Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

???? Pa mal me ščemi spodaj - tak špika, čist rahlo - če so to znak, ne vem (pri prvi
so me prsi noro bolele) - drugače bi pa pojedla precejšnje količine sladoleda in "pohanega" se mi non- stop lušta - drugače se mi mesa ne lušta (čeprav sem mesojedka 1. klase
)) - pa utrujena sem precej časa
. Kaj pa pri tebi?!
ker če se srečama v porodni, verjetno ne boma prijazne ena do druge, ker bodo bolečine delovale
GA bom delala že doma, seveda, računam nekje 11 dan ali pa še kak dan kasneje, če bom zdržala.. Znaki? Vse in nič.. itak vem, da karkoli je, je samo od hormonov.
.
in ki se v postopku pa močno stiskam pesti in vsaki pošiljam veliko dozo
in
za srečo.
- tak da že veselo "konzumiram" Donat Mg-
mi ni še nič in tudi tistih tipičnih začetniških znakov nimam (izostren vonj, kovinski okus...) - aja - zdaj se bo smešno slišalo - lahko se smejite, sem preverila in nisem edina - imam precejšnje težave z vetrovi- kjerkoli in kadarkoli - se me je pametno izogibat
jeeeej