|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
11.10.2010 13:01:13   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja sej k vsem posteljninam itak ne morem izbrat barve user posted image

Sej zato...user posted image Potem si najdi kakšno bolj nevtralno barvo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
11.10.2010 13:13:33   
betty.ford
Dudica, izberi nežno vijolično barvo. ni potrebe, da je močna in da seka ven.
je pa vijolična barva odlična za spodbujanje miselnih procesov v možganih... pametna barva.

za spalnico rajši izberi kakšno bolj oranžno, da bosta prec imela še enega otročka.user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
11.10.2010 13:19:01   
majana79
betka, ti ga pa pihneš, oranžna pa sploh ne gre na vijolično

dudi, kaj če bi samo kake bordure naredila v barvi al pa kej podobnega, ne pa celotne stene?

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
11.10.2010 13:21:44   
betty.ford
user posted image

majana, vse gre skupaj, samo spojit je treba_ pisano je lepo.

ko sem bila še mula brez dlak, so mi govorili, da zelena pa rdeča absolutno ne gresta skupaj... a-a: zdaj je polno takšnih kombinacij.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
11.10.2010 13:23:04   
betty.ford
saj sem predlagala nežno vijoličnouser posted image

ampak v spalnici ni pametno pametovati.

Neposredna povezava do sporočila: 2780
11.10.2010 13:25:30   
petrazg
Beti.. a oranžna je še za enega otročička user posted image Potem bomo hitro prebarvali stene...

Neposredna povezava do sporočila: 2781
11.10.2010 13:28:34   
ivanamdb
daaaaaan punce!!! in HVALA za vceraj!!!!!!!!!! res ste razumele za kaj gre! HVALA se enkrat!

res je bil en tak dan, jaz brez energije, a D tecna.....
dans je ze bolje, sve obe fajn spale, D je fajn sla v vrtec, brez jokanja, te otroke ki so jokcali je gledala kot "ma kaj jokcas"... tko da je verjetno ta vcerasnja tecnost bila tud zarad tega ker je bila sama zmano, in ni bilo nc novega, nc zanimivega, nobenega otroka.... jaz sm ze koncala prevod, v bistvu za jutr je oddat, ampak sm ga ze poslala tako da je s tim fertik, in je ena stvar manj za mislit.
zdaj pa na miru kosilo pojem....aaaah tud to je fino....sam na miru pojest, nobenega speedy kosila.....user posted image

uh maja - a pr vas non stop shakey-shakey!

ah, pa se ena stvar....jutr sm bla v lidlu.......user posted image user posted image .... mislim O.M.G. ma res je gneca ob 8ih!!! take stvari se nism vidla...prisla sm ob 8.02 in sm mislila da sm v kaksno dzunglo prsla notr....haahhaahahaha zanimiva iskusnja....mislim da ne bom vec sla ob tej uri...user posted image

leela - za jutr velja!!!!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
11.10.2010 13:29:38   
koala.cek
glede tistega dvojnega vozička: naklon se spusti. jest sicer kot dojenčka nisem imela notri, čeprav je lahko tudi in sem jih tudi v živo videla. malega sem imela notri nekako od 4 mesecev dalje. je pa lahek in enostaven za vozit. gre skozi vsa vrata, vse trgovine, med policami, malo prostora zavzame v prtljažniku, za na avion, po mestu, še celo po stopnicah,....mi smo bili ful zadovoljni. ampak sedaj je tavelik že fest pretežek za tole in bi se samo še kaj polomilo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
11.10.2010 13:30:50   
betty.ford
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Beti.. a oranžna je še za enega otročička user posted image Potem bomo hitro prebarvali stene...

u-hu!
petra, a ti to resno? si popustila?user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
11.10.2010 13:31:56   
koala.cek
ivana - ja tile lidli in hofer so meni pod vsako mejo okusa. mislim, počutim se kot ciganka tam notri. sem v zadnjo šla v trgovino ob 8.05 in je bila roba pobranauser posted image  folk pa v vozičkih po 10 čevljev. folk leze eden po drugim...bljak...skratka moj zaključek, da nisem tako bogata da bi kupovala tako poceni.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
11.10.2010 13:32:16   
Dudica1
A ne pozabite – svetlo vijolična vzbuja romantične in nostalgične občutke, medtem ko lahko temno vijoličasta prikliče žalost.

Ni glede na to je svetlo vijolična za romantiko user posted image user posted image

Ne vem kolegica ma tud češnjo in vijola barvo in čist vredu zgleda tud glede na to da ima precej temen prostor...jaz mam zelo svetlega...sem mislila ja mal svetlejši odtenek vijolične...

majana bordure?...ne vem kdo se bo j*** s tem...midva to sama beliva in barvava pri nas doma...in je najlažje eno steno pobarvat...imam pa mansardo in imam mal poševnine potem pa mal ravne stene dol...bi lahko tud en del svetlejši in en temnejši

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
11.10.2010 13:32:23   
betty.ford
prisla sm ob 8.02 in sm mislila da sm v kaksno dzunglo prsla notr.

ivana, izogibaj se Lidla ob ponedeljkih in četrtkih, če nimaš namena kupiti kaj iz akcije.

mene tudi včasih kakšen ponedeljek vrže ven... ampak sem se navadila hoditi tja po zajtrk.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
11.10.2010 13:37:11   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

u-hu!

Ne Beti... oranžno imamo zdajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2788
11.10.2010 13:40:52   
majana79

u-hu!

Ne Beti... oranžno imamo zdajuser posted image

se mi je zdelo user posted image

dudi, sej to sploh ni tako težko user posted image   samo krep trak nalepiš na razdaljo, ki jo bi imela in potem tam pobarvaš
res je da je fino, če ga nalepita skupaj, da je čim bolj ravno, ampak potem je pa naprej vse izi

če imaš mansardo, ti bo pa vijolična še zmanjšala prostor...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
11.10.2010 13:42:51   
betty.ford
user posted image

se ne smem več smejat... me že čudno gledajo. lepo bodite!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
11.10.2010 13:43:55   
ivanamdb

prisla sm ob 8.02 in sm mislila da sm v kaksno dzunglo prsla notr.

ivana, izogibaj se Lidla ob ponedeljkih in četrtkih, če nimaš namena kupiti kaj iz akcije.

mene tudi včasih kakšen ponedeljek vrže ven... ampak sem se navadila hoditi tja po zajtrk.

ja, ma slucajno sm sla, ker sm D pelala v vrtec, in sem mislila, jah, grem pogledat to akcijo - oblekce za sneg.... - se nikoli nisem bla ob tej uri.
mislim, ma komicno je bilo vse skupaj - pridem na parkirisce, in vidim ogromno avt vse brezveze parkirani...in si mislim....a ta folk res ne zna parkirat.... pridem do vrat...uuhhh ma daj, ma kaj vsi govorijo da bo gneca, ma ni nobenega... medtem pridejo odzadaj dva starejsa, in me "umaknejo", in ful hitr gesta notr.... jaz se vedno pocasi, in pridem notr, in potem vidim tale kaos.....ma res....nekateri so drzali po 10 oblekc, a drugi za njimi kot kuze snjofajo ce bodo kaj pustili....mi je bilo tolk smesno....in ko sm prisla na blagajno, prodajalka se smeji, ker je vidla da sm "nova", mal sokirana, in mi rece..."jah...to je tko ko je akcija, mislili bi da kaj fraj dajo vmes" hahaha

jp koalcek to si res prav rekla!

Neposredna povezava do sporočila: 2791
11.10.2010 13:47:18   
majana79
betka, naslednjič ko se grem v ponedeljek gužvat, ti sporočim, pa se dobiva na rogljičkih in kavi iz hladilnika user posted image

meni je bilo zadnjič smešno, ker so ženske dejansko tekle do otroških stvari (me je spomnilo na eno staro ameriško oddajo k so moral v določenem času nametat v voziček čim več stvari pa čim dražje, da je biu večji znesek), ma sem zase dobila čist normalno stvari (beri, nisem rabila komolčit), ob pol 9 sem bla že v službi user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
11.10.2010 14:12:46   
Leela
hahaha ivana a v lidlu si bila user posted image . Sem šla ob 10h pogledat za tiste čeveljce za F.. Glih nujno jih ne rabi, bodo pa fajn prišle. Je bila še zmeraj gužva, čevljev je bilo polno, zgleda so si prejšnjič že nabavli, bundico so imeli pa samo eno roza, razpakirano. Sem takoj vidla, da je že ob 8h vse šlo user posted image  Zadnjič je bilo točno tako kot si napisala, kar notri so tekli, imeli v vozu po par komadov, ostali so pa zraven čakali, jao. Pa parkirajo direkt pred štacuno, parkirišče pa tako veliko da postaviš 40 šleparjev gor.

Takrat, ko so se pojavili prvi hoferji in pocen bunde sem poslala taščo po kombinezon za L. Si zbere enega ga da pod pazduho in še malo gleda, če ji bo kakšen drugi bolj všeč. In ji ga je ena ženska kar izpod pazduhe ven potegnila. Je bila čist šokirana tašča user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
11.10.2010 14:21:43   
Leela
majana tiste odaje se pa tudi jaz spomnem user posted image , so zmeraj tiste šlaufe notr metal

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
11.10.2010 14:28:08   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

majana tiste odaje se pa tudi jaz spomnem user posted image , so zmeraj tiste šlaufe notr metal

jaaa

se ne morem spomnit kako se je imenovala, da bi poiskala na youtube user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
11.10.2010 14:31:47   
majana79
leeeeela, sem našla user posted image  user posted image  user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=EcOzz8IDXIQ

supermarket sweep

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
11.10.2010 14:34:42   
koala.cek
ja ja tista je bila huda. smo enkrat mojo taščo nahecali, ko se je en odprl hofer al lidl al kaj, da so imeli ob otvoritvi ful akcijo in da toliko kolikor si nametal v voziček, si lahko odpeljal domov. mater se je sekiralauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
11.10.2010 14:39:23   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  

kaka barva pa deluje kot kontracepcija? ker po prejšnjem tednu mam mal dvomov v to, a sploh met še enga al ne... ker če bom mela toliko pomoči od mojga, pol je boljš, da ostanemo sam pr M user posted image  

priznam, da v Hoferju/Lidlu zjutraj še nisem bla pa tud ne vem, če bi me kaj takoooo zamikalo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2798
11.10.2010 14:41:35   
majana79
ledenka, a sta se kej pomenila s tvojim?

men sicer moj bolj pomaga kot tvoj, ampak sem zadnjič neki na nosečniški forum zajadrala in sem šla hitro stran... me ne mika sploh user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
11.10.2010 14:43:22   
Leela
jojojoj ne moreš verjet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?