|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
6.1.2012 20:43:18   
andreja83
O latka zelo vesela zate, da se je tudi zate začelo premikati user posted image user posted image user posted image user posted image , bomo navijale ena za drugo, prav user posted image user posted image da zdej pa res zagledamo same user posted image .

Jst trenutno prebolevam hudo angino, jemlem antibiotik, kt pa še folno, tk da verjetn zarad tega bolečine v trebuhu?? Si mislim oz se tolažim da še malo pa grem na uz user posted image user posted image user posted image pa da štartam jovo na novo

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
8.1.2012 15:54:07   
rosse
Živjo,

midva imava pa list št. 8. Sredi marca imava predvideno punkcijo in transfer.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
12.1.2012 12:19:40   
miklarom
ojla! Naj vam sporočim eno zelo lepo novičko!

Naša Beba75 je v torek povila svoji dve štručki NIKO 2570g 48 cm in NEJCA 2280g 47CM , vse čestitke njej in atiju da bi se lepo cartali in uživali prelepo otroštvo user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu rosse)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
13.1.2012 9:08:45   
andreja83
Čestitke bebi75 in njenemu partnerju user posted image user posted image user posted image user posted image za 2 zaklada user posted image user posted image user posted image , naj se lepo cartajo in uživajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
13.1.2012 9:30:55   
bebica25
Pozdravljene, tudi midva morama v januarju obiskat ambulanto v MB..
Helenčica in Kris555 vidve sta že opravile 1. pregled? Tolko sprašujem, da bi malo povedle, kako je ko prideš prvič tja..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2955
13.1.2012 10:08:45   
HeLenčica
Zdravo punce, mene čaka prvi pregled v ponedeljek. Se že strašno veselim, da se bo končno začelo kaj premikati, če ne drugega pa je neka tolažba za dušo user posted image . Poročam kaj sva uredila, predvidevam pa da ne bo nič takšnega, zgolj pogovor in napotnica za krvne, spermiogram pa kak uz. Imam prav?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu bebica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
13.1.2012 15:58:20   
andreja83
Pozdravljene,

helenčica in bebica25 ja če gresta čisto prvič tja, se boste mal pogovarjali pa tak kot si rekla ti helenčica ja dobista napotnice za naprej,...

Sej bo, učas se zdi, da moraš dolgo čakati, ampak zlo mine, tk da držim pesti da vama kmalu uspe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
13.1.2012 16:27:02   
kris555
Pozdravljene.
Ker že ponaravi kompliciram in prehitevam, je tako..
19. 1. imava posvet v LJ zaradi hormonskega testa,
nato pa v ponedeljek v MB posvet pri dr. Gavrič. Poročam.

Punce a veste, če lahko za mojega dvignem prej napotnico.
Izteče mu ravno 10. 02. za LJ, pa bi novo za MB prej dvignila,
da nesem že na najin prvi posvet.

Aha, pa še to. Čestitke vsemuser posted image , ostalim ki čakamo pauser posted image .

(odgovor članu bebica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
13.1.2012 18:14:15   
mala06
beba75 čestitke za dvojno srečo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Za vse ostale pa močno držim pesti, da bo to vaš zadnji postopek, seveda z user posted image na koncu user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
13.1.2012 20:53:10   
andreja83
Hvala mala06 user posted image user posted image user posted image user posted image ,

upam da bomo sledile tebi user posted image user posted image user posted image , se večkrat spomnem nate. Le uživaj in čuvaj user posted image , zakladeka malega. Lepo raste??

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
14.1.2012 14:13:11   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Hvala mala06 user posted image user posted image user posted image user posted image ,

upam da bomo sledile tebi user posted image user posted image user posted image , se večkrat spomnem nate. Le uživaj in čuvaj user posted image , zakladeka malega. Lepo raste??

Ja, mi lepo rastemo in vam vsem pa želim, da mi sledite user posted image Počasi bom dopolnila 16-ti teden.

Punce držim pesti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
15.1.2012 23:45:34   
skarabej
Dr. Gavrič-eva je ful fajna. Ja, naprej se mal' pogovarjate, pa napotnice dobite za razne preiskave, saj ponavadi gre to kar hitro - pol se mal' načakaš!user posted image Upam, da vam vsem uspe v 1. postopku- meni žal NI.user posted image Čakam... Sem na čakalni listi za IVF ... zdaj se šele bom načakalauser posted image . pOROČAJTE KAKO VAM GRE (BO ŠLO).user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
16.1.2012 13:55:50   
HeLenčica
dr. Gavrič je res ena zelo prijetna gospa. Malo smo se pomenili in dobila sva kar nekaj napotnic za naprej. Se mi je dopadlo, ko je rekla da sem še mlada (stara sem 30.). user posted image

Dobila sem napotnico za hormonske preiskave: 2-5 dan ciklusa, 10 dan ciklusa za UZ, 20 - 22. dan za progesteron, test za klamidijo in pa za hormone ščitnice. On je dobil datume za 2x spermiogram in androloga, kontrolo pa imava maja (šele!). Zdaj pa imam nekaj vprašanj, punce, ki imate že izkušnje z ambulanto. Rekli so mi, da se naj oglasim ko dobim menstruacijo. Tam bom najbrž dobila navodila kje dam kri in vse to, ne? Zanima me tudi glede UZ. Kje to delajo, tudi tukaj v ambulanti?

Test za klamidijo moram naredit na ZZZV Mb na Prvomajski? To pokličeš tja in se naročiš ali kako?

Za hormone ščitnice piše laboratorij nuklearne medicine. To tudi sama pokličem in se naročim ali kako?

Glede spermiograma - rekli so nama, da lahko zraven prineseva. Dvigniti je treba posodico, v kateri lahko "zadevo" prineseš, je tako? Kje je ta ambulanta?

Opravičujem se za svojo nevednost, ampak sva čisto nova pa ne bi rada kaj zašuštrala, ker tako že dolgo čakaš. Hvala za pomoč, punce!

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
16.1.2012 15:46:52   
kris555
HeLenčica, toliko dela, da bo hitro minilo in maj bo tukaj.user posted image user posted image
Jst bom tudi prvič v MB tako, da ti glede tega ne morem pomagat.
Za LJ pa vem, da se za kri ni potrebno naročat. Samo s tistim listom
kjer je seznam hormonov prideš (2-5 dan cikla) in čakaš, da si na vrsti.
Moj je plavalce oddal kar tam, v LJ. Sva iz obale tako da ne bi preživeli
poti.
Zakaj pa test za klamidijo? A to je SPB?
Se opravičujem za neumna vprašanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2964
16.1.2012 17:17:16   
lale

Helenčica, ko boš šla dat kri, se najprej oglasi pri sestri Mariji, to je tam v ambulanti. Meni je za te hormonske preiskave vzela kri sestra Marija. Je pa res, da sem morala v zadnjem času dati kri v laboratoriju. To je v drugi zgradbi. Najbolje da vprašaš tam kje moraš dati kri, pa ti bodo povedali. Tudi ultrazvok delajo v ambulanti. Se pravi, ko prideš v ambulanto oddaš kartico in sestri poveš, da imaš ultrazvok in ti da rumeno številko(sedaj si dobila verjetno rdečo) in potem ko te pokličejo, greš po stopnicah gor in takoj na levo.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala...

Neposredna povezava do sporočila: 2965
16.1.2012 17:18:56   
lale

Aja za kri se tudi tu ni potrebno naročat. Ko dobiš menzo greš potem v teh ciklih kot imaš napisano dat kri.

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
16.1.2012 20:36:39   
andreja83
Lale,

tudi meni je vzela kri za vse te preiskave sestra Marija, res pa je da je od tega že 3 leta. Tako da meni ni bilo treba nositi je kam. Sej ap če pokličeš v mb na neplodnostno in vprašaš, tudi ni kaj. Drugače se pa meni zdi da ja, tak ko ti piše na napotnicah po tolikih dnevih moraš oddati kri. Ampak sej pravim vseen raj pokliči. Ultrazvoki so pa tudi spodaj tak kot ti je napisala lale user posted image

Datum sta pa dobila zato tako daleč, ker čakajo na ene rezultate enih izvidov tako dolgo. In pa da imasta do takrat že vse narejeno user posted image

Držim pesti da prideta čimprej do svojega user posted image , tako kot za vse ostale in tudi zame držim pesti, da bi le se končno nam nasmehnila sreča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
17.1.2012 8:39:31   
HeLenčica
Lale in Andreja, pa še kako sta pomagali. Zdaj imam približno sliko kam s temi vsemi napotnicami user posted image
Tudi jaz močno navijam za vse vas, ki ste borke!

Kris555, kdaj imaš pregled? Poročaj, kako ti je šlo. Drugače pa je, kot mi je dr. razložila, test za klamidijo zato, ker če jo preboliš (bojda ni nobenih znakov, tako da sploh ne veš), povzroča neprehodnost jajčnikov. Da ne delajo invazivnih posegov (laparo, histero) brez podlage. Tako sem jaz razumela. Me je pa malo strah it tja, kaj če bo pozitivno? user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 17.1.2012 8:40:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 2968
17.1.2012 12:00:00   
šaci
HeLenčica
torej bo pocasi :) to si mela v mbju al? mi2 mama prvi posvet 14.2... si pa kr dost stvari na enkrat dobila za zrihtat ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2969
17.1.2012 13:14:32   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: šaci

HeLenčica
torej bo pocasi :) to si mela v mbju al? mi2 mama prvi posvet 14.2... si pa kr dost stvari na enkrat dobila za zrihtat ne?

Res je! In to se mi super zdi. Če bo karkoli narobe bodo najbrž ukrepali naprej, ne vem pa kaj bo če bo vse v redu user posted image . Upam da ne "nepojasnjena neplodnost".

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
17.1.2012 14:26:21   
kris555
HeLenčica, ne skrbi, boš videla da bo vse OK.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst imam posvet glede izvidov v LJ v četrtek.
V MB pa v ponedeljek. Poročam.
Dvomim, da bom dobila test za klamidijo, ker sem laparo že imela.
Upam, da bova šla direkt na konzilij in čakala na prvi ICIS.
Pobožne želje, a ne?!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2971
17.1.2012 15:09:52   
kris555
IZVIRNO SPOROČILO: kris555

HeLenčica, ne skrbi, boš videla da bo vse OK.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst imam posvet glede izvidov v LJ v četrtek.
V MB pa v ponedeljek. Poročam.
Dvomim, da bom dobila test za klamidijo, ker sem laparo že imela.
Upam, da bova šla direkt na konzilij in čakala na prvi ICSI.
Pobožne želje, a ne?!user posted image

[/quote]

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
17.1.2012 20:35:24   
šaci
sej bo, vidis da se stvari ze premikajo..hvala boguuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: šaci

HeLenčica

Res je! In to se mi super zdi. Če bo karkoli narobe bodo najbrž ukrepali naprej, ne vem pa kaj bo če bo vse v redu user posted image . Upam da ne "nepojasnjena neplodnost".

Neposredna povezava do sporočila: 2973
20.1.2012 11:45:12   
skarabej
Samo, da sporočim! Začelo se je premikati - 30. 1. imam razgovor za IVF - predvidoma bom na vrsti v fem. - mar.Še prej, kot sem pričakovala! Jupiii!user posted image

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
20.1.2012 12:53:55   
HeLenčica
Skarabej, odlično! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

ime
SINEJA

Aljaž (45%)

Blaž (31%)

Tjaž (24%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!