|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pasterizator
6.7.2010 8:43:54   
Ni novih sporočil
Ayolinca
Kupila sem v Lidlu pasterizator in moj prvi podvig bi bil pasterizacija fižola (stročjega), kako narediti to?
Sodelavka mi je dala recept, jaz si ga nisem zapisala, ona je pa na morju ... dejala je, da dam vodo, kis in sladkor in pasteriziram na 95 stopinj, 2 minuti. Potrebujem vedeti kakšno je razmerje!!!

Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pasterizator
6.7.2010 9:21:17   
Ni novih sporočil
krokos
Tukaj je recept za pasterizacijo stročjega fižola - sicer ni za pasterizator, ampak mogoče pa ti bo kaj pomagalo...
 
Stročji fižol v kisu
Tri kg zelenega stročjega fižola očistimo in narežemo na dva dela. Fižol damo v večjo, plitvo posodo in posolimo s 7dkg soli, polijemo z 2dcl vinskega kisa, zapremo s pokrovko in kuhamo. Občasno pomešamo. Temperatura tega kuhanja ne sme biti previsoka (okoli 130 stopinj), ker fižol samo mehčamo. Ko se fižol zmehča, ga zložimo v kozarce in nanj enakomerno polijemo sok od kuhanja. Če ostane še nepokrit fižol, dolijemo razredčeni vinski kis (na en del kisa en del vode). Zapremo.
Steriliziramo v pari, približno 30 minut.

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...




Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.