Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

se rpidružujem
Sicer, bolj ga prenavljajo, bolj dolgočasen je, ampak igrce za čas zabijat so pa dobre
. Upam, da bo voziček dostavljen še ta teden, pa da vidimo... Čeprav je v kompletu z vozičkom tudi košarica, ki velja kot jajčka (ima 5točkovni pas za privezat otroka) in mislim, da bo na kratke razdalje tudi najbolj uporabna...
.
. Tam na tretji strani je spalna vreca oranzno bela z dolgimi rokavi, ki sem jo kupila in pa dekica ista stran prva slikica, iz tistega vijola oranznega seta s polzkom
in znam surlo vlečt dneve in dneve, dokler moj ne kapitulira (kar se zgodi vedno). Problem je, če sta oba taka... Lahko je bit pameten za druge, a če mu to ni redna praksa, pa če se zdaj skesano trudi pridkan bit, no, potem bi pa morda bil čas za roko sprave... Dedci so tudi manj verbalni, ponavadi jim je strašna muka stvari predelat skozi besede in se jim zdi, da z dejanji pokažejo čisto dovolj, me, "nehvaležnice", pa to mrtvo-hladno spregledamo. Je pa res, da niso vsi taki in mogoče pri kateri tudi drugače funkcionira. Povem pa, da bi bila tudi jaz besna kot ris na tvojem mestu! (če ne bi preveč slikice gledala, ko sta oba tako luštna na njej