KlaraMay
|
Tudi jaz sem imela tak občutek nekaj časa. Skratka počutje je bilo res OK, mene je pa to samo skrbelo ali je moj zakladek ok. Na prvem pregledu ko sem bila že konec 9 tedna mi je sestra rekla, da njej tudi ni bilo nič slabo in da to ne pomeni nič slabega. Ne rabimo vse bit tko k piše v knjigah in pripočnikih. Nato pa je pršu kakšen dan, da me je dobesedno položil v horizontalo in sem se nehala sekirat ter si želela ravno obratno, da čimprej mine. No seveda sem bila pomirjena in se prepričevala, da mi je to pikica nardila, ker ji je bilo že dovolj tečne mame, k je samo jamrala, da ji ni nič slabo. Pol mi je pa dala eno lekcijo. Tudi če nimaš tipičnih znakov (slabost, bruhanje, boleče prsi, vrtoglavico, pogosto lulanje, ...) imaš pa lahko druge za katere se ne govori tako pogosto, pa so tudi znaki za nosečnice. Drisko, zaprtost, puščanje plinov bolj pogosto kot dosedaj, krvavi izcedek iz nosu (ok smrklj), poln nos, riganje, večjo in modro tamalo, mrvljince po telesu, izguba želje po seksu, ... Držim pesti da bo za vsako in vse nas vse OK.
< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 22.9.2010 8:36:58 >
|