|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
17.4.2012 11:26:54   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

Endometrij sem mela 12 -folikli (ne vem koliko jih je- pozabla štet) - veliki 20, 21, 22 - so fajn zrastli! Dr. rekel, da imam SUPER rezultat in da guser posted image rem v narkozo.

skarabej super, to pa je res lepa velikost folikelčkov. No in še moje poročanje. Endometrij je rekla dr.da je baje čudovit user posted image folikli so pa tudi lepo zrasli in je tudi rekla, da so zelo lepi, jih pa je tudi kr dosti in vsi so veliki 19mm.
Tako da imam punkcijo v četrtek. user posted image user posted image user posted image
Jeeej punce zdaj pa moramo držat pesti ena za drugo, da čez 3 tedne vse zagledamo ta magični plusek.
Pošiljam vam kup user posted image in user posted image za srečo.

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
17.4.2012 12:09:11   
skarabej
Ijeeee- super!

Držim pestke za nas vseuser posted image . vesper - kaj boš imela narkozo?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
17.4.2012 14:26:53   
vesper
skarabej ja itak. Jaz imam nizek prag bolečine. user posted image Pa itak mi je sestra tudi rekla, boste imeli ne! Tak da mi je že sama položila besede na jezik user posted image

No, srečno vsem, se tipkamo user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
17.4.2012 18:47:20   
pikachu
punce jaz mam eno vprašanje, sem že pozabila kako je bilo to v prvem postopku, koliko dni po zadnji tabletki femodena ste dobile menstruacijo?
Jaz sem jo namreč dobila že danes, če pa se prav spomnim sem jo v prvem postopku dobila na dan ko sem imela UZ, zdaj pa imam UZ komaj v petek.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
17.4.2012 19:02:21   
Ga_ga
Pikachu, če se jaz prav spomnim, sem jo tudi dobila pred UZjem. Kake 3 dni prej.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
17.4.2012 20:01:33   
pikachu
Hvala za odgovor, mene pa je že skrbelo da je prehitra :)

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu Ga_ga)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
17.4.2012 21:23:36   
september1
pikachu jst se v zadnjem postopku sploh nisem mela oz.sem jo dobila šele naslednji dan.pa je G reku da ni nič narobe. tak da naj te ne skrbi glede tega. glavno je da jo imaš.

no meni pa so rekli ko sem imela prekinjen postopek da naj pokličem po 15.4. in ker še do včeri nisem dobila M sem nardila test. ja žal je bil negativen. zato sem danes klicala v MB nakar mi sestra reče da so mi 26.3, poslali pošto da naj pridem na razgovor 3.4. jst pa pošte dobila nisem. skoraj sem popi....... no in je sestra potem rekla da naj kr jutr pridem na razgovor.

vsem ki imate punkcijo v bližnji prihodnosti želim čim več lepih in pravilnih celic in da se potem oplodijo,...... in saj veste kaj naprej sledivsem želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
18.4.2012 8:10:26   
daga79
allo jaz pa sem danes dobila M in upam da bo to zadnja v dveh letih user posted image  ker začnem s tabletkami čez en teden...pri prvi punčki sem jo dobila nazaj šele ko je bila stara eno leto upam  da je to zadnja hihi...
oj september tud jaz sem zamuštrala z datumi  pa so me vzeli (sam jaz sem dobila pošto) tak greš sam papirje podpisat pa vzet list..

Kaj ima še katera rumen list št.21 ?

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
18.4.2012 15:58:41   
vesper
skarabej kako je šlo??

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
18.4.2012 19:46:07   
skarabej
Hej!

Bilo ok - se je mal' razbolelo - priporočam, da imaš kaj zraven, če si od daleč - mene ni bolelo po punkciji, se mi je razbolelo med vožnjo domov - tak', da sem komaj čakala, da prideva z mojim domov, da sem vzela nekaj. Drugače, pa že cel dan poležavam - sem ful zaspana - dobile še Utrogestan (sem sem načakala še v lekarni, ker so "štrajkali", pa je samo pri enem okencu delal na recept, čeprav sem ga mogla plačat), imele predavanje kako in kaj, punce v skupini fajne, sestra, ki nas je spremljala po posegu super - smo se non-stop smejale (no, pred posegom smo se, po posegu se ravno nismo mogle user posted image )...tak, da vesper pogumno... prenos imam v ponedeljek.

Javi, kako in kaj!

SREČNO

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
18.4.2012 19:46:31   
skarabej
Aja,imam 8 foliklov.

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
18.4.2012 21:25:40   
vesper
super skarabej user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa se naj vse lepo oplodijo in potem ima da zagledaš user posted image
jaz sem drugače iz MB-ja, tak da imam dom in tablete blizu. Hvala da si me opozorila user posted image
Vas je bilo dosti v skupini? Kako dolgo si bila tam? Jao sem radovedna user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
19.4.2012 7:26:36   
limonca*
db in pikicapoka, ste že dobile M? Pikachu vem da jo je.. jaz je še nisem.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
19.4.2012 10:23:03   
pikicapoka
Limonca jaz sem M dobila že včeraj.

Že dva dni pa me mantrajo krči in hud glavobol, upam, da bo jutri, ko je UZ bolje.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
19.4.2012 19:28:28   
vesper
evo mene punce. Tako je, pridelala sem 7 celic. Sicer ni zelo veliko, ampak upam, da so te kvalitetne in se jih čimveč oplodi. user posted image user posted image
Transfer 24.4. Držite pesti punce, jaz bom jih tudi za vas user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
19.4.2012 20:29:09   
*viva*
No, zdaj pa sem zares vaša. Prvi termin je minil, sem kar zadovoljna, sedaj naju čakajo preiskave in avgusta ponovno skupna kontrola.

Je bila katera danes do 11 ure na UZ? Potem smo se srečaliuser posted image

Zdaj pa še vprašanje, kaj natančno pregledajo na prvem UZ na katerega moraš priti 10 dan cikla? Sej si kr predstavljam ampak radovednost me je začela mučiti sedaj, doma user posted image do tja pa še dober mesec dni... da vsaj vem kaj naj pričakujemuser posted image

Močno stiskam pesti za vesper da bo transfer uspešen in da bo februarček oz. februarčica zdravauser posted image user posted image

Seveda pa tudi za ostale, dajmo punce, naj nam vsem uspe do konca leta najkasneje in da bodo z novim letom nove punce samo še na tej temi user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
19.4.2012 21:42:20   
skarabej
Vesper super- 7 je lepo pravljično številouser posted image . Držim petke za vse nas user posted image - a te je bolelo?user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
20.4.2012 9:23:53   
latka
Punceuser posted image za celice, sedaj pa vas naj na da ET pričaka čim več lepi pikic!!!user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
20.4.2012 10:27:30   
skarabej
latka - hvala!user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
20.4.2012 15:07:06   
vesper
skarabej pa res je, sploh nisem pomislila na to, da je 7 res pravljično število user posted image Jeeej zdaj si mi polepšala dan user posted image
bolelo me je potem, ko sem prišla k sebi od narkoze ja, ampak sem dobila dozo v žilo proti bolečinam in je bilo ok potem. Danes pa je že skoraj čisto ok, tu pa tam me še malo zašpika noter v trebuhu, ampak ni omembe vredno skoraj. Včeraj pa sem bila kr boga ja.
Pijem kot žolna in samo lulam cel dan user posted image Pa ta utrogestan mi gre malo na živce, te miniaturne kroglice, kot da si niso mogli neke boljše oblike zmislit, al pa vsaj aplikatorja dat zraven user posted image

latka in viva hvala za pestke user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
20.4.2012 19:25:04   
limonca*
Kje ste moje soborke? user posted image user posted image user posted image user posted image
Ste vse dobile stimulacijo?

Jaz sem in imam naslednji UZ že v četrtek.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
22.4.2012 12:05:11   
db
oj se oproščam, ker se šele danes oglašam ampak prej ni šlo.
ja jz sm jo dobila že 15.4 in jo imela komaj dva dni.drugače pa bila na uz v petek in naslednjega imam šele 29 v nedeljo zjutraj

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
22.4.2012 17:57:11   
vesper
skarabej samo, da ti povem, da mislim nate in bom fejst držala pesti za jutri, da se jih je čimveč oplodilo user posted image user posted image
javi kaj kako bo jutri
nekaj punc, ko smo bile zadnjič na punkciji skupaj, je že danes 3.dan odšlo po svoje pikice in jih že lepo grejejo, smo ostale v stiku, zato vem user posted image
sedaj pa še me v torek. Jeeeej komaj čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
22.4.2012 23:05:23   
skarabej
vesper- joj, ti povem, me je kar mal "strah"- iz moje skupine je šla samo 1 3. dan - ostale imamo pa ju3. Če se nič ne javim, veš, da user posted image - čeprav upam, na najboljšeuser posted image - jaz držim pol v torekuser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
23.4.2012 5:33:16   
raphop
LINK No.1 Skrivnostni slika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Zanesljivost baby check plus (testna paličica)
Sunshine93

Zanima me kakšen test se vam zdi bc plus(testna paličica). Kakšno izkušnjo imate s tem testom ali je zanesljiv ali ne ?

Odličen (80%)

Napačne rezultate (20%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!