lonalona
|
Čer,..punce! Tako da se zopet oglasim zadnjič nism imel potem nič več časa prit na rač,.. potem nism imel možnosti tko da čas pa hotro mineva,..sej pomoje tudi vam čas beži ,.. Tudi jaz bom šla roditi v LJ,..lahko bi šla v Trbovlje vendar nism kej veliko slišala kako naj bi bilo poskrbljeno ,... Imela sem 24.9,..tadnji ultrazvok naj bi bil otroček težak 2110 g,..sem pa sedaj v 34 tednu,..danes pa sem imela še pregled kjer mi je dala tablete za železo ,baje bolj salb hemogobin,..dobila napotnice za rešilca in porodnišnico ,..naseldnji pregled pa šele 21.10, sem mislila da zadnji mesec kaj bolj pogosto se mi zdi da ko vas berem da imate kar bolj pgosto,..sam to je očitno od posameznih gineko. odvisno al od česa? Vglavem zadnje čase me zelo bolijo sramne kosti in pa kolki očitno to vse narazen vleče,.je pa otorček že od od nuhalen obrnjen z glavno navzdol in baje skoz že med sramnimi kostmi ,.. Punce vas kaj matra kako bo potekal porod in kako naj bi vedele da se je vse skupaj začelo? Namreč mene se mi zdi da na trenutke me kar pograbi panike,.. ,.. Berem da nekatere štejete gibe ,..pri našemu otročku tega za enkrat ni potrebno delati ker je aktiven čez cel dan ,..po noči ko vsatnem za wc pa mi da takoj brco da se je tudi prebudil ,.. No danes malo več napiasala ,..jutri vas še malo preberm kaj ste napisale,..ker sedaj grem pa mal v posteljo ker je bila današnja noč zelo slaba,..aaa skoraj bi lahko rekla da je ni bilo ,.. lep spite ,..
|