|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
8.5.2012 20:45:16   
pikachu
limonca, ne spomnim se natančno koliko, a se to vidi na sliki ker slikico pa še imam.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
8.5.2012 21:05:49   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

Do včeraj smo me še prsi kar bolele (ščemele), danes ža manj user posted image ???? Pa mal me ščemi spodaj - tak špika, čist rahlo - če so to znak, ne vem (pri prvi user posted image so me prsi noro bolele) - drugače bi pa pojedla precejšnje količine sladoleda in "pohanega" se mi non- stop lušta - drugače se mi mesa ne lušta (čeprav sem mesojedka 1. klaseuser posted image )) - pa utrujena sem precej časauser posted image . Kaj pa pri tebi?!

sem se zdaj nasmejala, ti si mesojedka pa se ti meso ne lušta, jaz pa sem vegetarijanka pa že cel teden samo meso vidim pred očmi. Samo meso se mi lušta user posted image
Drugače imam pa še vedno tiste predmenstrualne krče, pa lulat ful hodim oz.sploh ne morem vode zadržat ko me pritisne, ker imam občutek, da se bom kr polulala user posted image
utrujena sem tudi bolj ja, pa sploh to, da se hitro utrudim. Jaz sem prej imela kr predcej energije, zdaj pa me že par stopnic utrudi user posted image
prsi mene tudi nič ne bolijo, pa tudi nič večje niso user posted image občutek imam da se mi samo rit že veča.

limonca hvala user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
8.5.2012 21:09:35   
skarabej
andreja, limonca hvala!user posted image

vesper- hahahauser posted image - mogoče mi uspe postat vege (mi prej ni)user posted image - mogoče se pa v porodni te spoznava user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
8.5.2012 21:12:15   
skarabej
aja -sem pričakovala eno mal starejšo (po izgledu) - ti pa izgledaš - oprosti izrazu "šmrkavo" za svoja leta - saj jaz tudi, tak, da mi niso verjeli, da bom stara 32 - a ni to lepo, da zgledaš manj kot dejansko si.

"šmrkavo" - jeuser posted image pliment, da ne boš užaljena!!!!user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
8.5.2012 21:13:29   
skarabej
kompliment sem mislila, pa se je smeško vriniluser posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
8.5.2012 21:29:03   
vesper
hahahahaha zdaj si me pa nasmejala user posted image
saj se tudi počutim še šmrkavo. Sploh se mi ne zdi, da sem že tako stara, še vedno se počutim kot ena 25 letnica. user posted image
Hvala za kompliment user posted image
Če boš pa kaj hodila v naš konec, pa me pofočkaj tu preko, pa lahko grema na kako kavico user posted image ker če se srečama v porodni, verjetno ne boma prijazne ena do druge, ker bodo bolečine delovale user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
9.5.2012 8:22:49   
latka
Pikachu, imaš ZS!user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
10.5.2012 19:43:31   
*viva*
Juhuhu babike, vesele novice berem! user posted image user posted image user posted image za user posted image !!!!

No, jaz pa imam eno vprašanje... ali mogoče katera ve koliko jo normalna vrednost progesterona v času 20 - 22 dneva cikla? Namreč imam izvide, berem pa zelo različne rezultate in mi nič in noben ne gre skozi. Če se katera spomni svoje vrednosti in je bila ok... lepo prosim za info... meni na izvidu piše le da je < 3 nmol/l. Hvala za infote :)

Kako ste drugače? Uživate?

Sama sem bila danes na Obali in morma rečt da mi je prav pasal ta morski zrak. Bi blo skoraj nujno odit na kaki dopust :)

Sončni pozdravček,

ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
11.5.2012 9:13:00   
pikachu
oj punce, nič ne poročate kako ste db, limonca ...
jaz sem kar vredi, upam da tako ostane... boste delale teste doma in na kateri dan po et?
jaz sem že tako nestrpna da ga verjetno bom takoj ko bo primeren dan :)

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
11.5.2012 9:52:11   
spelcy3
Ojla!

Da vam malo poročam...od ponedeljka se že pikam.KT mam še do nedelje.Potem oa imam prvi UZ 17.5. user posted image in takrat dobim gonal.

Me pa nekaj zanima..a ma mogoče kera izkušnje z noni sokom? pomagal naj bi pri izboljšanju kvalitete celic..

Glede na to da bo kmalu poletje - ko je počutje nasploh boljše upam da bo tudi ta postopek boljši :)

LP user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
11.5.2012 10:36:46   
db
oj jz ležim imamo malo boleče dojke enkrat več drugič manj pa včasih me malo špika spodaj ,nevem če bom delala test se še nisem odločila pa ti in ostale

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
11.5.2012 11:58:58   
pikachu
oj db,
jaz sem skoraj sigurna da bom delala test prej ker sem kar nestrpna, me pa tudi občasno špika spodaj v trebuščku ampak probam odmislit vse znake, držim pesti za nas vse da zagledamo pluske.

Kateri dan lahko naredim test: ET sem mela 6.5. punkcijo pa 3.5. ?

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
11.5.2012 15:04:46   
limonca*
Ojla.

Test? Jaz sem šele 3 dan po ET, tako, da bo še daleč. user posted image   GA bom delala že doma, seveda, računam nekje 11 dan ali pa še kak dan kasneje, če bom zdržala.. Znaki? Vse in nič.. itak vem, da karkoli je, je samo od hormonov.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
11.5.2012 15:37:37   
limonca*
pikachu, ti lahk test delaš že začetek tedna. user posted image  
Js mam drugače boleče jajčnike, pa križ, včasih mam občutek, da se bo M kar vlila.. to je to. Sej pravim, za znake je čist prehitr, ker dons bi se pr men mogla šele vgnezdit. user posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
11.5.2012 23:04:28   
pikachu
limonca, a res lahko že v začetku tedna jaz sem računala nekje v petek naslednji teden.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
12.5.2012 10:05:19   
skarabej
vesper - kako?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
12.5.2012 10:59:30   
limonca*
pikachu, pomoje na 9 dan kamot narediš test.. sicer moraš vedet, da če bo negativno, je čist možno, da je to od premalo hormona. Če bo pa pozitivno, pol je pa user posted image .   user posted image   Jaz tud računam na petek, da bi ga delala, pa sem imela ET za teboj.

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
12.5.2012 12:55:29   
vesper

vesper - kako?

hej hej
ja moram priznat, da se počutim res dobro. Včasih kr pozabim da sem srečka user posted image user posted image nimam nobenih znakov in nič, razen občasnega špikanja in malo bolečih prsi. Počutje pa je drugače super. Najbolj srečna sem, da mi ni slabo in upam, da mi niti ne bo no. Pa tudi otrujena nisem nekaj ekstra user posted image
Kako si pa ti?

punce za vas ki čakate na user posted image in ki se v postopku pa močno stiskam pesti in vsaki pošiljam veliko dozo user posted image in user posted image za srečo.

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
12.5.2012 22:58:49   
skarabej
Tudi jaz sem ok - špikne me občasno, prsa me začnejo bolet (tak da čutim) proti večeru, čez dan samo na dotik -trebuh imam ful napihnjen (že dolgo ne tako - no se privajamuser posted image ), sem rahlo zaprta user posted image - tak da že veselo "konzumiram" Donat Mg- user posted image mi ni še nič in tudi tistih tipičnih začetniških znakov nimam (izostren vonj, kovinski okus...) - aja - zdaj se bo smešno slišalo - lahko se smejite, sem preverila in nisem edina - imam precejšnje težave z vetrovi- kjerkoli in kadarkoli - se me je pametno izogibat user posted image - haha!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
13.5.2012 11:19:34   
uspelobo
Pozdravčič vsem!

Čestitke tistim, ki vam je uspelo.
Pomagajte mi pri enem vprašanju. Ali delajo transferje zamrznjenčkov tudi julija?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
13.5.2012 12:32:02   
vesper

Tudi jaz sem ok - špikne me občasno, prsa me začnejo bolet (tak da čutim) proti večeru, čez dan samo na dotik -trebuh imam ful napihnjen (že dolgo ne tako - no se privajamuser posted image ), sem rahlo zaprta user posted image - tak da že veselo "konzumiram" Donat Mg- user posted image mi ni še nič in tudi tistih tipičnih začetniških znakov nimam (izostren vonj, kovinski okus...) - aja - zdaj se bo smešno slišalo - lahko se smejite, sem preverila in nisem edina - imam precejšnje težave z vetrovi- kjerkoli in kadarkoli - se me je pametno izogibat user posted image - haha!

skarabej si me pa nasmejala s temi vetrovi user posted image Nisi edina, kolegica tudi pravi, da jo mučijo user posted image Mene pa samo občasno, odvisno kaj pojem user posted image
Drugače pa mislim, da bom jaz tudi mogla it kmalu po zaloge donata user posted image
Še malo pa bomo imele prvi Uz, kjer bomo končno videle srček naših pikic user posted image jeeeej user posted image user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
13.5.2012 13:01:47   
latka
uspelobo, tudi čez poletje se delajo ET zamrznjenčkov!Jaz grem lahko po eskimčke pri junijski M, torej bo ETZ nekje konec junija oz. v začetku julija!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
14.5.2012 10:18:39   
db
pikachu a si že delala test?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
14.5.2012 11:29:36   
pikachu
db
ne še si še ne upam bom jutri verjetno ali pa v sredo. me je strah da je prehitro.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
14.5.2012 13:45:20   
Anonimen
Lep pozdrav

Zanima me, kako dolgo se čaka na razgovor? Sem stara pacientka, želim samo vedeti kdaj se približno naročim, da dobim termin tam okoli septembra, oktobra?

(odgovor članu spelcy3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?