|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klepet :)
15.8.2010 15:56:17   
malamedika
Cita dobrodošla med nami  no moja drugorojenka pa bo jutri uradno postala najstnica saj ima 11 letuser posted image  jaz  sem na fb če katera hoče naj pošlje na zs podatke da jo dodam   pa napište  nick ir rr da vem kam vas datuser posted image .


Tiste ki maste že malce starejše najstnike povejte mi do kdaj jiim zvečer pustite bit zunaj zdaj med počitnicam in med šolo?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: klepet :)
18.8.2010 15:25:18   
pritlikavi
user posted image malamedika moj user posted image 13 letnik je na rač.in tv do jutra .podnevi pa spi .jaaaaa še malo! user posted image 15 l paa do kakih 23h, pol jo pa vrže ,ker je malo več aktivna podnevi -hodi še malo v azil kot prostovoljka ,pa jo to malo utrudi .
vsem ,ki ste se pridružile pa kar dobrodošle .

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: klepet :)
18.8.2010 22:13:45   
odisejica
malamedika mojima dvema (15let) pustim.... odvisno kje sta. če sta tukaj na igrišču za blokom (kjer ju lahko opazujem z balkona in vem da ne počneta neumnosti) sta lahko do 23h. Če sta na kakšnem rojstnem dnevu ali kaj podobnega je po dogovoru. Zdaj, ko je že bolj mrzlo in je hitreje tema, sem uro prestavila na 22h.
med šolo pa... med tednom do 21h, med vikendom do 22h. (zdaj ko gresta v srednjo šolo. bomo to med vikendi prestavili na 23-ampak seveda da vem kje sta itd.)
bedita pa po želji. imata svojo sobo in če sta notri, mi je vseeno ali bedita do 22h ali do 3h zjutraj. MED POČITNICAMI. med tednom ko je šola morata ob 22.30h spati. zjutraj pa zdaj med počitnicami spita različno: Pia je bolj zaspane sorte - vsak dan spi do 10 ali 11, David pa vsaja okoli 9 (seveda je David tipičen brat, in zelooo rad zbuja Pio user posted image )
no, pa še druge napišite kakšen dogovor je pri vas, me prav zanima ali sem preveč popustljiva ali premalo user posted image user posted image

(odgovor članu pritlikavi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: klepet :)
19.8.2010 6:40:17   
pritlikavi
user posted image odisejica ti čestitam zaa red ,ja pri nas ga ni (med počitnicami),z možem greva spat ,kdaj pa onadva pa ??? ,tak kot sem že napisala v eni prejšnji. med šolo pa je druga pesem ,nekje enako kot pri tebi .naša dva kam v družbo ne zahajata -smo predaleč iz mesta ,tukaj pa so sami mali otroci ,tak da kake družbe ni !lep pozdravček vsem !!1

(odgovor članu odisejica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: klepet :)
19.8.2010 13:35:31   
malamedika
tud moja najstrejša nima tukaj družbe svojih vrstnikov ima precej več prijateljic-prijateljev v lj sam mi smo iz lj oddaljeni kar precej cca 1 uro vožnje tko da zdej ne hodi dosti okrog.Ima sicer nekaj družbe še iz oš ampak so zdaj povečini vsi na morju.Zdej pa še dela tko da se ji prav veliko niti ne da hodit okrog  je pa zadnjič hotla bit na eni prireditvi sam problem je prevoz ker smo brez avta  avtobus pa je zadnji bil že ob pol 9 zvečer in je bla seveda jezna ker je mogla domov.user posted image Tkoda naša zvečer prav zaradi prevoza niti nem more bit  daleč od doma ker nima prevoza zdej že komi čaka šolo ker pogreša svojo družbo.Mi je pa že včeraj dala jasno vedit da ko konča to šolo gre narest maturo na gimnazijo in potem študirat naprej,ker zdej vidi kako je če moraš 8 ur stat  da zaslušiš.

(odgovor članu pritlikavi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: klepet :)
19.8.2010 13:38:03   
malamedika
si pa tud moja kdaj privošči spanje do 10-11 sam je pa res da med šolo vstaja vsak dan že ob pol 5 prav tako tud zdej ker 3x teedensko dela zjutraj tko da jo pustim da si spočije.

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: klepet :)
19.8.2010 19:47:00   
pritlikavi
user posted image OJEJ, GLEDE DELA ,MI SMO SE ODLOČILI ,DA ŠE LETOS NEBO ŠLA NEKI DELAT ,HODI PA V AZIL POMAGAT ŽIVALIM .DRUGO LETO PA DEFINITIVNO DELAT ,SEVEDA TUT STAREJŠA SI JE TAKO ZASSLUŽILA ,PA JIM KAR KORISTI TO ,SE NAUČIJO NEKEGA REdA !ZNAJO TUT CENIT TA  DENAR!


(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: klepet :)
19.8.2010 21:27:31   
malamedika
pritlikavi jaz naše nisem nič forsirala da more delat ampak je sama želela ,ker  ji je blo dolgčas sej veš družbe velik nima in so počitnice predolge.Je bla frej cel julij zdej pa 3 tedne dela ker se tko sama zmenila

(odgovor članu pritlikavi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: klepet :)
20.8.2010 7:30:12   
pritlikavi
user posted image zelo lepo ,tut naše nisem silila v delo ampak je sama želela pomagat živalim ,bila v reviji 7D ,čanek pa imajo tut na fb.; pes moj prijatelj;
pridni so ,samo včasih nas jezijo ,kaj čemo
Kje pa so ostale  Odisejica in .....Cita........... ,LP. grem malo nekaj migat !danes imam stranko za 5 ur ,pol pa domav kuhat in vse po starem vsak dan istooooo.baj

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: klepet :)
23.8.2010 22:27:16   
odisejica
oj, evo me user posted image nisem utegnila nič se oglasiti.
ja tudi naša dva sta delala čez počitnice, ima občina organizirano delo po mestu, dela se 1 teden, in tako je vsak zaslužil 200€ (od tega sta si sama kupila nove torbe za šolo, druge šolske potrebščine financiram jaz user posted image ), Pia si je nakupovala tudi nekaj oblačil, David si je pa neke nove slušalke kupil user posted image drugo sta pa nesla na banko-moja zamisel user posted image user posted image
še 1 teden pa šola, uh vlada eno čudno ozračje, oba sta živčna ker gresta na novo šolo... pa še polna luna se bliža, nevem ali je nocoj ali jutri... in sta še tamali dve sitni... joj user posted image


(odgovor članu pritlikavi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: klepet :)
24.8.2010 13:18:41   
pritlikavi
user posted image bravo odisejica -kje pa si da ima občina to organizacijo dela in še lelp zaslužek ,pa kaj nista še premalo stara ,če sta končala OŠ .lepo to
mi smo pa ta veliko malo poslali na oddih -že jutri pride nazaj -morje!
nič kaj nisem tukaj ,tak da .če ma katera še fb. naj se javi na zs
papa

(odgovor članu odisejica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: klepet :)
25.8.2010 17:25:54   
odisejica
smo iz Velenja, in ima občina nareto da dijaki delajo počitniško po mestu. je prav super, pa tudi kaj preveč zahtevno delo ni. ne nista še premlada, pogoji študentskega servisa so: - končana OŠ,
                                                                                                   - starost polnih 15 let.  in takoj ko sta prijavljena na študentski servis, lahko delata. pri nas je šlo to malo težje, namreč 15. rojstni dan sta imela 11.7, tako da smo prošnjo dali konec junija, termin smo izbrali konec julija (dijak si sam izbere, kateri teden bo delal) in zraven smo napisali da bomo takoj po rojstnem dnevu ju vpisali na študentski servis in da bomo potem poslali še 'napotnico'. uhh, koliko dela z najstniki user posted image
pritlikavi s kom pa je šla na morje?
adijoo

(odgovor članu pritlikavi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: klepet :)
28.8.2010 13:08:59   
pritlikavi
user posted image super imate organizacijo..lepo .na morju je bila z botrco ,pa se ji ni preveč dopadlo ,ker ni imela kaj delat ...so ji delali lušte z živalmi ...bo drugo leto zraven vzela ...tak je to ...sedaj pa se že pripravljamo na šlol!!!!
kaj pa ve-???

(odgovor članu odisejica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: klepet :)
31.8.2010 9:04:28   
malamedika
Izkoristite ta zadnji počitniški dan z otroci,kajti že jutri bodo zopet prestopili  prag šole         ,,vam pa želim mirne živce vašim otrokom pa  čimveč lepih ocen in znanja.

(odgovor članu pritlikavi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: klepet :)
31.8.2010 9:12:02   
indriel
Ojla!
Še ena nova tukaj.Sem mama 13 let staremu sinu,ki že odšteva minute do odhoda v šolo.On se ne veseli preveč,ker ve,da bo s tem izgubil računalnik.Jaz pa komaj čakam,da ga zamenjajo knjige in ostale stvari.
Marca pričakujemo user posted image  in bo kar pestro.Najstnik + dojenček.
Lp

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: klepet :)
31.8.2010 9:15:32   
pritlikavi
user posted image bravo indri !tut jaz komaj čakam da zamenja računalnik z knjigami ,čeprav bodo to huuuuuuuude borbe ,ampak ...bo!kako kaj puberteta ,jezikanje ,uboganje pomoč pri gosp. delih .....joj groza ?dojenček bo dobrodošel -za uvajanje na pomoči . ali pa ne?

(odgovor članu indriel)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: klepet :)
31.8.2010 9:16:43   
pritlikavi
user posted image imaš fb. mi javi na zs, da te najdem -drugače pa od kot si ? -jaz iz mb!

(odgovor članu pritlikavi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: klepet :)
31.8.2010 11:33:43   
indriel
Puberteta je pri nas že v polni pari.Tako jezikavega najstnika še nisem videla nikdar.Za vsako malenkost ima milijon besed za povedat nazaj!
O uboganju ne duha ne sluha.Vsaj na prvo besedo ne,ko pa povzdignem glas,me samo malo čudno pogleda,nekaj zagodrnja in naredi z muko!
Kar pa se gosp.opravil tiče ima pa črez koš za smeti.Sobo si sam pospravi,posteljo spreobleče.Tu se pa že vse konča.
Sem pa iz Koroške.Na FB nisem prijavljena.


(odgovor članu pritlikavi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: klepet :)
8.9.2010 6:53:39   
pritlikavi
user posted image indri ,končno ena enaka meni -ali pa smo vse v isti kaši ,pa se skrivajo in ne upajo izdat naših malih -velikih kavalirjev pubertete! sori me ni blo dolgo ,kje pa ste druge .....sem malo na rač. včasih prej pogledam na fb -kaj se tam dogaja ! indri odpri si fb .,sva kar v isti kaši ,hehhehe lep dan vam želim  vsem z našimi sončnimi pubertetniki .
je pa malo več miru sedaj ko je šola -naloga se dela ...pa malo se pogovarjamo in še kar znosno ,dokler nebo preveč in mu bo minilo do vsega ...
kar pa se tiče punce " (2 letnik veterine)pa je dobla še večji zagon user posted image user posted image user posted image saj je ugotovila ,da ima ogromno predmetov .ki ji letos ustrezajo ...jih ima rada ....praksa ,veterina ,znaki bolezni za živali ....int.
sedaj pa res letim ....!!!!!

(odgovor članu indriel)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: klepet :)
8.9.2010 13:00:17   
malamedika
super punce spet ste se začele javljat jaz bi se večkrat oglasila pa bi samogovore imela ker ni blo nobene

tud naša je dobila večji zagon in že razmišla o nadaljnem študiju ko konča šolouser posted image

(odgovor članu pritlikavi)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: klepet :)
8.9.2010 22:36:21   
pritlikavi
user posted image malamedika ,pa reči če niso otroci user posted image naši pravi sončki
najprej se jezimouser posted image ker so pravi pubertetniki in ko malo pridejo ven stega ,pa ugotovijo zakaj se gre ....kaj jih čaka v življenju ,potem pa nas user posted image razveselijo
eni hčeri je že uspelo ....sedaj je na pravi poti druga ....zadaj pa še naš zadnji pubertetnik sinček ....ta nam bo pa menda dal vetra ...bomo videli  uživajte ženskice ,sem kar zasedena dopoldneve ...minilo je luštno

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?