|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
23.4.2012 20:25:31   
skarabej
vesper - evo - grejem 1 user posted image - za 2 bi se že mogla full pogajat- imela 2 krasni blasteocisti -1 not, 1 pingvinček in zdaj čakanjeuser posted image user posted image . Srečno ju3

(odgovor članu raphop)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
24.4.2012 6:05:19   
vesper
jaooo skarabej si me nasekirala. Sem že mislia, da ne bo nič s tvojega poročanja in da v tem primeru ni bilo zarodkov, kot si rekla, da če te ni na forum, potem user posted image
Do osmih sem čakala, potem sem pa obupala user posted image Drugače pa jeeeeeeeeeeeej, ful ful vesela sem zate. user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa lepo pridno grej svojo pikico in počivaj. Jaz pa danes poročam, kaj se bo dogajalo, v vsakem primeru, dobrem ali slabem user posted image vsekakor pa upam, da dobrem user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, kdaj imaš test?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
24.4.2012 9:47:58   
latka
Punce, dajte mi povedat, če slučajno M pride pred krvnim testom, je vseeno potrebno iti na test ali pa pokličeš in kdaj potem lahko greš po eskimčke, z naslednjo M?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
24.4.2012 13:38:03   
vesper
evo mene punce. Jeeeej. danes je zame dober dan. user posted image user posted image user posted image 5 celic se je oplodilo, vse so do danes preživele. Vstavili so mi eno, po dr.Reljićevih besedah, prečudovito blastocisto user posted image user posted image ostale 4 pa do jutri opazujejo in jih jutri zamrznejo. Pravi dr.da so sicer lepe, ampak bolj lene user posted image in bodo še do jutri počakali, ampak verjetno bodo kar 4 eskimčki user posted image Test pa imam 7.5. Tako zdaj pa počivat dva dni in držat pesti, da se mala pikica vgnezdi in pri meni ostane celih 9 mesecev user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
24.4.2012 18:40:29   
monikap
Latka ,če slučajno dobiš m pred krvnim testom narediš doma test in samo sporočiš v Mb če je test negativen.Po eskimčka pa potem lahko greš,ko dobiš še dvakrat M.
Vesper user posted image sedaj pa lepo grej svojo pikico.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
24.4.2012 19:06:03   
skarabej
Sori vesper - sem ajala prej -user posted image , pa sem ti res pozno poročala. Jaz imam tudi 7. krvnega- upamo na user posted image user posted image najboljše! Kdo pa je delal danes transferje?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
24.4.2012 19:09:13   
latka
A celo 2user posted image je treba počakati, da lahko greš po eskimčke?Zakaj pa so nekatere lahko šle že z naslednjo M?

Punce, pridno grejte svoje pikice, da bo čim več +!

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
24.4.2012 19:39:11   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

Sori vesper - sem ajala prej -user posted image , pa sem ti res pozno poročala. Jaz imam tudi 7. krvnega- upamo na user posted image user posted image najboljše! Kdo pa je delal danes transferje?

skarabej nič zato, glavno da je vse ok user posted image
dr.Reljić je delal hvala bogu user posted image Kaj pa tebi?

monikap veš da bom jo grela, kot nora user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
24.4.2012 21:31:59   
sandra74
vesper si bla pa prava kokica user posted image , da si toliko jajc znesla..user posted image user posted image user posted image ....Kako pa to , da so ti samo celico vstavili,
a si sama tako želela???
Pa da bo 7.5. pokazalo +++++user posted image
skarabej tebi tudi da ti le uspe.....user posted image .... in da bo  7.5. nepozaben dan...user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
24.4.2012 22:38:07   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: sandra74

vesper si bla pa prava kokica user posted image , da si toliko jajc znesla..user posted image user posted image user posted image ....Kako pa to , da so ti samo celico vstavili,
a si sama tako želela???
skarabej tebi tudi da ti le uspe.....user posted image .... in da bo  7.5. nepozaben dan...user posted image

sandra74 sam je rekel dr.Reljić da mi predlaga samo eno, ker je ta res ful kvalitetna. Pa sem se seveda itak takoj strinjala, ker jaz sem res želela samo eno. Tak, da se nisem rabila niti pogajat z njim user posted image Še malo pa boš na vrsti ti in bom zelo držala pesti zate user posted image user posted image Upam, da bo 7.5 res pokazalo user posted image ja, takrat bom najsrečnejša oseba na svetu user posted image user posted image

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
25.4.2012 8:35:40   
latka
Nam so tudi predlagali samo eno, ker smo imeli 3 zelo kvalitetne blastociste in 5 malo manj, in če bi vstavili 2, bi bila velika možnost dvojčkov. Toda žal se je danes na 10 dan po ET naš boj končal, ker se je prikazalauser posted image , tako, da se naša super pikica ni uspela vgnezdit!user posted image

Kako je čez poletje s postopki z zamrznjenčki?Ker če bom morala počakati 2M, potem bo že to konec junija.user posted image

Punce, naj bodo 7.5. +!!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
25.4.2012 8:45:01   
vesper
ahhhh latka žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image
Kateri pa je to tvoj postopek? in koliko si stara če smem vprašat?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
25.4.2012 8:59:30   
latka
To je bil uradno najin 2 ICSI, zato ker je bil 1 prekinjen pred punkcijo zaradi hude hiperce, sem pa imela vmes še 2x postopek s eskimčki, vse neuspešno.user posted image
Vedno imava veliko celic, lepe zarodke, eskimčke, nikoli pa ne pride do nosečnosti. Jaz mislim, da je pri meni težava v debeli sluznici, ki prehitro reagira na zdravila in je do ET že preveč debela, čeprav mi rečejo da je lepa, očitno temu ni tako.user posted image

Stara sem pa 31 let.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
25.4.2012 9:10:24   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: latka

To je bil uradno najin 2 ICSI, zato ker je bil 1 prekinjen pred punkcijo zaradi hude hiperce, sem pa imela vmes še 2x postopek s eskimčki, vse neuspešno.user posted image
Vedno imava veliko celic, lepe zarodke, eskimčke, nikoli pa ne pride do nosečnosti. Jaz mislim, da je pri meni težava v debeli sluznici, ki prehitro reagira na zdravila in je do ET že preveč debela, čeprav mi rečejo da je lepa, očitno temu ni tako.user posted image

Stara sem pa 31 let.

to znoriš, ko ne veš kaj je narobe in iščeš razloge kot nor, pa jih ne najdeš. user posted image Potem sva pa tako isto stari.
KOliko pa imaš vedno sluznico debelo na zadnjem UZ? Ker jaz imam tudi vedno kr debelo in mi rečejo da je ok. Za naju je sicer to bil sedaj prvi IVF, so pa za nama 3 neuspešne inseminacije user posted image Sem pa jaz stara 30 let, letos bom 31 no. Kaj pa imasta vidva diagnozo? MIdva imava nepojasnjeno neplodnost in to me še bolj jezi, ko ne vem kje je vzrok user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
25.4.2012 9:30:43   
latka
Jaz imam PCO, mož pa premalo plavalčkov!Naju najbolj jezi to, da sem pred 8 leti zanosila spontano, brez problema, rodila prečudovitega sina, potem pa mi več nikoli ni uspelo zanositi, niti sedaj umetno ne!!user posted image
Na zadnjem UZ je endometrij že 14 mm!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
25.4.2012 9:41:47   
vesper
joooj latka res mi je žal zate in res ti iskreno žwlim da zanosiš. Res pa je in verjamem da te jezi, da si prvič lepo normalno zanosila in donosila zdaj pa naenkrat več ne gre. To je pa še bolj čudno no. Imaš pa vsaj eno srečo doma ki je stara 8 let user posted image
Vsaka naša zgodba je nekaj posebnega in res smo prave borke, ki se bomo borile do konca user posted image user posted image
Imaš pa endometrij res bolj debel ja, tudi od mene. Jaz sem imela 12mm na zadnjem no.
V glavnem latka močno držim pesti, da boš lahko šla čimprej po svoje pingvinčke in da ti bo zares uspelo sedaj naslednjič user posted image user posted image
Včeraj ko smo se s puncami pogovarjale po ET, so one rekle, da menda daš eno M skozi in v drugi greš lahko po pingvinčke. Tako sem jaz razumela no, upam, da nisem kaj zašuštrala zdaj user posted image to je v MB, saj ti si itak tukaj ne

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
25.4.2012 10:53:50   
skarabej

IZVIRNO SPOROČILO: sandra74

a si sama tako želela???

V ponedeljek je delal dr. Došen Marko.

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
26.4.2012 10:22:28   
db
kje ste moje soborke,kdaj iamte uz oziroma punkcijo?

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
26.4.2012 21:02:30   
pikachu
jaz sem tu, uz imam v nedeljo, in takrat bomo videli kako naprej.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
27.4.2012 9:01:11   
db
jaz tudi ob 8 uri ti pikachu? pol pa se lahko spoznamo?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
27.4.2012 13:28:03   
pikachu
ja ob 8.00 imam uro, seveda se lahko spoznamo, jaz bom verjetno sabo imela svojo punčko in dragega, in me boš po tem lahko takoj spoznala :)
ja pa živčna bom tudi kar precej po moje :)

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
27.4.2012 19:54:36   
vesper
skarabej kje si kaj? Nič te ni na spregled user posted image Kako se kaj počutiš? Kakšni znaki mogoče? user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
28.4.2012 0:06:30   
skarabej

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

skarabej kje si kaj? Nič te ni na spregled user posted image Kako se kaj počutiš? Kakšni znaki mogoče? user posted image

Hej!

Mene že od postopka skos neki špika tam doli - ne preveč, toliko, da vem, da se neki dogaja (ali -ali). So me po punkciji prsa noro bolela - zdaj me še samo na otip, trebuh še imam napihnjen - sem pa precej user posted image user posted image živčna (al neki pač) - tole čakanje ubija - drugače pa strogo ne ležim - 24 ur - prva 2 dni sem bolj kot ne ajala, zdaj pa sem že tudi precej časa "pokonci"- tudi kako posodo že pomijemuser posted image - pa jem pri mizi (ne več vpostelji user posted image ) - tole zadnje je šala... Pa ti- imaš že ti kaj znakov, počutje...?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
28.4.2012 10:40:03   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

Hej!

Mene že od postopka skos neki špika tam doli - ne preveč, toliko, da vem, da se neki dogaja (ali -ali). So me po punkciji prsa noro bolela - zdaj me še samo na otip, trebuh še imam napihnjen - sem pa precej user posted image user posted image živčna (al neki pač) - tole čakanje ubija - drugače pa strogo ne ležim - 24 ur - prva 2 dni sem bolj kot ne ajala, zdaj pa sem že tudi precej časa "pokonci"- tudi kako posodo že pomijemuser posted image - pa jem pri mizi (ne več vpostelji user posted image ) - tole zadnje je šala... Pa ti- imaš že ti kaj znakov, počutje...?

evo mene isto, cel čas me nekaj špika doli. Pa ponoči danes mi je bilo kr neprijetno, taka bolečina da ne veš, ali me boli v križu ali jajčnikih ali kje. Pa danes me tudi cel dan nekaj fajn špika. Ne vem no, upam, da je to kaj dobrega user posted image user posted image Prsi me res nič kaj več ne bolijo, prej po ET pa so me dva dni fajn bolele. Moj pravi da imam bolj polne user posted image zdaj pa ne vem, al me samo tolaži al je res user posted image si me pa že skoraj zdaj s tira spravila, da si jedla v postli. user posted image Uf jaz moram priznat, da nič kaj ne počivam, ni časa imam tri pse doma in hočejo pozornost, kot so je bili vajeni do sedaj user posted image prva 2 dni sem pa res bolj počivala no, ampak jaz sem tak hiperaktivec, da če počivam me kr vse nekaj bolet začne, zato sem raje v pogonu. Živčnma pa nisem kaj no user posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
28.4.2012 13:47:32   
skarabej
Saj bo!

Vsi pravijo POZITIVNO, POZITIVNO- sam' tista, ko že ima otroka, pa še 1 na poti ne razume kako se jaz počutim, ko imam, enako kot ti, 3 IUI (neuspešne) za mano, pa 1 pozitiven test (SPONTANO) in potem SS- ko se komaj navadiš, da si v blaženem stanju, mislim, da je normalno, da me je strah...user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Trebušnjaki.
пеперутка16

Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?

Da. (0%)

Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (0%)

Ne. (27%)

Ni mi prišlo na misel. (73%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!