Nincii
|
Pozdravljene! Evo mene še vedno 2v1... Danes sem bla 2 dni po roku na CTGju in pregledu in je sicer pokazal 1 močan popadek in 2 bolj švoh v pol ure... G me je še pogledala, pretipala, rekla, da je maternični vrat že lepo zmehčan in pripravljen, ni pa nič rekla, da sem kej odprta. Pol mi je nardila še amniocentezo (upam, da sem prav napisala) in pogledala vodo, ki je bla prozorna, tko da je to OK. Vprašala me je še, če je bil rok pravilno določen - glede na to, da sem mela neredno menstruacijo in eno krvavitev še potem, recimo da ja... Tko da me je pol poslala domov in v kolker ne pridem zaradi popadkov ali odtekanja vode prej, naj se pridem pokazat v nedeljo zjutraj... Zdej doma me kr krči in špika v križu na cca 10 minut, sam se ne premakne na bolj intenzivno, tko da nimam druge, kot da čakam... Mali/a zelo pridno telovadi, ko ni lažnih popadkov, tko da mu/ji zgleda še čist odgovarja notri na toplem. Nikakor ga/je ne morva z očijem prepričat, naj se pride ven crkljat z nama... Se ne da in pika! Bo zgleda treba počakat, ni druge... Lepo se mejte, božajte trebuščke, tiste, ki pa že veselo zibate, pa čim več crkljanja... Upam, da se vam kmaluuuuu pridružim!
|