Roberta69
|
AD3: jaz sem mu dajala ene avstrijske (kupljene v lekarni v Škofji Loki oz. takrat se je ta lekarna že zaprla in mi jih je gospa poslala po pošti - upam, da to še deluje), ker mi je veliko ljudi reklo, da so boljše, pa še doziranje je bilo veliko manjše - namesto 7 kapljic (mislim, da na koncu prideš na tako količino), daš teh samo eno in nekaj je bilo v povezavi s krči, tele avstijske otročki bolje prenašajo, tako da se jih splača kupit, najbrž stanejo le par evrov. Sem pa že čisto pozabila na to, tko da moram še to nabavit. Amapk, a se ne daje to šele po 3. mesecu . Na pregledu vse super, ji je pa zmanjkalo testerjev oz. tekočine za test za streptokok, ampak bo baje čez 14 dni, ko imam zopet pregeld, pravšnji čas za test (je zadevo naročila). Gre pa za hitri test... upam, da ni pretirano nenatančen, no, vsekakor bolje kot nič, stane pa, mislim, da je rekla, 12 €. Otroček ima že 2971 g, tko da tudi če se preuranji, ne bo extra lahek . Moji kilogrami so prilezli do 68 in se zna zgodit, da v telih dneh na tehtnici zagledam sedmico . To j epa od pregelda to. Jana84, naslednji pregled 18.10.
|