aleunam
|
Phelps, čestitke za malo ! Fajn se cartajte vsi trije. Lottyka, a si že v porodni? Če bo kaj, naj bo čim hitreje. Severnica77, ful lep buši, pa kako si suha. Jaz z pregleda... CTG je v redu, popadkov ni zaznal. Gledala me ni. Me je želela poslati na pregled v P v torek, pa se spomni, da je velik plod in zato grem jutri. Čaka me torej UZ, CTG, mogoče bodo pogledali tudi stanje v spodnjem štuku. Potem pa se naprej odločijo kaj bodo z mano. "Problem" je pač ta, da se pričakuje velik plod, drugače mam PDP v ponedeljek. No, mogoče pa jutri naračunajo manjšo težo. Izcedek - jaz sem zadnjič po driskanju (naslednji dan) imela precej temen urin na papirju in sem predvidevala, da je to zaradi skoraj nič zaužite tekočine v nedeljo. Upam, da ni bilo kaj drugega, sicer pa če bi bilo, bi bilo tega več. Včeraj zvečer in danes ponoči sem slišala svoje kosti. Ok, verjamem, da se sliši smešno, ampak jaz se grem stavit, da sem med hojo do wc-ja in nazaj slišala premikanje kosti - mislim, da medenične ali pa kolke (laik ). Saj si ne domišljam, ne?
|