Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sej še malo pa se boš lahko spet v red spravla
34. teden

je šou na basket in sem mu skoraj že navezala mobi okrog vratu... če slučajno.... hahahahah, malo se morm pohecat, ampak nkol ne veš, ne??. sm kar ok, dans služba-skrajšano, pol sm šla na faks na vaje pa v lesnino ker morva še en dvosed kupit mal firbcat, pol sm mela en obisk-posoda AMC da malo reklame nardim, zdej bom šla pa meditirat... se mi zdi da še kar morm neki postorit, pa cel dan skoz neki delam... a mislite da je slaba organizacija??? ha?? zadihana ko slonček, morm še rezervirat termin za akupunkturo, olje za presredek... sm razmišljala, ne še kupila
???????????????????????
verjetno imajo sami s sabo preveč dela... bomo kmalu videle kako je to
Sem bla raj kr tih
se je malce umiril. Ker imam tabelo štetja gibov že od 28 tedna, ko sem lahko deset nizov naštela že do 10h zjutraj, bom si jih pa zdaj morala pisat. Upam, da me ne pošilja že v Rim, ker komaj naslednji teden začnem z nakupi, kje je še pranje in likanje