, veliko ljubezni, zaupanja in predvsem potrpežljivosti...in vse boste dočakale svoje zakladeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikachu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2999
25.1.2012 19:18:41   
pikachu
Pozdravljena latka,
seveda se te spomnim, saj včasih preberem kaj na tej temi, za komentirat pa ponavadi kar časa zmanjka.
Poznam tvojo "zgodbo" in upam da bo naslednji postopek zate tudi uspešen, bom močno stiskala pesti.
Mogoče pa se tudi kdaj srečama v MB, saj meni tudi na listu piše da bojo priprave na postopek v Feb-marcu.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

kdaj
Lelly28 RR

Kdaj je najbolši čas, da rodiš?

poleti (42%)

jeseni (4%)

pozimi (17%)

spomladi (38%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!