Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
TEHNICA 23. sep.- 23. okt. :angel: Otroci rojeni v tem znamenju: -osvoji vsekega že na prvi pogled -značaj: prijeten, lahkoten, najtoplejši nasmešek na svetu - zgleda, da vedno ve, kaj bi radi ljudje videli in slišali - nikoli ni tisti, ki razdvaja, razbija skupino: družina, prijatelji, sodelavci - okoli sebe širi atmosfero prijetnega vznemirjenja in vesele harmonije
Povzeto po reviji Moj malček Če bo moj tak, pol ne vidim nobenih problemov :)-:bravo::)-.
- s svojim prostodušnim optimizmom napolnijo baterije vsem, ki jih obkrožajo - vedno vidijo samo dobre plati medalje - večni optimisti - potrebujejo vedno nove izive - vsakodnevna rutina jih ubija - pri raziskovanju točno vidi cilj, ki mu sledi
Ampak to velja za otroke :)-, določene lastnosti z rastjo zvodenijo :)-
- vsi otroci mislijo, da so popek sveta, levi to mislijo še potem, ko odrastejo - značilno za njih je, da jasno in glasno povedo, kako se počutijo - odprte narave in velika zmožnost izražanja čustev - mamice občudujejo njihove dosežke, to mladi lev zelo potrebuje - vse življenje mora imeti občutek, da ga ljudje občudujejo, da je nekaj posebnega, to zna tudi doseči
Jaz sem tudi tehtnica pa imam težak značaj:hudicek:, ni vse res kar napišejo,... za tehtnice marsikaj drži in ne drži. Upam da bo tvoj pikec imel drugačen karakter kot večina tehtnic,... :sloncek:
Larika, kaj se daješ v nič, kdo te je prepričal, da imaš težak karakter, nekam ga pošlji... Vsak je po svoje unikaten, samo prave ljudi mora imeti okoli sebe. Eno :rozica: za večje samozavest. :)-
Smej se in cel svet se bo smejal s tabo, joči se in jokala boš sama. (kar neki :)-)
Tejčika, a bo pupa (imaš ticker bolj na roza)? Midve sva pa blizu, jaz sem tudi 29 teden, pa mislim, da bo prej :)- je hiperaktiven :kuza:, :)-. Kje pa boš rodila, jaz v Gorici? Zate, :rozica:
- zelo skrivnostno znamenje - neverjetna moč in intenzivnost čustev - velja jim posebna pozornost, ker se zna zgoditi, da vsa občutja zapre vase - naučiti ga morate čustva izraziti, potrebnega je veliko razumevanja Prednosti: globoka čustva, ustvarjalnost, neodvisnost, bojevitost,družinskost, temeljitost, težnja po resnici,odločnost, samozavest...
Slabosti: precenjevanje samega sebe, impulzivnost, bes, trma