vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka pikachu, naj bo čim več zrelih celic!Jaz imam tudi skoz zelo debel endometrij, ne vem zakaj je tako, ko imam terapijo, se mi tako hitro zadebeli, hitreje kot pa rastejo folikli! vesper, sem te videla v ponedeljek v MB, si imela zelene hlače in veliko torbo, pa spete lase, ker si se mi zdela nekam znana, kot da sem te že videla, pa si nisem bila sigurna?! Jaz sem ob 12h stala tam pri omaricah pod televizijo, sem pa imela dolgo črtasto srajco in rjavo torbo, sem pa čakala na krvni izvid, ki je bil spet negativen!Sedaj pa moram počakati na junijsko M(torej 2M vmes), da lahko šibam po eskimčke! Naj ti bolečine čim prej minejo, pa naj pomenijo samo eno stvar, to da si !!! ja latka, to sem bila jaz sem tudi prišla nazaj po izvide za kri. Pa daaaj, jaz pa se te zdaj ne spomnim, sploh se ne spomnim, da bi kdo stal pri omaricah Škoda, da me nisi pocukala za rokav no Drugače pa za negativen test in držim pesti, da bodo eskimčki tapravi Če še me kdaj vidiš, me prosim pocukaj, da kako rečema hvala ti za lepe želje