|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
9.4.2012 18:00:27   
limonca*
Točno bi mogla pogledat, vem pa da je bilo čez 2000€.

(odgovor članu rosse)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
9.4.2012 21:43:56   
rosse
LimonCa, zadnjič so se pogovarjale, da stane 3500€. To je pa kar lep znesek. Vama je uspelo? Se spoh splača iti privat? Kako hitro prideš na vrsto, če sem v začetku aprila imela 1. menstruacijo po neuspelem ivf-ju. Kako je z dokumentacijo. Razen izvidov s klinike nimava ničesar.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
10.4.2012 12:09:46   
Ga_ga
Pozdravljene sotrpinke!

Potrebujem info o vaših izkušnjah glede ETZ v naravnem ciklusu.

Sama sem bila pred dnevi na ETZ v naravnem ciklusu. Od pozitivnega LH testa dalje sem si v nožnico vstavljala 3x po 1 Utrogestan na dan, takoj po ETZ dobila stopko in od tistega dne dalje si vstavljam 3x po 2 Utrogestana na dan.

Če je katera na tem forumu, pri kateri ETZ v naravnem ciklusu ni uspel (čeprav upam da ni nobene, ker je sem uspelo user posted image ) bi lepo prosila, če bi z menoj delila izkušnje, kateri dan je dobila menstruacijo.

Ali se kot 1. dan šteje dan ETZ ali šele naslednji... Tolikokrat sem že bila v postopkih, ampak je od zadnjega minilo že kar nekaj časa in sem že vse pozabila user posted image

Hvala za pomoč punce.

(odgovor članu rosse)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
10.4.2012 22:19:24   
pikachu
se na hitrco javljam :)
danes dobila prvo pikico v prtek 20.04. pa imam prvi uz... sem pa mela našo pupiko zraven in je bla tak dobre voje se je ful pogovarjala s sestrami tam in je sploh ni blo nič strah, kot da bi vedla da bo tu dobla< družbico saj ma fejst rada otrokece :)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu Ga_ga)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
11.4.2012 7:35:40   
limonca*
rosse, jaz nisem šla samoplačniško, samo informativno sem dobila potem račun in defenitivno ni bila cena 3000€.

pikachu, kdaj imaš uro v petek?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
11.4.2012 7:48:41   
pikicapoka
Tudi jaz sem včeraj prevzela injekcije. Me je danes kar malo strah, kako mi jo bo uspelo si dati user posted image .

Ultrazvok pa imam 20.04. ob 9,40 uri. Kdaj pa imata ultrazvok vidve pikachu in limonca?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
11.4.2012 10:06:33   
limonca*
Kaj točno te je pa strah? Saj ni nič posebnega, boš videla.

Jaz imam okrog 13 ure. Sej ne vem točno. user posted image

(odgovor članu pikicapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
11.4.2012 18:15:34   
latka
Punceuser posted image za začetek špikanja, želim vam čim več lepih celic!!

Jaz sem imela včeraj punkcijo, imela sem 14 celic, v nedeljo pa me čaka ET!!user posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
11.4.2012 22:52:50   
skarabej
Latka - kam pa ti hodiš? V MB al' LJ?

Kako je bilo pa na punkciji - a fejst boli? Sprašujem, ker jo bom imela v prihajajočem tednu (verjetno)!user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
11.4.2012 23:32:57   
pikachu
latka čestitke za lepo število celic.

jaz mam Uz v petek ob 14.00

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
12.4.2012 8:32:41   
latka
skarabej, v MB sem!
Sama punkcija me ni bolela, ker sem imela narkozo, tudi prvič sem jo imela(brez niti ne bi probala), ker če imaš veliko celic, je fajn, če jo imaš, ker je lahko takrat punkcija boleča(po izkušnjah drugih!).Boleti pa me je začelo po punkciji, najbolj, ko sem bila kar nekaj časa na nogah, ampak to je normalno, saj se ti jajčniki zelo povečajo.

Srečno na punkciji!!!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
12.4.2012 9:09:46   
db
oj jaz sem tudi v torek dobila inekcije uz pa imam v petek 20 ob 10 uri
zdaj pa gremo veselo naprej
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3212
12.4.2012 10:13:17   
limonca*
Potem smo sedaj 4, ki smo štartale v torek: jaz, pikachu, db in pikicapoka. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
12.4.2012 11:33:04   
pikicapoka
No super bomo druga za drugo držale pesti in se vzpodbujale. user posted image  

Limonca si imela prav strah je bil čisto odveč, moj mi je tako lepo dal inekcijo, da sploh nisem čutila.

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
12.4.2012 11:35:29   
pikicapoka
db midve pa se še mogoče srečava v petek na ultrazvoku,...

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
12.4.2012 13:23:47   
vesper
punce daj mi nekaj povejte. Danes sem sedmi dan jemanja Gonala in ne vem točno keri dan jemanja Dipherelina. Danes se mi je pojavil nek rjav izcedek. M pa je že mimo kr lep čas. A je to normalno? Je imela katera podobno izkušnjo? user posted image user posted image Jutri imam sicer UZ, ampak me seeno zanima vaše mnenje user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 3216
12.4.2012 13:34:38   
anau
vsem vam držim pestiuser posted image user posted image jaz pa bom zvedela 23. kako in kaj.a dolgo traja ko začneš s terapijo?user posted image kako pa sem neučakanauser posted image user posted image lp

Neposredna povezava do sporočila: 3217
12.4.2012 14:07:15   
jagodka80
vesper, tudi meni se je zgodilo podobno v prejšnjem postopku, sicer sem jemala Diphereline in Menopur. 11. dan špikanja sem imela krvavkast izcedek, 12. dan pa je bilo krvi kar malo več, da bi to imenovala izcedek. S terapijo sem nadaljevala (po dr. navodilih) in imela na koncu 8 celic.

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
12.4.2012 16:36:28   
spelcy3
drage punce v MB-ru user posted image

povejte mi...a ma ktera od vas tu gor list št.19 - svetlo zelene barve, ali bom sama tam user posted image

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
12.4.2012 21:31:04   
vesper
jagodka80 hvala za spodbudne besede, zdaj si me pomirila user posted image
No, pa da vidimo jutri, če so folikelčki kaj zrasli user posted image

držim pesti punce, za vse vas user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
12.4.2012 22:12:03   
skarabej
Ja- da vidimo! Upajmo na najboljše -vesper GOOD LUCK!user posted image

Sem pa od dneva špikanja tako utrujena in non-stop zaspana - a imaš ti podobne težave - samo ajala bi, za nič mi ni...user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
13.4.2012 12:22:46   
skarabej
Punce - kako je šlo!? Sem se pa načakala danesuser posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
13.4.2012 12:41:06   
latka
Kako ste opravile danes na UZ?Ima katera v nedeljo UZ? Potem se mogoče vidimo, jaz imam takrat ET.user posted image

skarabej, jaz sem tudi med špikanjem s Gonalom bila skoz utrujena in brez volje, občasno glavobol, tako, da je to kar normalno, pač stranski učinek.Ampak, pretrpimo vse zauser posted image !!

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
13.4.2012 15:52:38   
skarabej
Jaz imam ponoven UZ v ponedeljek.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
13.4.2012 15:54:15   
vesper
ojla punce. Evo moje poročanje. Endometrij 10 in vsi folikli 13 user posted image Je rekla dr.da so skladni s petkom 13 user posted image Tako, da jaz imam UZ v nedeljo ob 8h zjutraj, ker je rekla dr.da so hitri in mogoče bo potrebna že stopka.

Skarabej jaz sem se tudi danse fuuul načakala, je bila res gužva. Kdaj si bila ti tam? Kako so tvoji folikli in kdaj imaš spet UZ'

latka jaaa, mene tudi ful boli glava in to vsak dan, običajno proti večeru.
Skarabej jaz utrujena nisem, mogoče res malo, ampak me pa ful vročina obliva na momente kr tak, da bi se kr slečt mogla. user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.

Da, poljubljam/o ga. (10%)

Ne, ne poljubljam/o ga. (60%)

Poleg nas staršev ga poljubljajo tudi njegovi bližnji sorodniki. (30%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!