|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
4.5.2012 16:05:31   
vesper
ja po krvne izvide sem šla, ampak zaradi suma hiperstimulacije user posted image
Jap, pri meni še tudi belina in bolečine kot pred M isto kot pri tebi. Jaz napihnjana več nisem, oz.tak bom rekla, proti prej, ko sem bila kot slon, sem zdaj super. Je pa res, da me vse hlače tiščijo, adijo saj to ni normalno user posted image samo v trenirki in pajkicah še hodim okoli. Mi pa je bilo danes zjutaj slabo, pa vrtelo se mi je, ampak vem, da je za neke znake še prehitro.
O testu sem pa jaz razmišljala mogoče jutri, čeprav se bojim, da je malo prehitro še. Pri meni je jutri 11.dan po ET.
Ja, skarabej jaz pa mislim, da bo ta plusek kr veljaven no user posted image user posted image user posted image Probaj jutri še ponovit, zdaj si itak že nardila test user posted image
javi kaj bo, držim pesti za močno črtico user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
4.5.2012 18:01:05   
skarabej
Bom delala v nedeljo - sem se odločla - pa v ponedeljek tut pridem - tudi če me kaj preseneti - pa itak me ne bo user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
5.5.2012 7:57:48   
daga79
vesper meni je pokazal test že osmi dan po et ..tak da lahko mirne duše narediš test

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
5.5.2012 9:01:54   
Anonimen
Lepo pozdravljene!
Želela bi vaše mnenje,kako ste zadovoljne z kliniko v MB?Jaz sem sedaj v LJ pa sem nezadovoljna,ko kaj vprašaš,ti ne znajo ali nočejo odgovoriti.Zato sem začela razmišljati,da bi menjala kliniko.Imela sem že 2 IVF postopka.Napišite mi prosim,kak poteka postopek pri vas.Pa če katera ki je menjala kliniko je morala vse preiskave ponovno čez dati ali ne in je prinesla izvide zraven iz LJ.Ja pa še nekaj katerega ginekologa mi priporočate.
Zelo vam bom hvaležna za vaše odgovore.L.p.

(odgovor članu daga79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
5.5.2012 12:11:52   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: daga79

vesper meni je pokazal test že osmi dan po et ..tak da lahko mirne duše narediš test

daga79 hvala za spodbudo user posted image . Test sem sicer že kupila, ampak se ga še kr naprej otepam. Saj itak vem, kaj je je, ampak nekaj oklevam user posted image
Boma nardila danes ali jutri.

anonimna jaz sem sicer že cel čas v MB-ju in sem zelo zadovoljna. Ti pa povem, da ko sem se pogovarjala z puncami, ki so imela postopke v LJ in sedaj v MB, je vsaka povedala, da se ne more primerjat. Da je v MB neprimerno boljše. Saj se bo zagotovo katera javila in ti sama povedala svoje izkušnje. Ampak po tem, kaj sem jaz poslušala, ti kr svetujem, da prideš k nam na Štajerski konec user posted image
kakorkoli se odločiš, ti želi, da čimprej zagledaš user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
5.5.2012 13:00:28   
vesper
ja nič punce, saj nisem si mogla kaj in nardila sem testek. Pokazal je plusek in 1-2 tedna nosečnosti. (digitalni CB)
Joj, saj ne vem, mislite da se že lahko veselim?? user posted image user posted image je pa 11.dan po ET danes

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
5.5.2012 14:19:46   
skarabej
vesper moja- user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO! Mene je pa zdaj strah -da je moj FS bil lažno pozitiven (ker je bila FULLLL rahla črtica -komaj vidna)! Upam, da je tudi nama ratalo po 4 letih!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
5.5.2012 14:33:33   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

vesper moja- user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO! Mene je pa zdaj strah -da je moj FS bil lažno pozitiven (ker je bila FULLLL rahla črtica -komaj vidna)! Upam, da je tudi nama ratalo po 4 letih!

skarabej nič te naj ne bo strah. Boš videla to je to! user posted image user posted image Kaj si že kupila drug test? Ker če ne, ti jaz svetujem, da kupi tega CB digitalnega. Res da je malo dražji, ampak je pa realen se mi zdi no.
Držim pesti. user posted image user posted image Pa javi user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
5.5.2012 15:19:07   
skarabej
me je lekranrka tak včeri "potolkla", da ne vem, če bom kaj delala - ko je rekla, da če je ful rahla, komaj vidna,da itak ni nič to, da to se pač neki pozna, ko...ne vem ...kaj že :8user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
5.5.2012 15:45:33   
vesper

me je lekranrka tak včeri "potolkla", da ne vem, če bom kaj delala - ko je rekla, da če je ful rahla, komaj vidna,da itak ni nič to, da to se pač neki pozna, ko...ne vem ...kaj že :8user posted image

pa daj skarabej kaj pa ona ve?? Ne pusti se, da te ena babnica, ki je bila verjetno slabe volje in se je mogla znest nad nekom, vrže s tira. Ti se raje drži po nasvetih punc, ki so dostikrat potrdile, da je iz slabo vidne črtice potem nastala dobro vidna. Naredi test, boš videla da bo plusek user posted image user posted image
Še nekaj, jaz verjamem da ti ni pokazalo + zaradi hormonov, ker si delala test na 10. ali 11.dan če se ne motim a ne? In ti first sign so itak majn občutljivi in so CB bolj zanesljivi zaradi tega.
Jaz te ne bom silila, ker sama najbolje veš, amapk držim pesti, da se opogumiš in me še danes razveseliš user posted image user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
5.5.2012 19:20:20   
latka
Vesperuser posted image user posted image user posted image !Sem ti rekla, da tvoja bolečina pomeni samo eno stvar,user posted image !!
Skarabej, ti pa jutri ponovi test, saj bo pri tebi tudi+, samo pogumno!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
5.5.2012 19:50:03   
vesper
latka hvala user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
5.5.2012 19:54:16   
talika81
punce, pri testu je pomembno, da mine vsaj 14 dni od stopke. ker takrat ni več vpliva teh hormonov.

meni je + na testu pokazalo 11. dan po ET, tako da lahko komot delate test 12. dan po ET. takrat je že zanesljivo.
če vas črviči kot pred M, to ne pomeni nujno user posted image . pri meni je blo ravno obratno. me je črvičilo napolno, ampak je bila samo belina in nič user posted image .

tako da mislim, da znata vedve bit kar lepo srečke user posted image . user posted image user posted image sploh, ker sem prebrala, da imata že 7.5. uradni krvni test. tako da čestitke.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
5.5.2012 20:35:17   
skarabej
latka - hvala- se bom opogumila - verjetno ju3 user posted image .

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
5.5.2012 22:04:45   
sandra74
oooooooooooo vesper....supeeeeerrrrrrr user posted image user posted image user posted image , ful sem vesela, pa jaz sem vedela
da ti bo gratala....user posted image . Zdaj pa le veselo do konca user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
6.5.2012 6:26:33   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: sandra74

oooooooooooo vesper....supeeeeerrrrrrr user posted image user posted image user posted image , ful sem vesela, pa jaz sem vedela
da ti bo gratala....user posted image . Zdaj pa le veselo do konca user posted image

sandra hvala ti user posted image držim pesti zate user posted image

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
6.5.2012 8:05:39   
skarabej
Dobro jutro! Sem se opogumila - kljub lekarnarkiuser posted image - nardila FS (sicer +, mal bolj močan kot zadnjič)za pikico bolj))user posted image , pa sem si mislila - pa dajmo še CB namočit in v sekundi user posted image (tak tapravi, močan) - mi je uspelo po 4. letih in 1 SSuser posted image - upam, da bo jutri tudi krvni tak oh user posted image user posted image user posted image in sploh

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
6.5.2012 11:09:22   
latka
skarabej,user posted image user posted image user posted image user posted image za +!

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
6.5.2012 11:31:49   
vesper

Dobro jutro! Sem se opogumila - kljub lekarnarkiuser posted image - nardila FS (sicer +, mal bolj močan kot zadnjič)za pikico bolj))user posted image , pa sem si mislila - pa dajmo še CB namočit in v sekundi user posted image (tak tapravi, močan) - mi je uspelo po 4. letih in 1 SSuser posted image - upam, da bo jutri tudi krvni tak oh user posted image user posted image user posted image in sploh

jeeeeeeej, jeeeeeej user posted image user posted image user posted image zelo zelo vesela sem zate. No, vidiš, ne smeš nikoli poslušat negativističnih ljudi skarabej. Me smo itak vedele, da bo plusek. Jutri pa še samo dobimo potrditev in smo lahko mirne srečke user posted image
ampak je pa bil ta april uspešen, sta namreč še dve punci iz moje skupine tudi srečke user posted image sicer moram čuvat njuno zasebnost, ampak lahko pa povem, da smo z moje skupine kar tri srečke user posted image user posted image upam, da so ostale s katerimi nisem ostala v stiku tudi srečke user posted image
Skarabej ob kolkih imaš jutri krvnega? Oz.kdaj moraš bit tam?

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
6.5.2012 11:40:32   
skarabej
ob 8 - pol pa ob 12 rezultati - pride tast z mano, greva mal' v šoping, pa na kosilo, ... moj se je vrnil na službeno pot in se vrača 2. teden v juniju - je glih fajn prišel na dopust, da sva tole opravilauser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
6.5.2012 11:43:09   
skarabej
NO, ob 8 grem k s. Mariji po napotnico al' kako je s tem (sem tako razumela, da najprej k s. Mariji, pol na krvnega v laboratorij, pol pa spet k s. Mariji po rezultate- pa recept za Utrogestan, pa datum UZ.-ja) - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
6.5.2012 11:43:39   
skarabej
luser posted image atka - hvala!

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
6.5.2012 11:47:38   
vesper
mi imamo tudi ob 8h ja. Potem se bomo pa jutri videli user posted image user posted image Uf, zgleda da bo jutri gužva tam.
Menda k sestri Mariji ja, saj jaz še sama tud ne vem najbolje, ko skozi na uhah sedim tam user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
6.5.2012 12:24:22   
latka
Ob 8h greste tja, kjer oddate kartice za UZ in poveste, da ste prišle na krvni test, potem vam tista sestra(blond) napiše napotnico in z napotnico greste v laboratorij(bo precej gužva tam!), potem pa ob 12h greste gor v pritličje, kot za ET, tam vas pa pokličejo imensko not in povedo rezultat ter vse za naprej!V glavnem, tista sestra vam zjutraj vse razloži!!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
6.5.2012 12:37:44   
vesper
oooo hvala Latka za tako izčrpno razlago user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?