|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
17.5.2012 17:24:06   
vesper
db in pukacku jeeeeej, česittaaaaam. Zelo sem vesela za vaju, da sta postale srečke user posted image Januarja nas bo pa zgleda res dosti mamic user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse ostale, ki še ćakate moooočno držim pesti in vam pošiljam user posted image za srečo

za vse, ki se je postopek končal nesrečno user posted image user posted image ne obupat, tudi za vas bo posijal sonček user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu pikicapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
17.5.2012 17:58:15   
limonca*
pikicapoka, a res se me spomniš? Katera si pa bila?  Res je tako, da nikoli ne veš kaj bo s temi izcedki. Jaz sem imela v vseh 5 postopkih drugačne "znake", tako, da se ne moreš zanašat niti na izkušnje od prej. 

Neposredna povezava do sporočila: 3427
17.5.2012 18:06:24   
pikicapoka
Limonca jaz sem bila tista z rjavimi lasmi in očali. Če se boš spomnila po tem mogoče pridelala sem 16 celic in sem takrat dobila tudi neko infuzijo zaradi mogoče hiperstimulacije. Imela pa sem vijolčno pižamo ter črtasti kopalni plašč, ti si pa imela plavi plašč z zvezdicami, a ne?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
17.5.2012 18:34:21   
limonca*
Mislim, da se spomnim, ja.. user posted image Si ležala pri steni nasproti od vrat? Na drugi ali tretji postelji, kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 3429
17.5.2012 19:37:13   
pikicapoka
Ja jaz sem ležala na drugi strani stene, zraven mene je ležala ena starejša gospa s kratko frizuro, jaz sem pa ležala pri steni. Sem se zafrkavala, da brez očal nič ne vidim.

A veš, da smo na dan transferja (5. dan) prišle le štiri, na punkciji nas je bilo devet, a ne? Ful mi je bilo težko za tisto punco z blontnimi lasmi, ki je ležala zraven tebe (11 celic), njej so na dan transferja povedali, da so se lepo razvijali do 4. dne, vendar jih do 5. dne ni nič preživelo. Groza!!

Kaj jih je pol tretji dan bilo več?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
18.5.2012 8:10:50   
limonca*
o, groza.. se spomnim kako je to, ko ti povedo, da ni ETja. user posted image user posted image user posted image

Na 3 dan smo bile 3 - jaz, gospa z 26 celicami in ona črna,ki je šla prva na punkcijo.

No, jaz sem danes delala test - negativen, itak..

Neposredna povezava do sporočila: 3431
18.5.2012 8:30:53   
pikicapoka
Limonca tudi jaz sem danes delala test, bil je negativen, sicer je komaj 8.dan,...user posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
18.5.2012 9:24:40   
talika81
punce, ne prehitro delat testa. 8. dan po ET je definitivno prehitro, da se naredi test. vem, da ste neučakane in da bi rade izvedela, kaj in kako. ampak dejte počakat z domačimi testi tolko, da mine 10 dni po ET. takrat je pa vse skupaj že dosti merodajno.

pikicapoka, dokler se user posted image orng ne ulije, je še vedno upanje. misli pozitivno, ne se predat. in imej v mislih dejstvo, da če ne bo sedaj uspelo, bo pa naslednjič. vsekakor pa ne obupat.

limonca, tudi zate je še upanje. do konca.  user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 3433
18.5.2012 11:57:53   
pikicapoka
Punce, zanima me koliko časa po transferju ste iz MB dobile pošto o zamrznjenčkih?

Koliko časa po neuspešnem transferju mora poteči, da lahko greš po zamrznjenčka?

Hvala!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
18.5.2012 12:18:29   
latka
pikicapoka, jaz sem 30.4. imela negativen krvni test v MB, kjer sem izvedela, da imamo 3 eskimčke, po njih pa lahko grem pri junijski M, torej po neuspelem postopku morata biti vmes 2M, preden greš po zamrznjenčke!Jaz do sedaj še nisem dobila pošte o zamrznjenčkih, zato je dobro, da vsekakor greš na krvni test in sem tam lepo vse zmeniš za naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 3435
18.5.2012 16:29:05   
pikachu
db kako je bilo na krvnem testu?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
18.5.2012 20:09:11   
db
moj rezultat je 475 in smo srečki nosečki, zdaj pa upam dase obdrži do konca

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
18.5.2012 20:30:30   
skarabej
Vsem novim user posted image user posted image - BRAVO!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
18.5.2012 21:44:18   
pikachu
db še enkrat čestitke, zdaj bom držala pesti da greš srečno do konca :)
Kako pa je ona ki je bila z nama zraven v sobi ko smo imele et, je tudi srečka?

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
19.5.2012 8:24:49   
db
ej nevem ker sem bila prva na vrsti in sva potem z mojim kar odšla,smo pa v tej skupini bile samo dve user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
19.5.2012 8:25:55   
limonca*
db, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
19.5.2012 20:03:09   
limonca*
Jaz zaključujem boj - sem dobila M. 

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
20.5.2012 9:54:37   
pikachu
limonca objem user posted image

jaz imam eno vprašanje, jutri imam krvni test mi lahko katera razloži kako to gre? kje se javiš, pri sestri Mariji ali v ambulanti, ker če se prav spomnim pri Mariji in ti ona vzame kri pol pa to neseš v laboratorij, če niso kaj spremenili. In ali pol še vedno čakaš tako dolgo na razultate?

< Sporočilo je popravil pikachu -- 20.5.2012 9:55:27 >

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
20.5.2012 12:00:30   
latka
limoncauser posted image user posted image user posted image !

pikachu,ob 8h greš tja, kjer se odda kartice za UZ in poveš, da si prišla na krvni test, potem ti tista sestra(blond) napiše napotnico in z napotnico greš v laboratorij(bo precej gužva tam!), potem pa čakaš do 12h, greš gor v pritličje, kot za ET, in tam ti povedo rezultat ter vse za naprej!
Želim ti čim višjo beto jutri!!!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
20.5.2012 23:01:49   
skarabej
limonca user posted image

latka je prav napisal - v laboratoriju se znaš precej načakat - jaz sem prišla ob 10 čez 8 in dobila št. 145 - 1uro in pol sem čakala user posted image .

Jaz pa ju3 1. UZ - se že veselimuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
21.5.2012 10:25:03   
pikicapoka
No tudi jaz sporočam, da sem v soboto dobila user posted image . Moram priznati, da me je med vikendom čisto psihično potrlo, danes je že boljše, kaj češ gremo naprej.

Sem pa danes klicala v MB kako naprej in ali imam kaj zamrznjenčkov, pa mi je sestra rekla, da naj v sredo vseeno pridem dat kri user posted image , ker so potem po 12 uri razgovori, kjer mi bojo povedali koliko zamrznjenčkov imam in kakšen postopek je dalje.

DB in Pikachu iskrene čestitke, zdaj pa lepo user posted image .

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
21.5.2012 10:29:58   
db
limonca pikicapoka en velikuser posted image user posted image user posted image jz pa počivam in upam da se obdrži
pikachu glej da boš poročalauser posted image

ali kaera ve ali je pr uz še vaginalni ali ni?

Neposredna povezava do sporočila: 3447
21.5.2012 11:09:41   
limonca*
pikapoka, žal mi je zate.. user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz moram tud klicat danes v MB, da me ne bo v četrtek. Nima smisla, da hodim na krvnega, ker kar lije iz mene.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
21.5.2012 11:33:47   
pikicapoka
Limonca tudi iz mene grejo sami kosi in ful krvi. To sem tudi sestri povedala, ampak mi je rekla, da bom  tako najprej prišla do zdravnika, ki bo povedal kako naprej.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
21.5.2012 11:47:57   
latka
pikicapokauser posted image user posted image user posted image !

Jaz sem tudi že pred krvnim testom začela krvaveti, pa nisem nič klicala v MB, ampak sem kljub temu šla na krvnega, kjer sem potem izvedela za število eskimčkov in sem se lahko zmenila tudi za naprej(glede terapije itd.), saj ti sestra po telefonu ne more prav veliko povedati. Tako, da naslednji mesec že šibamo po naše eskimčke!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?