|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bliža se avgust...
25.7.2005 14:47:18   
Kety
Ja, tezko je razumet mojo situacijo, lahko ti pa samo povem, da sem sla pri 20ih od doma v svoje stanovanje, ker se z mami nisem razumela. Pa smo cisto povprecna druzina. Nic pretresljivega, samo ne razumejo me. Navduseni so nad mojima bratoma, ki sta zaposlena v domaci firmi, jaz pa sem sla studirat in sem zato "outsider" in seveda prevec izobrazena, da bi me zaposlili (kdo me bo pa placeval:zmeden:). Nikoli ne bom dovolj dobra, vedno bom pa ful fina ljubljanska srajca (ker sedaj ziviva z :love: v LJ)! Mah, nobenemu ne privoscim tega! Si pa ful zelim dobrih odnosov, samo so zal samo enostranske zelje in na koncu vedno nasrkam jaz. Skoda, res!!

Komaj cakam, da bom imela svojo druzino!!

LP Kety

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Bliža se avgust...
25.7.2005 14:50:56   
Jessy
Veš, Kety, taki nesporazumi s starši res niso prijetni. Jaz sem raje vse sama oprala in zlikala, pa mi tega nikoli nihče ne bo metal naprej. Ni mi bilo lahko to počet, ker je res veliko cunjic, pa s trebuhom vse to obešat in likat, ampak sem raje stisnila zobe in sama naredila. Taka sem pač jaz. Sploh je pa tudi res, da se nista niti moja mami niti tašča nič ponujali, da bi mi pri tem pomagali. Pa se drugače z obema zelo dobro razumem.

Jaz močno upam, da se boš pomirila in se zaradi tega ne boš sekirala, mami pa ti bo prav gotovo do časa dostavila oblekice.

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Bliža se avgust...
25.7.2005 14:56:41   
Kety
Zivjo Jessy, sem prebrala, da bos v petek ze mamica! :bravo::bravo::bravo: Sem ful vesela zate!! Res!

Jaz imam v cetrtek pregled in bom izvedela, ali je moj :duda: obrnjenz glavo navzdol ali ne! Upam, da je!

Drugace, pa ne bom cakala, da mi bo zacela prat. Ob priliki bom pobrala vse kar sem tam pustila in jih ne bom prosila za nobeno uslugo vec. Ker mi je vedno zal in se potem BZ sekiram in jokam.

:duda: Se dons skoz neki kobaca po trebuscku,...upam, da ga nisem prevec znervirala s svojimi joki! Sploh se ne morem potolazit, ker ne morem verjet da se to sploh dogaja. Pa njihov prvi vnuk bo....res mi je hudo!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Bliža se avgust...
25.7.2005 15:00:25   
Jessy
Hvala!!! Tudi midva se že full veseliva. Prej mi je :love: že napovedoval, da se bo zagotovo razjokal, ko bo zagledal :duda:, ker ga že tako težko čaka. Bomo vidli, če bo res!?! ;)

Ja, resnično upam, da se kmalu potolažiš!!! :duda: prav gotovo čuti, da si žalostna!

A pol še ne veš, kako je obrnjen :duda:? Torej je še upanje pri tebi!!! Držim pesti, da bo z glavico navzdol!!! :miska::miska::miska:

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Bliža se avgust...
25.7.2005 15:45:55   
tina104
Kety, ne se preveč sekirat. Dobro pa je, da se malo tu gor izpoveš, se verjetno potem vsaj malo boljše počutiš. Jaz te kar razumem. Sicer se zdaj s starši dobro razumem, ampak med mojim 17 in 21. letom, je bila velika kriza.So mi nonstop govorili naj ne grem tega študirat, da tako ne bom končala, pa da ne smem imet fanta, ker ne bom doštudirala, pa da moj fant je čuden in take... Zdaj sem končala študij brez problema in me fant pri tem ni prav nič motil, pa nasploh so videli, da moj partner ni tak, kot so oni mislili in se dobro razumemo, ampak vsi prepiri so tudi v meni pustili sledi. Z očetom se ne morem več tako sproščeno pogovarjat kot včasih...
V glavnem, če se ti zdi, da je bolje, da sta sama, pač se drži bolj zase. Mogoče se bo pa seveda tudi kaj spremenilo, ko pride :duda: .

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Bliža se avgust...
25.7.2005 16:17:16   
tajica
Ojla!

Uf ste se pa razpisale, kar me zelo veseli, saj vas je tako prijetno brati!

No jest sem s pregleda in je vse OK, razen ta nadomestni G ima problem z mojimi kg, saj jih mam sedaj 49!! Ampak sem jih pa v teh mesecih ko nosim našo:duda: peidelala 9, tako da je vredu!! Mi je prijavil da še za užent nisem!!!!
In prav zaradi mojih kg me je dal še enkrat na UZ čez 14 dni!!

Mene niso še nikoli odkar sem noseča vaginalno pregledali!!! Mislim da je od ene do druge porodnišnice drugače!!

Men se tut ni nihče ponudil, da bi mi pomagal cunce prat in likat, pa čeprav so mi rekli, da moram veliko počivati!! Po eni strani sem vesela, da sem vse opravila sama, po drugi strani pa malo jezna vsaj na mami ker se tudi ponudila ni, da bi mi pomagala, pa čeprav ma prostega časa ogromno in skos jamra, da ji je dolgčas!!!

LP, Tanja

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Bliža se avgust...
25.7.2005 16:36:54   
Sofi
Jaz sem danes zopet polna energije, kar je najbrž posledica tega, da sem vso noč prespala, niti enkrat samkrat nisem šla na WC, zbudila sem se pa ob 6.30 in sploh več nisem mogla zaspati nazaj, pa sem se kakšno urco kasneje pač vstala, kar se mi že zeeeelo dolgo ni zgodilo:bravo::bravo::bravo:.
Pri G sem imela pregled in ta pravi, da je tako z mano kot z :duda: vse v najlepšem redu in poslušali smo srčka 9nebesa, UZ pa mi žal danes ni naredila, sem pa naročena zopet čez 10 dni. Upam, da bom takrat deležna UZ ali pa mogoče prvega CTG.
Danes so nama pripeljali posteljico in previjalno za našega :duda: in že komaj čakam, da pride :love: iz službe, da sestaviva vsaj en kos.
Sedaj grem pa kuhat (pozno jeva) in sicer pohane šampinjone, krompirček in zeleno solato, pa mogoče še juhico (z vrečke:)-:ups:).

LP

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Bliža se avgust...
25.7.2005 17:56:24   
Kety
No, pa je dan naokoli! Moj :love: je prisel domov ful prej, kot sem ga pricakovala in mi seveda polepsal dan! Pomagal mi je skuhat kosilo, potem pa me je pustil, da sem malo zadremala. No, zdaj sem pa tukaj! Trebuh ima cisto trd in se sploh ne morem prepognit. Kaj je to? Mogoce od hrane...sva jedla rizoto!

No, sem malo pozabila na svojo "drago" druzino! Ne bom pustila, da tako vplivajo name! Hvala punce za spodbudne besede! Zdele grem pa obesit mini cunjice od nasega :duda:! Bom prec se boljse volje!

LP Kety

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Bliža se avgust...
25.7.2005 18:06:29   
Tiamo
Tako se dela Kety, brez veze se sekirat. :rozica:

Kety a boš v Lj porodnišnici rodila? Če imaš takole trd trebuh te lahko prehiti, mogoče bove pa skupaj. Upam, da ne. Kok vidim si v 33 tednu. Meni so predlagale kolegice iz porodnišnice naj zahtevam oddelek B, da boš vedela, za vsak slučaj :sloncek::sloncek::sloncek:

Jessy komaj čakam,da rodiš? Samo potem ne boš več tok na RR, te bom pogrešala :((:(

LP tia74

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Bliža se avgust...
25.7.2005 18:08:16   
Tiamo
Tajica kok kg imaš???? 49 kg, ne verjamem, a si se zatipkala??? Prej si jih imela 40kg :zmeden::zmeden::zmeden:.

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Bliža se avgust...
25.7.2005 18:14:07   
Kety
Tia, rodila bom v LJ porodnisnici, saj jo imam 5 minut stran. Se dobro, ane! Sem pa v 36 tednu, ne v 33t, tako, da bo tudi pri meni kmalu ze cas. Ti si pa kar precej pred mano! Moj :duda: naj se kar malo pocaka, ceprav imam obcutek, da je ze cel korenjak. Bomo videli v cetrtek, kaj bo rekla G. Mogoce mi pa celo prestavi datum! Enkrat je to ze omenila :)-:bravo::)-

Za oddelek si bom pa prov zapisala v materinsko...kaj so na tem oddelku kaj bolj prijazni ali kaj??!:)-

No, samo se tolko od moje mami...obe nosecnosti je zakljucila 3 tedne prej. A je moznost, da se pri meni zgodi isto?? Od moza mami je pa rodila na rok!

Lp Kety

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Bliža se avgust...
25.7.2005 18:14:59   
Kety
Tajica,...49 kg sem imela v 8. razredu OS!:ups::ups: Kolk si pa velika?! To moras bit pa res suhica....

LP Kety

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Bliža se avgust...
25.7.2005 18:38:32   
Jessy
Tia, najbrž imaš kar prav, da tolk že ne bom na i-netu, kot sem zdaj, ko skoraj vse počnem za tem računalnikom....bom pa vseeno prišla na RR vsakič, ko bom malce fraj. Bom kar malce :love: zaposlila, da bo poskrbel za :duda:, jaz bom pa v miru malce brala vaše prigode!!!

Ej, punce!!! Vse bomo kmalu mamice!!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Bliža se avgust...
25.7.2005 19:32:38   
andrejalj
ja ja...kva pa je dons....samo klepetate...pa pejte no mau likat, prat in kuhat.....:hudicek:
Jaz sem dons tok u akciji da ostale kr glava boli...mogoče me daje gnezditveni sindrom :)-
Še za oba brata in :love: sem kompletno kosilo skuhala (pohane bučke, čevape, pečen krompir in dve vrsti solate aja pa še zelenjavno župco za predjed). Ma je dišalo...sem še sama jedla tisto kar ponavadi ne jem in evo, mi je že napol slabo...še dobr da bo kmalu noč in da se skidam spat in bo zjutraj bolje....

kety...ne se sekirat zaradi mame...glavno je, da se s :love: razumeta...to je vse in najpomembnejše....
pri meni se tut kr ne siljo nč, vse moram rečt pa sm kr odnehala...počas pa gre....še par stvari mi fali in sem gotova...časa imam pa še mesec dni....sej bom postala zavestno mama in s tem bom sprejela brez besed vsako odgovornost, opravek in delo.... :bravo:

No, incident s :kuza::kuza: se je polegel....naš :kuza: je čist poklapan, se mi kr smili....sm ga prej dopoldan tok nazjala da se me sedaj boji :)-... jutri upam da bo spet dobrovoljček.

nič :nosecka::nosecka::nosecka: imejte se lepo....

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Bliža se avgust...
25.7.2005 20:09:38   
tajica
Pozdravljene!

Ne nisem se zatipkala pri kg! Res sem jih prej imela le 40 kg. Nisem pa prav velika, merim le 160! Tako kilažo sem mela zaradi problemov, ki sem jih mela sama s seboj ampak zaradi mojega sončka v trebuščku se trudim, da bi se zredila!! In počasi mi uspeva!

lepo se mejte, pa če se ne tipkamo več, vam želim mirno noč in čim več spanja!!!!:bravo:

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Bliža se avgust...
25.7.2005 20:12:40   
Tiamo
Glede oddelka B, sem dobila informacije, da so najbolj prijazne sestra in zelo dober dr. G. Starejši, ampak G da se šika.

Moja mami je mene rodila 1 mesec prej, pol bi morala jaz že roditi :bravo::bravo:. Tako, da menim, da je od vsake posameznice različno.

Kety, pol si pa blizu moje babice? Ona stanuje na Potrčevi? Jaz sem pa iz Vevč-Moste!. Sva kar blizu...

Jessy te držim za besedo, da boš kdaj kaj na RR napisala.

andrejalj, prosim lepo, kdo pa še danes pospravlja :)-:)- Bogi tvoj :kuza:, verjetno je v šoku.


(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Bliža se avgust...
25.7.2005 20:22:53   
Tiamo

tajica, a pol ti G teži, ker imaš premalo kg? Te čist razumem, prav boga si ;)

Pa si zdaj poštimala zadeve s težo oz. hrano? Imam prijateljico, ki ima take probleme, tako, da te razumem. Če ti je težko mi kar napiši kaj, ti bomo pomagale. Vedi pa da je vse samo v glavi!!!
:rozica::rozica:




(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Bliža se avgust...
25.7.2005 20:47:18   
tajica
Ja G mi teži, da bi mogla zanosit s to težo kot jo imam sedaj, ampak,...

Odkar sem zvedela da pričakujem :duda: se mi je v glavi zavrtelo za 360%, in sem se začela kontrolirati in nadzirati kaj in koliko pojem! Za :duda: bi storila vse in po eni strani sem se prav zaradi:duda: poštimala!!! Hvala bogu nimam več občutka krivde ko si naredim kosilo!! Prav z veseljem pojem kaj dobrega!!
Ja prej sem mela pa totalne krize!! Hvaležna sem lahko le :love: da me je prenašal!!

Vem, da je vse v glavi in upam da to obdobje za mano!!

Hvala za podporo!!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
25.7.2005 20:48:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žani)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   Bliža se avgust...
25.7.2005 21:37:51   
Rubin.
Violinski ključ, hvala ti za izčrpen odg. na prejšnem forumu. Tudi meni upam, da bo uspelo, kar čez kakšno leto ali dve, saj se mi zdi fino, da imata:duda::duda: majhno razliko.
Sicer pa prihaja vročina, izgleda da bomo še samo ležale in čakala na dan D.

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Bliža se avgust...
25.7.2005 22:05:15   
Jessy
Joj, izginem za nekaj časa, ve pa medtem udarite tako debato!!!

Midva z :love: sva pa film gledala na POP-u, pa sem se zdaj na koncu, prav fino zjokala...zadnje čase sem takoj v solzah...obup!

Imam pa jaz tudi non stop trd trebuh....po moje je trd od :duda:, ker je zdaj že velik in zaseda ves prostor.

ŠE slabe 4 dni do :duda:!!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Bliža se avgust...
25.7.2005 22:06:54   
Tiamo
tajica tako se dela, misli odvrni stran od hrane in jih posvečaj :duda:. Super da imaš podporo od :love:.

Vem pa, da ti je težko...ti občutki krivde koliko poješ so najhujši..ne daj se. V današnjem času imamo vse probleme s težo in kg, vse bi bile rade popolne...ampak k se to sprevže v bolezen je pa panika.

Ne premišljuj o tem, da je to obdobje za tabo, nikoli ne bo!! Lahko si pa presrečna, da lahko imaš :duda:, saj veš, veliko punc si uniči maternico ali pa izgubijo menstruacijo zaradi prenizke teže . Glej samo naprej, nič več nazaj...svoje muke si dala že skoz. Čestitam ti :bravo::bravo:


Kdaj pa imaš rok?

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Bliža se avgust...
25.7.2005 22:34:06   
Tiamo
:)- Jessy ti kar jokaj, ti potem lulat ne bo treba :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Bliža se avgust...
25.7.2005 22:38:28   
Tiamo
A že vse spite :zmeden::zmeden::zmeden:

Jaz sem polna energije :bravo::bravo: MOgoče je zato moja :duda: je zdajle tok živahna :zmeden::zmeden:

Kje ste, mi je dolgčas???? Se bom mogla sama s seboj pogovarjat...

pol se pa jutri tipkamo


(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   [Brisano sporočilo]
25.7.2005 22:43:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žani)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?