|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
10.10.2010 19:58:55   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ljubljačanke, spet maste zokija

no comment

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
10.10.2010 19:59:14   
koala.cek
adijo pamet. user posted image

ivana - thats life. in tako je  pač naše žensko življenje. mati je ena sama in otrok ne moremo kar tako puščat, kot jih moški. v tem je čar materinstva. user posted image

in samohraniteljstvo je jebeno. user posted image

kolikokrat na dan vaši zmajčki serjejo ?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
10.10.2010 20:02:06   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ljubljačanke, spet maste zokija

no comment

podpis

koalka, od 0 do 3x

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
10.10.2010 20:02:33   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

adijo pamet. user posted image

ivana - thats life. in tako je  pač naše žensko življenje. mati je ena sama in otrok ne moremo kar tako puščat, kot jih moški. v tem je čar materinstva. user posted image

in samohraniteljstvo je jebeno. user posted image

kolikokrat na dan vaši zmajčki serjejo ?

Pri moji julijki je normalno vse od 1-5x na dan

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
10.10.2010 20:04:35   
Dudica1
zoki user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
10.10.2010 20:04:37   
Anonimen
Čer!

Koalca dej kej več o vozičku povej... Jst se sicer še odločam za nakup ali ne nakup vozička za dva, ampak mislim, da bo na koncu zmagala moja ideja user posted image

Glede volitev... Sem šla izpolnit svojo državljansko dolžnost, ampak obkrožila tisto, kar je še najbolj normalno. Mi čist noben kandidat ni bil všeč user posted image

Otrok pospravlja po stanovanju, midva pa spremljava prve rezultate... Zdele bova pa BB gledala user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
10.10.2010 20:05:14   
Anonimen
Aja naš avgustovček kaka 1-4x dnevno

P.S. Maja imaš ZS user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 10.10.2010 20:07:20 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
10.10.2010 20:07:33   
maja1488
Čer, sem vas sam preletela.

Ivana user posted image user posted image user posted image
Živa, maš ZS.
Duda, nehi skomine delat!
Koalka, Z serje ene 2x. Al pa enkrat. A zame te tut zanima? Moj 1x, ampak takrat trajaaaaaaaaaaaaa.

Smo šli do portoroža, je blo ful toplo. Tamalčke sta uživale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
10.10.2010 20:23:38   
majana79
živa, a ste šli včeri v Celovec? majo že kej novoletnih okraskov pa tega? 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
10.10.2010 20:33:42   
Anonimen
Ja v Celovcu smo bli. Imajo, ampak čist pri blagajni nekaj. Sicer pa še nisem nič vidla.

Tok sem žalostna.... Sej nevem....  Kostanj pečen se mi lušta že celo večnost... In sta se najina lastnika ravno danes, ko sem to željo še naglas izrazila (to pomeni, da je res velika), spravila kostanj pečt v garaži... posledično mi v stanovanju diši po kostanju kot pri norcih user posted image   In ko sem poklicala mami, da bi se ji potožla, je ona na busu in gre v center na kuhančka in pečen kostanj... JST PA U TEJ VUKO_EBINI IN NE MOREM NIKAMOR!!! user posted image   Mi je tok hudo postalo, da sem se kar zjokala - in začuda me dec ni čudn gledu, ampak me je celo potolažu user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
10.10.2010 20:39:35   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Čer!

Koalca dej kej več o vozičku povej... Jst se sicer še odločam za nakup ali ne nakup vozička za dva, ampak mislim, da bo na koncu zmagala moja ideja user posted image

točno takle je. jutri ti lahko pošljem še slikice

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
10.10.2010 20:39:48   
majana79
živa user posted image pa prid jutri v LJ, sej ga cel dan pečejo v mestu

danes pa pojej kej drugega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
10.10.2010 20:41:51   
betty.ford
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zoki user posted image

user posted image user posted image user posted image  Dudica, kaj se zgražaš, ti spadaš v drugo občino user posted image user posted image user posted image
če ne bi bilo zokija, ne bi bilo trgovin user posted image

sicer: da so danes volitve, sem se spomnila šele ko smo bili daleč daleč od volišča. se mi ni dalo hiteti, da bi ujela večerno volilno minuto. če priznam, se mi je zdel izbor kandidatov preslab za moje mnenje.
a sem slaba državljanka? občanka?

pa je minil vikend. skrbno spravljen pod: dobro opravljeno. z vmesnimi stresnimi situacijami, ki pa sem ji zabeležila le kot momentalne.

tisto, s kihanjem v kozarce je tudi meni nerazumljivouser posted image user posted image user posted image  kaj ni vino že samo po sebi nagnjeno k prehladnim obolenjem?

maja user posted image user posted image  za prijateljico... mi ni prijetno brati takšnih novic.

drugače se mi že ves teden vozniki na cestah zdijo nori. NORI! vedno se na cestah bolj kot ne relaksiram, ta teden sem pa porabila ogromno energije, da sem pazila na ostale udeležence v prometu. neznosno!

se pripravljam za jutri. če vam priznam, ne vem, kdaj bom delala. kar malo smešno.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
10.10.2010 20:42:16   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Koalka, Z serje ene 2x. Al pa enkrat. A zame te tut zanima? Moj 1x, ampak takrat trajaaaaaaaaaaaaa.

/quote]

a si tud zmajčica ?user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
10.10.2010 20:42:33   
Anonimen
Joj kdaj me bodo nehal hormoni šopat user posted image

Sej pridem jutri v LJ, ampak kaj ko ni vzdušja user posted image Pa kuhančka ne smem pit user posted image

AH!!! Čakam, da vidm slikce od Maje, bom prec bolš volje user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
10.10.2010 20:45:16   
majana79
živa, ne komplicirej, pojej tisto merico kostanja v miru, kako vzdušje - to ti da dejstvo da nimaš otroka pri sebi user posted image pa lepo vreme bo, lih pravo za po mestu šetat... mogoče spet med malico pičim za 10 minut do Čopove

slikce so pa že na FB user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
10.10.2010 20:46:44   
eelyy
Evo gledam tv bb....potem nekaj sladkega pojem pa grem tudi v spanje.Oh moj je danes delal in je bil spet tak revček in zmatran da je brezveze jst pa nisem mah..sej mi je pomagal pa vse ampak sem morala pred tem malo potuliti..ja sori sej nisem jst tud iz kamna..mah bo že!

Kolacek:a maš to športni voziček?Jst sem se pozanimala in na moj voziček baggypod nažalost nepaše,rabim pa nujno voziček za dvojčke ali pa nov voziček,ki se lahko ta dodatnisedež namesti,če je tvoj športni voziček mi nepaše,zaradi L.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
10.10.2010 20:46:48   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

zoki user posted image

user posted image user posted image user posted image  Dudica, kaj se zgražaš, ti spadaš v drugo občino user posted image user posted image user posted image
če ne bi bilo zokija, ne bi bilo trgovin user posted image

user posted image user posted image user posted image ...huh je še dosti drugih razlogov da mi ni všeč.

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
10.10.2010 20:48:10   
Dudica1
aja kakšne slikice to?...firbec user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
10.10.2010 20:53:25   
Anonimen

aja kakšne slikice to?...firbec user posted image

Cunce za našo prihajajočo pupo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
10.10.2010 21:16:14   
Leela
živa ti si pa res smešna. Šla bi dol v garažo in rekla, da si noseča in da če ti takoj ne dajo malo kostanja, da za svoja dejanja ne odgovarjaš.user posted image

danes je 10.10.10

< Sporočilo je popravil Leela -- 10.10.2010 21:27:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
10.10.2010 21:32:10   
Anonimen
Leela kdor me pozna je prepričan, da bi to tudi nardila... Do predkratkim, ko smo meli neljubi dogodek... Nevem če sem vam kej pisala al ne, ampak iz kleti (skupne) so zginli trije kozarci vloženih domačih breskev. In to 2 ali 3 dni po tistem, ko sem jaz mojo lastnico prosila, če lahko en kozarec si "sposodim" da se mi lušta pečti in da nimam sadja za na biskvit. In ona mi odobri en kozarec, par dni po tistem pa ugotovi, da manjkajo štirje... En mali (tega sem jaz vzela) in trije veliki... Sicer je rekla, da mi verjame in mi celo v opravičilo prinesla domače klobase in kislo zelje (tisto se mi je pač takrat luštalo), ampak od takrat naprej je neko napeto ozračje med nami....

Ko smo se pred nekaj tedni pogovarjali o tem pečenju kostanjev, sem celo rekla, da naj prej narahlo potrka na vrata, da bom z dobrim izgovorom dol prišla user posted image   Pa res smo meli tako fini odnos, da bi z veseljem šla, ampak po tistem pa je mal čudno... Pa se še nismo uspeli pogovorit o tem... Mi je pa prov zoprno... Se je pa to zgodilo istočasno ko se je fasada delala in so delavci imeli garažna vrata cele dni na stežaj odprta, oni pa sej veste... Niso pozorni na to če gre kdo v hišo ali ne - no konec koncev, bi lahko tudi oni bli tisti, ki so si breskve privoščili user posted image

Tko da.... Danes bom kar brez kostanjev user posted image Ampak sej zdej sem že bolje, otrok, pa je ravnokar zaspal... Upam, da me bo dec kej popeglal danes, da mi hormoni malo popustijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
10.10.2010 22:29:49   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

/quote]

a si tud zmajčica ?user posted image

Skoraj user posted image  sm 30 aprilka. Moj pa je zmaj user posted image

Živa, čaki da ceno zveš user posted image

Likam. Z likalnikom, ne z možem, da ne bo katera imela kakih pomislekov.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
10.10.2010 22:48:45   
lake
Ste se načvekale. V službi gužva za pop...., jst zmatrana, moj pa k rožca, pa je bil prvič sam s tamalo cel dan. Očitno samo pri men razgraja user posted image

Dudica Na zs povej kero poznaš,

Benetke user posted image sm bla dvarat tam, pa me niso navdušle, oz. nič posebnega.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
10.10.2010 23:14:44   
PapuaNG
lake, ne gre za to, da je pri tvojem kaj bolj mirna. Sam desci se manj nervirajo zarad vsega skupi user posted image Jst sem pa končno dokončala in poslala sodbo mentorci, tko da upam, da ni preveč zanič. Sam tole pisanje zvečer...jaoo...groza. Še dobro, da lahko zdej v službi pišem, ne vem, kako bom čez kak mesec, dva, ko mamo norišnico v službi...

grem pred tv pa spat. Mali nič kaj dosti ne kašlja, tko da če ne bo hudega, gre jutri v vrtec.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?