Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola Pozdravljene! jaz nisem bla že par dni tle gor ma skratka vam želim, same lepe stvari in upam, da ste vse ok. Drugače gre pa čas nenormalno hitro smo že kmalu januarja, en dva tri bo april tle. Jaz pa pogrešam erin, nič se ne oglasi! Uf fragola, saj sem tu, ampak če nisi na tekočem je težko noter v debato vpast, plus tega ni ne časa ne volje pisat...ko pa je že čas me pa mali okupira... večina se me pa itak sploh ne spomni ane...hehe ;) Vse je uredu z nami... dobili bomo bejbiko, sem bila v pon na 3dUZ, sem ga komaj čakala... nekaj skrbi mi povzroča bližina posteljice lijaku - izhodu iz maternice, ker če razraste čez bomo mogla imeti CR. Drugače se super počutim, čisto drugače kot v 1. nos ko sem celo preležala in me je bolel ko hudiča... tokrat še vedno bp delam, se igram z malim, celo tečem za njim hehe....ma ni za primerjat, res je ko pravijo da si 2 nosečnosti nista enaki. Imam pa zelo majhnen trebuh, takega kot ga imam sedaj sem ga pri malem imela že v kakem 4 mesecu... Evo mojih 5 minutk...že moram it...lep pozdravček vsem, pazite nase in male aprilčke v trebuščku, veliko užitkov ob kavici in tortici danes + šopingu ter lepo praznovanje***