Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
jaz sem si pa zdaj omislila študij za sedmo stopnjo.V ponedeljek grem gnjavit na zavod...če bi plačali..., ker to zeeeeeeeeellllo redko da...))skoraj nemogoče...ampak probat ni greh
Ja glede službe pa je zdaj skoraj vsepovsod tak da nič ne rabijo.. Bomo vidli kak bo kaj čez 2 leti, če bo slo vse po sreči. 1 letnik še + diploma. Seveda če ta izpit najprej naredim.
ma to kar bi jaz..trenutno ni izvedljivo..)) preostane mi še visokošolski študij poslovanja....na katerega se lahko z pokl. maturo vpišem...kar zanimiv no...
Ja, vikam ja. Mogoče je tudi od kakih vez odvisno. Samo če bi pa šla pol na magisterskega bi pomoje blo za službo isto. Pa zdaj mislim da bo komaj 1. generacija naredla magisterij. Bom vidla kak bo.
ja ne vem matcar..ne gre to kar tak....saj veš kaj mislim Rečeno je bilo v petek....ob kateri uri pa ne vem..javim takoj ko izvem..pa saj "tisto" tadrugo imaš takoj porihtano. Na katero Z boš šla? Pa pol kar direkcione pičiš na morje)))
baje da še ne....menda naj bi popoldan, ne vem..takoj ko bo, mi moj baje javi in jaz tebi
ja ne vem matcar..ne gre to kar tak....saj veš kaj mislim Rečeno je bilo v petek....ob kateri uri pa ne vem..javim takoj ko izvem..pa saj "tisto" tadrugo imaš takoj porihtano. Na katero Z boš šla? Pa pol kar direkcione pičiš na morje)))
Ja,saj sem glih študirala,da že zaj lahko grem na Z porihtat.Moram agenta poklicat,da vidim,če je tam.
matcar v A sicer res iščejo in smo slovenke zelo cenjene, samoje v državno službo prit skoraj mission imposible, privat pa je lahko tudi tak-tak. Pa še mariskje zahtevajo 5 let delavnih izkušenj da lahko sploh papirje porihtaš.