Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ne seri..... se bi dozivela to, ko jst, bi zacela razmisljat
Pol pa razmišljam kaj se mi je kdaj kaj čudnega zgodilo. Imam tri majhne kužate pa en zadnje čase neki čudno jambra pa sedi v kotu in gleda v steno tut po pol uro
. Pa avto na daljinsko se mi je par mesecev nazaj, ko sem bila sama doma, dvakrat v nogo zaletel. Pa kličem mojega vsa panična in je rekel ah dej to je ker ima baterije notri in mi reče naj ga dam na off. No ko sem se ravno malo pomirila pa ga hočem dat na off in ugotovim da je že na OFFFFFF ....AAAAAAAAAAAAA
. Pred kratkim je moj g. Mož iskal en kuhinjski nož in ga nikakor ni našel, čeprav sva ga oba malo predtem videla na kuhinjski mizi, doma sva bila pa sama (brez otrok, ki bi ga lahko kam odesla) in jaz sem že prav upala, da je krivda Prisklednikova. No, potem sva ga pa našla v škatli za pizzo.