Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
. Počutje je enako, cel teden me konkretno šraufa, vendar zgleda da ji ni za ven
. Saj še par dni do PDP, pa bomo videli. Nekak sem si na začetku tedna mislila, da bo ta teden, ravno zaradi počutja, pa očitno ne.
vidim da dogaja, pol bodo danes še lepe novičke
.... Pol pa
čudno gleda, ko sem vsa ena tečna zjutr on pa prespan ...
pila.... pa zakaj samo nekaj tečkam in se pritožujem... res zgleda, kot da sem najbolj nezadovoljen človek na celem svetu...
Sem sicer v redu spala (saj me zgaga ni imela od česa, no razen tistega čaja sinoči, pa me vseeno ni.. Sem bila na bobi palčkah in čajih.... No Izgleda, da tudi mimo mene ni šel možev prehlad, ker me je danes začelo boleti v prsih pa tu pa tam zakašljam, pa levo uho me boli... moja tečnoba narašča in se počasi približuje višini Triglava.. mojega že celo jutro grdo gledam, revež pa ne ve zakaj...
danes zjutraj pa kot kit.. Jah pa tudi obračanje s podporo rok se je začelo...
, naj vas tečnoba in podobno hitro mine...mene dane sprav razveseli pogled skozi okno