Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

preselu v spalnico (itak sem ga jaz zbudila in naterala iz dnevene) je v postli mogu bonbone čokoladne jest in itak odvijal nevem kok časa, potlej naslednja runda je spodnji štuk zaključu z žurko (me ni motila) se je šel pa nekdo tuširat (obup, voda
) no in še miljon in ena stvar.
)
probal (si je vzel zelo veliko časa za eno joško-itak semvedla zakaj, mi je šlo nasmeh) in ni bilo nič. Mi je pojambru, da je hotu probat pa ni bilo nič
, ja kot da ga vem
, še dobro, da se spomnim kako je bilo psu ime
, da sem dobila novo geslo za e-mail....zabavno res...
Sem pač mal vraževerna....Mi je pa drugače lepo it na Žale zvečer, ko je toliko svečk.
... kak mičken pa lušten pobič more bit to!!!!
Sem si hotel jaz lase prat in je tekla samo mrzla voda...uf sem bila besna kot ris! Samo zgodi naj se slučajno to ko bo
. Tečna sem sama sebi in vse mi gre na živce. Popoldne greva vseeno do mojih in še do pokopališča, ma bolj na hitro. Upam, da bo drug del dneva malo boljši....