Pokora
|
Dan! Sem se nadrnjohala ko polhek! Nisem čutila nobenega potresa, tudi če je pri nas kaj rukalo. Moram mal po netu pobrskat. Anju, a vas je kar dobro zrukalo, al kako? Mamamajča, hrček si je iz papirja verjetno naredil gnezdo - da ma fino lepo meho. Valda nau spau v žaganju, no Anju, ne bo mi treba vrniti lupinice. Sem včeraj poklicala lastnico polomljene lupinice, pa se ni kaj dosti sekirala. Oni je ne bojo več rabili, tako da ni bilo hudega. ima katera izkušnje z Recinkom? Imajo tam najugodnejšo lupinico, sem jim včeraj poslala mejl katere barve so na zalogi, pa ni odgovora. Sej vem da sem čist preveč živčna, samo me zdaj kar malo panika daje. Me je strah da je ne bi dobila do poroda... Polmaja, ti vedno tako dobro napišeš, da ma prav nasmejiš Jaz bom pa danes prala cunjice. Končno! Plenice se že perejo, potem pa po mojem še dve rundi. Pa pregled imam popoldne, da vidmo kaj mi bo ata G povedal. Se mi zdi da je mala že tako nizko, da bo vsk čas ven pogledala. Naj vsaj še malo zdrži! Aja, pa včeraj mi je prijatelj naštimu program za muziko in filme dol vlečt, tako da danes imam res noro dela Se strinjam da je srečanje v petek ob 11h v BTC. Jaz definitivno pridem, razen v primeru da mi danes reče da mala že ven leze.
|