|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
28.4.2012 13:58:06   
vesper
valda ja skarabej se čisto in popolnoma strinjam s tabo. Noben ne ve, kaj preživljamo, razen me same in naše soborke, ki preživljajo isto. In ja, verjemi, meni gre tudi najbolj na živce, ko mi začnejo pametovat osebe, ki imajo že dva, tri ali enega otroka, spočetega seveda po naravni poti in mi govorijo pa saj bo, sprosti se, misli pozitivno user posted image
Veš kaj je, tega res ne privoščim nikomur, ampak bi vsaj nekaj časa zamenjala z njimi in bi rada vidla, kako bi se katera od njih našla v naši vlogi. Me zanima kako bi bile pozitivne, kako se ne bi nič sekirale. Ja verjetno ja, po moje bi kr hitro odnehale, zgubile voljo in postale depresivne...tako da, jaz jim kr nazaj povem user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
28.4.2012 18:46:15   
limonca*
db, pikachu, tudi jaz imam jutri ob 8 uri UZ. user posted image   V četrtek sem imela 6 foliklov, velikih okoli 8-10 mm, me prav zanima kaj bo jutri. 

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
29.4.2012 21:36:52   
pikachu
punce, mene pa zanima koliko morejo bit folikli veliki za punkcijo? Moji so bili danes od 11 do 14, naslednji uz pa imam v torek.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
30.4.2012 7:44:30   
limonca*
pikachu, pol imaš isto kot jaz. user posted image Koliko imaš pa debel endometrij? Meni se je od četrtka do nedelje zmanjšal iz 7,5 na 6. user posted image     Drugače pa naj bi bili folikli veliki tam okoli 19-21 - odvisno od posameznice in centra. Se mi zdi, da v MBju dobijo stopko tudi že pri 17. 

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
1.5.2012 21:03:40   
pikachu
poročilo iz današnjega uz-ja
folikli so veliki od 14 do 17 na eni strani je pa en 21 endometrij 17
no najprej mi je dr rekla da imam jutri ponovno uz in da se bojo jutri odločli kako naprej, potem ko pa sem šla do sestre po terapijo za naprej, pa mi je povedala da so se odločli da dobim danes stopko ker je endometrij že kar velik in da ne smejo več čakat . zdaj me pa kar malo skrbi da nebojo celice zadosti velike :(

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
1.5.2012 21:07:50   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

poročilo iz današnjega uz-ja
folikli so veliki od 14 do 17 na eni strani je pa en 21 endometrij 17
no najprej mi je dr rekla da imam jutri ponovno uz in da se bojo jutri odločli kako naprej, potem ko pa sem šla do sestre po terapijo za naprej, pa mi je povedala da so se odločli da dobim danes stopko ker je endometrij že kar velik in da ne smejo več čakat . zdaj me pa kar malo skrbi da nebojo celice zadosti velike :(

pikachu po moje je to čist ok, da so se tako odločili, ker endometrij imaš res kr debel. Folikli so pa čist zadost veliki, saj vodilni je 21 kar je več kot dovolj. Ti se nič ne sekiraj in se lepo prepusti in boš videla da bo vse ok user posted image user posted image držim pesti za uspešno punkcijo in uspešen ET in na koncu za user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
1.5.2012 21:16:23   
skarabej
vesper- kako si pa ti zdaj - sem prebrala na 1 forumu, da si bla v B- hiperca?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
2.5.2012 6:52:04   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

vesper- kako si pa ti zdaj - sem prebrala na 1 forumu, da si bla v B- hiperca?

skarabej ne vem več kaj naj. Imam še vedno ful napet trebuh, bolečine sem pa imela včeraj zvečer spet neznosne. Ampak to je tako, 5min traja ful bolečina in popusti. Potem je bil ponoči mir, zdaj zjutraj pa spet bolečine da znoriš. Če dan bo vedno spet samo napet trebuh in majn bolečin, zvečer se pa začne. Jaooo saj ne vem kaj naj, ali naj grem nazaj ali bo minilo ali kaj...user posted image Na vodo grem sicer normalno. Bojim se že, da je kaj drugega narobe user posted image user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
2.5.2012 8:18:08   
latka
pikachu, naj bo čim več zrelih celic!Jaz imam tudi skoz zelo debel endometrij, ne vem zakaj je tako, ko imam terapijo, se mi tako hitro zadebeli, hitreje kot pa rastejo folikli!user posted image

vesper, sem te videla v ponedeljek v MB, si imela zelene hlače in veliko torbo, pa spete lase, ker si se mi zdela nekam znana, kot da sem te že videla, pa si nisem bila sigurna?!user posted image Jaz sem ob 12h stala tam pri omaricah pod televizijo, sem pa imela dolgo črtasto srajco in rjavo torbo, sem pa čakala na krvni izvid, ki je bil spet negativen!Sedaj pa moram počakati na junijsko M(torej 2M vmes), da lahko šibam po eskimčke!
Naj ti bolečine čim prej minejo, pa naj pomenijo samo eno stvar, to da si user posted image !!!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
2.5.2012 12:22:00   
db
no moje poročanje pridelala sem 9 celic v nedeljo pa imam transfer. Kaj pa moje soborke?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
2.5.2012 12:29:26   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: latka

pikachu, naj bo čim več zrelih celic!Jaz imam tudi skoz zelo debel endometrij, ne vem zakaj je tako, ko imam terapijo, se mi tako hitro zadebeli, hitreje kot pa rastejo folikli!user posted image

vesper, sem te videla v ponedeljek v MB, si imela zelene hlače in veliko torbo, pa spete lase, ker si se mi zdela nekam znana, kot da sem te že videla, pa si nisem bila sigurna?!user posted image Jaz sem ob 12h stala tam pri omaricah pod televizijo, sem pa imela dolgo črtasto srajco in rjavo torbo, sem pa čakala na krvni izvid, ki je bil spet negativen!Sedaj pa moram počakati na junijsko M(torej 2M vmes), da lahko šibam po eskimčke!
Naj ti bolečine čim prej minejo, pa naj pomenijo samo eno stvar, to da si user posted image !!!

ja latka, to sem bila jaz user posted image sem tudi prišla nazaj po izvide za kri. Pa daaaj, jaz pa se te zdaj ne spomnim, sploh se ne spomnim, da bi kdo stal pri omaricah user posted image Škoda, da me nisi pocukala za rokav no user posted image Drugače pa user posted image za negativen test in držim pesti, da bodo eskimčki tapravi user posted image user posted image
Če še me kdaj vidiš, me prosim pocukaj, da kako rečema user posted image
hvala ti za lepe želje user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
3.5.2012 12:48:12   
pikicapoka
No se po dolgem času spet javljam.

Današnji UZ je pokazal folikle v velikosti od 17 do 19 mm, endometrij je baje lep (ni povedala koliko), včeraj je bil 11 mm, tako da danes pade stopka, punkcijo pa imam v soboto.

A ima katera še punkcijo v soboto?

Pikachu držim pesti, za čim več celic.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
3.5.2012 13:37:28   
talika81
uh, ko vas tkole berem, si kar zaželim, da bi kar šla po eskimčke. ampak še ne bom. smo se doma zmenli, da konec leta ali pa v začetku prihodnjega. ker trenutno smo izredno zaposleni z našo 15-mesečno princeso, ki je postala zelo, zelo navihana. user posted image

držim pesti, da vsem uspe, ki so v postopku. user posted image   user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikicapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
3.5.2012 17:08:38   
pikachu
pozdravljene,
pridelala sem devet celic v nedeljo imam et...
zdaj pa grem kar nazaj počivat ker me kar boli vse skupaj.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
3.5.2012 18:26:33   
skarabej
vesper . kaj se dogaja??? A sem jaz prav prebrala????user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
3.5.2012 18:38:45   
latka
pikachu,user posted image za celice, sedaj se pa naj lepo vse oplodijo!!

Kako to, da boš imela ET na 3 dan?

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
3.5.2012 18:55:20   
limonca*
pikachu, db, super za 9 celic!!! Bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj se vse lepo oplodijo in naj vaju v velikem številu pričakajo na ETju. Koliko ste imele vrednost estradiola na dan stopke?

pikicapokica, jaz imam danes stopko in punkcijo v soboto! user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
3.5.2012 18:59:22   
latka
limonca*, tebi so merili estradiol?Meni ga niso, so mi ga samo takrat, ko mi je grozila huda hiperca, zato so mi na podlagi te vrednosti, ki je bila zelo povišana, prekinili postopek!

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
3.5.2012 19:03:35   
limonca*
Ja, meni ga vedno merijo. Koliko pa si imela vrednost, da so ti prekinili postopek? Meni so pri vrednosti 17 delali delno punkcijo.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
3.5.2012 20:25:55   
latka
Ne vem, kolikšna je bila takrat vrednost(leta 2010), samo so mi dejali, da je zelo visoka in je boljše, da ne bo stopke, ampak da prekinemo vse skup, ker mi drugače bolnica ne uide. So mi pa potem pri naslednjem naredili UZ še pred samim začetkom stimulacije, na zadnji dan KT, takrat so mi našli cisto in tudi takrat sem dala kri, je pa bila vrednost nižja, zato sem pri M začela s Gonalom, cista pa je počila.Vrednosti mi pa niso nikoli omenjali številčno.user posted image

Zakaj pa tebi merijo?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
3.5.2012 20:28:57   
limonca*
zaradi možnosti hiperce.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
3.5.2012 20:35:18   
latka
Imaš skoz veliko celic?Jaz sem imela prvič dolgi postopek, ko so mi ga prekinili(preko 40 foliklov), v naslednjih postopkih pa kratke(manjša možnost za hiperco), Gonal 112,5 enot, torej nizka doza in sem imela enkrat 11, sedaj pa 14 celic.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
3.5.2012 21:00:53   
vesper

skarabej neeeeee, nisem jaz imela negativnega testa. Jaz imam test isto kot ti 7.5 krvnega. Zaenkrat je pri meni še vse ok user posted image user posted image pa tudi bolečina in napihnjenost počasi izginjata oz.se izboljšujeta. Danes me edino cel dan nekaj črviči kot pred M, upam, da ni to M ampak nekaj drugega user posted image Kako si ti?

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
4.5.2012 13:50:06   
pikicapoka
Limonca no super potem pa se jutri lahko spoznamo. Držim pesti za veliko kvalitetnih celic. A si se ti odločila za narkozo?

Pikachu in db vama pa želim uspešen ET v nedeljo.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
4.5.2012 13:57:27   
skarabej

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

skarabej neeeeee, nisem jaz imela negativnega testa. Jaz imam test isto kot ti 7.5 krvnega. Zaenkrat je pri meni še vse ok user posted image user posted image pa tudi bolečina in napihnjenost počasi izginjata oz.se izboljšujeta. Danes me edino cel dan nekaj črviči kot pred M, upam, da ni to M ampak nekaj drugega user posted image Kako si ti?

Joj- zdaj sem se pa že mal prestrašla! Sem prebrala, da si šla po krvne izvide (že berem narobe)user posted image
Jaz sem še ok - trebuh še imam mal' napihnjen, črviči me kot pred user posted image -sam' zaenkrat je še belina -UPAM, DA TAKO TUDI OSTANE- nisem pa si mogla kaj, da ne naredim 1 testa(saj vem, prehitevam in pretiravamuser posted image ) -FS -pa je pokazal komaj, komaj vidno (res zelo rahlo) drugo črtico - zdaj smo pa tam! Sem šla pa danes po CB (VERJETNO GA BOM DELALA V NEDELJO AL' PA NEuser posted image ) - je rekla v lekarni, daj e test lahko lažno pozitiven, sploh če je tako rahla črtica user posted image - zdaj me pa res stiska! user posted image Upajmo na najboljše!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?