Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Kriza, ko me kar nekaj daje! Bi prav rada vidla, kakšno bo stanovanje po porodu- verjetno niti približek temu, kar mam zdaj
pa že čaka pred Tv, da me malo zmasira, noge dam v vodoraven položaj, malo me bo počohal, pa že spim. In srčno upam, da bo ta noč boljša kot včeraj, že kar se sinkota tiče, da nam mine brez bruhanja....
je moral biti prav šok! Še dobro da je z otročkom vse ok!!!!!
Pa naj se mali čim prej zvleče iz tega!!! Revček!
Me take reči tako razjezijo da je tut vidt ne morem pol...
Tiste prekrivne hlacke se mu zdijo cisto prevec in sem samo zanj, da ko bo on previjal, nabavile 2 easy fix plenici
samo spi. je še mene kar strah ctg-ja. saj miga moj
si bla suhica? kolkor se fotke spomnim. js sm se v prvi
Prekomerno pridobljena telesna teža je lahk problem samo v kombinaciji z nenormalnim povišanjem pritiska in otekanjem - sum na preekslampijo al neki podobnega se napiše...
Ampak kaj ko jaz obvezno rabim spanec...In si moram že zdej prnest notri za nočna vstajanja in dojenja...Mal zaloge nardit.