Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

mam pa ful dovoljenega gibanja - NOT! piše, da se lahko gibljem po domačem kraju - zdej morm pa nardit plan, do ktere njive in kozolca bom šla kter dan, da slučajn česa dvakrt ne obiščem
jest imam izhod le na predpisano terapijo in kontrolo, drugače pa "mirovanje na svojem domu"
.
.
.
... Me pa že 3 dni ful krči, tako da sem poklicala svojo G in mi je rekla, naj se pridem pokazat, ker 3x na dan po 1-2 uri res ni normalno da me krči...K sreči Buscopan prime, samo se mi res ne zdi normalno...
!
- super, da ni tako hudo, kot je izgledalo in da se bodo vse stvari poštimale. Ti lahko povem, da imamo zelo dobre nefrologe na pediatriji... in bo tvoj
..dala mi je izbiro da se vrnem domov ali pa sploh več ne pridem, v bistvu ni bla izbira, je kar rekla, da morm stari začet domov nosit.. tako da me tam več ne bo, mi pa že moj dragi in najin otrok pomenita več...bomo že zmogli...moj dom je tam kjer sva mi2..
Joj, kak je to lušno!!
, spet tista brozga...fuj, me že zdej mal mrazi...
no pa tud nč novga ni, razn tega d mislm d bom usak čas rodila.
ko sem prišla iz pregleda- to je bilo še za obletnico ki jo imava sicer v petek,ampak ne bova sama za novo leto:)