Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

(we like)
   (we like)  Nočem pa zdaj prenehat z pavzami, saj paše malo skočit iz pisarne, ampak ne za vsako ceno seveda.
   Nočem pa zdaj prenehat z pavzami, saj paše malo skočit iz pisarne, ampak ne za vsako ceno seveda.   

in nato čez 9 mesecev rodila najlepšega sončka na svetu. Tako da je vedno upanje.
  in nato čez 9 mesecev rodila najlepšega sončka na svetu. Tako da je vedno upanje.  to ne pomeni, da sem noseča....meni ni jasno, sem mislila, da če je nosečnost, da ni važno ali pogledaš test po 2 min ali čez 5 min???Zmedena sem, na jok mi gre  kako je to mogoče, imam vse znake, M mi zamuja 5 dni, sicer nimam redne, vendar na 30-40 dni imam ciklus....zanima me vaše mnenje, ker imam še vedno malo upanja (vsaj dokler ne dobim M), ker si takooooo zelo želim
  to ne pomeni, da sem noseča....meni ni jasno, sem mislila, da če je nosečnost, da ni važno ali pogledaš test po 2 min ali čez 5 min???Zmedena sem, na jok mi gre  kako je to mogoče, imam vse znake, M mi zamuja 5 dni, sicer nimam redne, vendar na 30-40 dni imam ciklus....zanima me vaše mnenje, ker imam še vedno malo upanja (vsaj dokler ne dobim M), ker si takooooo zelo želim  ....Imam pa vsak dan (5 dni) 1-2 kapljici krvi na hlačkah - pa ne sveže, bolj je podobno izcedku ampak res čisto malo....pred M nikoli nisem imela izcedka...Prosim vas za vaše mnenje, mi je že malce lažje ko se se izpovedala....srčno si želim postati aprilčica 2011!!!
 ....Imam pa vsak dan (5 dni) 1-2 kapljici krvi na hlačkah - pa ne sveže, bolj je podobno izcedku ampak res čisto malo....pred M nikoli nisem imela izcedka...Prosim vas za vaše mnenje, mi je že malce lažje ko se se izpovedala....srčno si želim postati aprilčica 2011!!! 
			 .
  . 
			 ker vem, da bodo prišli dnevi, ko ne bom mogla niti papirja premaknt.
  ker vem, da bodo prišli dnevi, ko ne bom mogla niti papirja premaknt.   
   ,doma imam že eno 18 mesečno pupiko
  ,doma imam že eno 18 mesečno pupiko , PDP - sem si izračunala, naj bi bil 24.4.2011.
  , PDP - sem si izračunala, naj bi bil 24.4.2011. 

Kam pa greš na samoplačniškega?v Domžale - Kalliste - sem bila tam že za 4D pri 22 tednu v 1
     Kam pa greš na samoplačniškega?v Domžale - Kalliste - sem bila tam že za 4D pri 22 tednu v 1 

in da bosta čez nekaj dni zelo močni
   in da bosta čez nekaj dni zelo močni  

Hej! Sm komi uspela vse prebrat kaj ste napisale!Kočno mam spet svoj računalnik in internet! Mal sm pa še preverla kaj pravjo kitajci! Vztrajajo pri fantku!
  Hej! Sm komi uspela vse prebrat kaj ste napisale!Kočno mam spet svoj računalnik in internet! Mal sm pa še preverla kaj pravjo kitajci! Vztrajajo pri fantku!  

, eni pa za
 , eni pa za  ...da vama prineseta srečo!
 ...da vama prineseta srečo!  )
 )