Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.3.2012 18:26:47
|
|
|
|
latka
|
spelcy3, ja jaz sem 26.10. imela neg. krvni test, takrat so mi dejali, da lahko na ponovni postopek računam nekje aprila, pošto sem dobila 30.12., razgovor sem imlea 11.1., punkcija pa je predvidena 11.4.!Možno, da boš ti tudi prej dobila pošto, držim pesti, da prideš pred poletjem ponovno v postopek! Srečno vsem!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.3.2012 18:40:59
|
|
|
|
spelcy3
|
a takooo... no jaz sicer nisem bila na krvnem. s sestro sva komunicirali kar preko meila, ker jih po telefonu ni bilo mogoče dobit in mi je rekla da lahko pošto pričakujem čez 2-3 mesece in rekla je tudi da sem avtomatsko uvrščena na čakalno listo. jaz samo upam, da me je uvrstila na listo, glede na to da nisem bila tam. ja tudi jaz to upam...zdaj še maco pijem...če bi slučajno ta mesec uspelo po naravni poti
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 2.3.2012 16:11:01
|
|
|
|
db
|
živijo po dolgem času se zopet oglašam saj šibam v novi postopek in sicer me aznima aje katera tle gor ki ima rumeni list št,.15 lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 2.3.2012 21:11:53
|
|
|
|
pikachu
|
db jaz mam :)
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 3.3.2012 12:17:44
|
|
|
|
julija30
|
September1 mi tudi v ponedeljek po špikice. Nič ni UZ tako kot so ti napisali. Jaz bom že zelo zgodaj tam, saj grem potem v službo - rekli so da od 7. - 9. lahko dvignemo.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 4.3.2012 17:10:49
|
|
|
|
september1
|
julija pozdravljena me veseli da je vsaj ena na forumu ko ima tudi moder list. jst bom jutr v MB okol 8 ure, imela bom malega zraven, tak da če boš še tam se lahko spozname.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.3.2012 16:45:57
|
|
|
|
julija30
|
Ojla September1, jaz bila danes že 6.45 v ambulanti in ob 7. uri in nekaj že šibala domov oziroma v službo. Jaz imam uz ob 11.50 - 15. marca, pa ti? Ko sem sestro Marijo vprašala, če je tisti kup mapic za ta postopek je rekla, da ja in mislim, da jih je bilo kar veliko - približno 20. Sigurno se bova v tem postopku kaj videli in počvekali. Lepo bodi ti in vse ostale
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.3.2012 18:08:59
|
|
|
|
september1
|
julija30 v postopku nas je kr dost, ker 8:15 ko sm bila jst tam je na terapijo čakalo ziher še 10 punc. no jst mam pa UZ 15.3. ob 11:40, tak da se bova ziher videli in spoznali :)
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.3.2012 8:40:44
|
|
|
|
september1
|
punce povejte mi nekaj, jst sem čez vikend pozabla vzet 2 tabletki femodena, včeri semi je pa že M nakazala, pa sem včeri potem vzela tabletko.a mislite da če jemljem naprej se bo zaustavlo al kako? je imela katera podobne težave? včeri sm pa tud dobla že prvo injekcijo Dipherilne. groza, nevem kaj naj?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.3.2012 12:42:49
|
|
|
|
monikap
|
september jaz mislim,da je sedaj najbolše da jemlješ 2 naenkrat,da se nebo ulila M,Če pa se bo pokliči v Mb in vprašaj kako naprej.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2012 11:06:34
|
|
|
|
latka
|
Punce dajte mi povedat, ve ko ste šle na prvi UZ, torej med menstruacijo, ste vstopile not z vložkom in ste si tam slekle hlačke ali pa normalno v kabini?Jaz bom med UZ ravno 2. dan M, ki pa je pri meni ravno tisti dan zelo obilna!V prvem postopku sem vstopila brez vložka, toda bila sem 3. dan M in ni bila obilna, v drugem postopku pa so me poklicali že prej na UZ, ko sem ravno vzela zadnjo tabletko! september1, kako je sedaj stanje pri tebi?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2012 13:01:27
|
|
|
|
september1
|
latka jst sem v kabini dala vložek stran,pa mela papir v roki in ko so me poklicali sem se še enkrat obrisala in šla not. jst še mam rahel rjav izcedek.mislim da bo minil.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2012 13:09:04
|
|
|
|
vesper
|
latka jaz sem imela pri 3 IUI tudi UZ 2.dan in mi lije kot iz škafa takrat. Ampak res lije jaz sem stopila noter brez vložka, s tem, da sem si v kabini nonstop držala papir gor in brisala sproti. Potem sem pa not priracala ko ena raca, ampak se ni noben oziral na to So vsega hudega vajeni, pol pa itak dobiš papir, ko konča s pregledom in si samo nastaviš odspodaj, v primeru da se ti vlije, ker po mo jih izkušnjah, se ti verjetno bo Joj res je neugodno to no, čeprav vidijo sfašta, ampak vseeno punce držim pesti za vsako posebej in že nestrpno pričakujem 26.3. da grem po terapijo Katera še ima rumen list št.13? Sem pozabila že malo
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.3.2012 11:43:32
|
|
|
|
latka
|
Hvala punce, želim vam lep dan žena! vesper, jaz imam skupino 12, imam nekje teden dni prej predvideno punkcijo!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.3.2012 20:47:22
|
|
|
|
skarabej
|
Jaz pa sem- nevedno stopila z vložkom in sem ga odvrgla pri zdravniku - za v kabino sem pa dobila nekaj papirnatih brisač. Bilo je pa res neprijetno - mi je pa 1 fajn dr. (ne vem trenutno kateri, neki na D.) rekel, da bolj krvavimo bolj jim je v izziv - pol je blo pa tudi meni vseeno ... Vesper...kako gre?! Imaš kaj težav s KT (razpoloženje, bolečine, špikanje itd.)?!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.3.2012 13:41:36
|
|
|
|
vesper
|
skarabej pa veš da me res nekaj črviči. Nekaj se dogaja z jajčniki Pa sem že mislila da se mi sanja, da bi to lahko bilo od KT, ampak druga po moje ne more bit, glede na to, da se je začelo zdaj ko jeih jemljem Kako pa si ti? Midve sma skupaj v skupini ne!? Komaj že čakam ta 26.marec, da grem po špikice
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.3.2012 8:41:34
|
|
|
|
~Biba~
|
punce veliko optimizma vam želim v novih postopkih!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.3.2012 19:38:39
|
|
|
|
september1
|
večer no jst sm mela prejšni teden ko sm pozabla vzet 2 tabletki tudi rahlo krvavitev, jemala sem potem 2 tabletki femodena do konca, in na UZ sm povedla kaj se je zgodilo in je G rekel, da ni to noben problem in bom normalno dobila M no in vćeraj sm jo dobila v vsej svoji veličini.tko da če katera kdaj pozabi je rešitev da jemlje po 2 tabletki. danes se začnem špikat že z gonalom. imam 150 enot. julija30 ti si bila na UZ? naslednji UZ imam 23.3. ob 11:45
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.3.2012 12:04:16
|
|
|
|
julija30
|
Ojla vsem skupaj September1, ja sem bila na UZ, pa predvidevam, da sem sedela nasproti tebe, pomečkana med bundami . Si imela zraven enega lepega trebuščka ? Jaz imam UZ v petek ob 11.30. Sem pa na 4 ampulah menopura - kravja doza. TO je moje 5 pikanje - peti postopek. Doma imamo zelo navihano in živahno triletnico iz drugega postopka. Od takrat pa do zdaj 2 ss. Sedaj je to moj zadnji postopek - tako sva se odločila z mojim - in močno verjamem in upam da uspešen. Se vidimo, če ne drgač vsaj bežno, v petek.... , ko nam bodo sporočili, kake koklje smo
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.3.2012 13:10:56
|
|
|
|
september1
|
julija30 nasprot mene?sploh se ne spomnim. sori ja zraven mene je bil en lep trebušček, v tem trebuščku sta dva "izdelka" iz MB v petek bom pa verjetn mela spet tamalega zraven ker smo spet bolni pa moj bo verjetn zravn ali pa ista kolegica.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.3.2012 13:34:11
|
|
|
|
latka
|
september1, julija30, držim vama pesti, da bosta čim boljši kokoški!!! Počasi se vam tudi jaz pridružim, namreč 29.3. imam UZ in 30.3. bi naj začela s Gonalom, imam kratek postopek! Glede na to, da doma že imata enega sončka, me zanima, za prenos kolikih zarodkov se odločata ? Mi imamo tudi doma 7 letnega navihanca, do sedaj sem imela 2x prenos po 1 eskimčka, toda ni bilo uspeha. Zelo razmišljava o prenosu 2 zarodkov, vendar me je malce strah.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.3.2012 14:34:28
|
|
|
|
september1
|
latka jst sem v prvem ICSI pridfelala 9 celic.od tega jih je bilo 6 primernih za oploditev. nato sta dve odmrli drug danm 2 čez dva dni in ostala sta mi še dva zarodka. nista bla dobra slaba pa tud ne in zato so mi vstavili 2, je dr.Reljič reku da mamo več možnosti da preživi vsaj en kot pa noben. no in preživel je tud samo en. kolk je men znano se v MB oni odločijo kolk ti jih vstavijo, ti pa potem potrdiš(govorim za več zarodkov)- na to vpliva: število postopkov, starost punce, in kakšni so zarodki. jst ti želim da ti uspe.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.3.2012 14:39:52
|
|
|
|
latka
|
Naju so vsakič vprašali, koliko želiva, da vstavijo.Sva pa imela 4 blastociste.Vseeno, samo da končno rata!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.3.2012 20:53:37
|
|
|
|
julija30
|
Pozdravček Latka meni so do sedaj vstavili vedno po enega, sva se tako odločila. Po rojstvu naše pupe v naslednjih postopkih so rekli za dva, vendar smo se odločili za enega.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.3.2012 16:29:15
|
|
|
|
vesper
|
punce pozdravljene. Jaz imam eno vprašanje, sigurno bo katera vedela Mene pa zanima čemu služijo injekcije Dipherelne? Ni mi jasno, zakaj moram sedaj 26.3 začet z injekcijami Dipherelne in KT še vedno jemljem do 1.4. Z Gonalom začnem pa komaj 6.4. to pomeni verjetno, ko dobim M, ker imam prvi UZ napisan za 5.4. Vem da je to dolgi postopek, ampak ni mi jasno čemu služijo te Dipherelne injekcije? Tudi vem, da bi naj v MB imela običajno vsaka prvi postopek IVF dolg postopek, ampak moja kolegica je imela kratkega in zato me zdaj malo zanima zakaj ene tako druge tako hvala za odgovore in prijetno martinčkanje želim
|
Je v Lj dobro poskrbljeno za malčke? ksenija12Ali kaj pogrešate v Lj, za malčke in otroke? izposojevalnico koles,športne opreme (
33%)

trgovino z lesenimi igračami (
7%)

agencijo z izleti za otroke (
19%)

kuharski tečaj za otroke (
6%)

trgovino z rabljeno otr. opremo (
21%)

frizerski salon za otroke (
13%)
Število vseh glasov: 370Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!