Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
jaz sem na fb če katera hoče naj pošlje na zs podatke da jo dodam pa napište nick ir rr da vem kam vas dat
. 
malamedika moj
13 letnik je na rač.in tv do jutra .podnevi pa spi .jaaaaa še malo!
15 l paa do kakih 23h, pol jo pa vrže ,ker je malo več aktivna podnevi -hodi še malo v azil kot prostovoljka ,pa jo to malo utrudi .
odisejica ti čestitam zaa red ,ja pri nas ga ni (med počitnicami),z možem greva spat ,kdaj pa onadva pa ??? ,tak kot sem že napisala v eni prejšnji. med šolo pa je druga pesem ,nekje enako kot pri tebi .naša dva kam v družbo ne zahajata -smo predaleč iz mesta ,tukaj pa so sami mali otroci ,tak da kake družbe ni !lep pozdravček vsem !!1
Tkoda naša zvečer prav zaradi prevoza niti nem more bit daleč od doma ker nima prevoza zdej že komi čaka šolo ker pogreša svojo družbo.Mi je pa že včeraj dala jasno vedit da ko konča to šolo gre narest maturo na gimnazijo in potem študirat naprej,ker zdej vidi kako je če moraš 8 ur stat da zaslušiš.
nisem utegnila nič se oglasiti.
in bo kar pestro.Najstnik + dojenček.
ker so pravi pubertetniki in ko malo pridejo ven stega ,pa ugotovijo zakaj se gre ....kaj jih čaka v življenju ,potem pa nas