anju
|
hej! 2400g, obseg glavice 31, pravi da lahko grem počasi rodit, je pa še dovolj visoko. krče v stegnih je razložil s tem da imam že enega doma ki ga moram lovit, ok. razumem kot dobro. vzel bris za streptokok, 13€. Pokora to so različi testi. eni so menda neki hitri in niso zanesljivi... ne vem, mi je žal da nisem vprašala samo mislim da ni kar tako razlika v ceni. po pregledu sem obredla nekaj trgovin, kupila bolj malo, zapravla pa vseeno preveč. najbolj vesela čevljev za mulčka, ki so bili lepooo znižani, pa usnjeni zuni in notri, samo da bi jih rad nosil. perem že 3 stroj, spet polulan, ma že bo... potem sem kuhala... sploh se vas ne da dohajat, če nisem v službi za računalnikom šefa nisem utegnila poklicat, nadomestniku sem se javila samo parkrat pa to kar kliče kot da brezdelno ležim, anti! sasadejan HB! pr sebi vidim da bi mogla več počivat, krči me ko je preveč. če zdaj ustanem s kavča ne morem stegnit ne nog ne hrbta, sem danes spet hotla preveč. pixieM srečka js bi tud! ... moj mi še za prejšnji rd ni nič poklonil... IZVIRNO SPOROČILO: kpmk a ve ste že dobile tisto pomoč ob rojstvu oz zavitek??? sem oddala prepozno, če bi v avgustu oddala, bi dobila sept. tako bo pa prej rojen, no verjetno
|