womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice aja, še nekaj sem vas hotela čist tko informativno vprašat :-D - brez zamere... Zakaj večina vas kupuje novo opremo za dojenčka? Midva sva - preden sem postala nosečka - tudi govorila, da bova kupila vse novo, potem pa sva spoznala, da je to "potrata" denarja, saj dobiš tudi rabljene stvari zelo ohranjene, le spremljati moraš oglase. Tko, da midva bova imela od novih stvari le nekaj cotk, jogi, glasbeni vrtiljak (v akciji je bil toliko kolikor prodajajo rabljene), zaščitno ograjo (tud dobila le za 25 eur), dude, flaške, torbo - te "večje" stvari npr. voziček, posteljica, stajica, hojica, počivalnik, jajčka, itd. pa sva kupila ali pa dobila vse rabljeno. Za voziček sem še danes full vesela, da sem ga takrat kupila (quinny freestyle 3xl), čeprav sem bila le nekaj tednov noseča, saj tko ohranjenega in za tak denar bi ga težko še kje dobila. Upam, da me niste narobe razumele... to je odločitev vsakega posameznika. Jst sem povedala le svoje mnenje :-) ma jaz sem kupla, ker nekako mi ni sedlo, da bi mela od nekoga stvari k niti ne poznam, pač zato nisem kupla rabljenih. Ma flaše, dude pa prav res ne bi kupla rebljene ali sem na robe razumela? voziček, posteljo če bi poznla od koga kupim pa bi, tudi avtosedež hihihi, ja narobe si razumela... flaše, dude in podobno sva kupila novo :-) (ma kaki rabljeno, dej ga srat... :-) )
|