sesil
|
ovčka, glede bolniške prvi mesec te lahko preverja delodajalec, naprej pa komisija. jaz osebno ne poznam nobene, ki bi jo preverjali, me je pa zdravnica opozorila na to, da se lahko pojavijo na vratih in naj malo pazim, saj so nedavno nazaj eno njeno nosečko preverjali in je imala celo štalo. no, jaz vsak dan peljem tamalo v vrtec in jo grem iskat, kaj naj pa drugega????!!! , drugače sem pa kr doma, ker mi ne paše lazit naokoli. če te ni doma, ti dečko na vratih pusti obvestilo in potem moraš iti na sedež komisije, kjer pojasnjuješ zakaj te ni blo in ali si upravičeno bil odsoten. vem pa za enega fanta ki je bil operiran za pruh (al kaj je že una kila) in je imel komisijo non stop na vratih, tudi večkrat na teden. ne vem zakaj so se v njega tako zapičli,... no, tip je bil vedno doma, ker je lih kar hodil oz. se vlekel. če bom pa kaj rabla, bom jaz že skočila takrat ko imam pregled. itak pa razen vozička in lupince ne rabim nič, ker imam še vse od prve nosečnosti. no, edino če bo fantek, bo treba kaj na plavo kupit, ker v roza stvareh pa res ne more bit. za spol bom pa vprašala, ker sem preveč firbec
|