Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jaz tudi! Samo brez omake - jih mam raje tako. Paradižnikovo solato pa sem tudi pobasala!
.... Bi lahko kar nekaj vaših joškic povečala in še kakšno tazadnjo, pa še bi mi ostalo... Tako mi je hudo, da moram zdaj malo sladoleda TAKOJ pojest, hihihi. No, mogoče raje banana-split, ko mam ravno banane doma. Da se ne bodo pokvarile, seveda...

. Imajo pa materinsko prakticno v vsakem ZDju. Ne spomnim se niti, da bi se morala prijavit za materinsko... Mogoce imajo zdaj tako guzvo.
5 tetra pleničk pa hitro porabiš, sam da mali fajn bruhne! pa za povit, pa lupinico pokrit, če je dež, pa še kej...
. Imam pa se Vir90 za prve dni. Samo tehle Vir nature dobis po 10 v paketu, po moje ti zdrzijo dan in pol, mogoce 2 dneva. Jaz sem jih vzela samo 2 ali 3 pakete, potem jih bom dokupila po potrebi. Mislim da v P dobis en paket Vir80 za porabit, ostalo moras prinesti.
napr. ima rad od piščančjega samo belo meso. Jaz pa kupim pol piščanca, zrežem vse, kar je mesa, na čist male koščke in naredim rižoto. na koncu si prste oblizuje pa prizna, da je tudi iz bedre meso lahko dobro
KAJ ŠE KATERA IZGUBLJA ŽIVCE OB TEM FORUMU?
bom menjavala nonstop najbrž!
.
umirjajo?! Moji žabi zgleda res zmankjuje prostora za obračanje in podobne stvari, samo se pa zato gibi še tolk bolj občutijo in opazijo, tako, da bi rekla, da so s tedna v teden bolj pogosti in intenzivnejši. Moj pravi, da zgleda, kot da imam Aliena v trebuhu, ko z ritko ali s kolenom potuje ˝velika grba ˝ po trebuhu ali pa ko mi roko ali nogo tako izboči, da me je strah, da bom jo zunaj zagledala