|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
14.10.2010 7:20:38   
koala.cek
majana - samo podpisuser posted image . ja žalostno je res. me bi mogle kakšno peticijo ustvarit, pa kandidirat na kakšnih volitvah za boljši jutri. se mi zdi, da smo popolnoma utečene. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
14.10.2010 7:55:12   
PapuaNG
jutro,

spali super. Sem ga ponoči kar iz sobe uspavala, ko je še nekaj jamral. Se mi ni dalo še enkrat vstat in sem kar prek babyfona govorila šššššššš user posted image In če ne bi mojemu 10 do sedmih telefon zvonil z budilko, bi mogoče še kej dlje spala. Zakaj pa budilka ob sedmih, mi pa tut ni jasno, glede na to, da zdaj še spi user posted image Ima pa mali čist zapacan nosek, pa mi ne pusti spucat. Sploh ne pusti niti fiziološke dat niti nič. Je pa že čist premočen, da bi mu kaj na silo dajala. Ko me vidi z robčkom, že beži in se z obrazom na tla uleže. Upam, da gre tale prehlad hitro mimo.

Delodajalci-no comment. Zato bom pa jst ene par let še zihr v državni upravi. Tukaj mi vsaj ne morejo nič rečt. Bi morala danes na sestanek, pa bojo lepo brez mene sfural. Bi bilo pa pomoje stanje boljše, če bi tut očki večkrat ostajali doma in bi se to breme malo porazdelilo med mame in očete. In bi bili tudi delodajalci malo bolj navajeni. Ne pa da si vsak mesec po en teden na bolniški. Al pa če bi delodajalci kakšne spodbude dobili, če bi zaposlovali mlade starše...ampak to se bo zgodilo svetega nikoli.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
14.10.2010 9:31:11   
šivilja
No, zdaj pa še He. bruha user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
14.10.2010 10:05:56   
PapuaNG
oh šivilja, naj se hitro umiri stanje. Upam, da naš mulo naslednji teden ne prinese še tega iz vrtca, se mi bo zmešalo. Skos po meni pleza, je že pravi akrobat...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
14.10.2010 10:29:14   
Dudica1
šivilja pikepoke da se čimprej umiri stanje pri vas!

Jaz sem bla že v Po zjutraj,zdej grem spet od doma...popoldne imamo pa jesenske delavnice v vrtcu user posted image gremo na en pohod in potem pečemo kostanj user posted image samo mrzlo je,bo treba bunde oblečt user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
14.10.2010 10:35:52   
eelyy
Jutro

Kje bi dobila bundo za T. rabim..(kakšen h&m)al kje bi lahko še pogledala na Rudniku?
Pa išečm kakšno bolj toplo kapo in imajo vse brez šala bi rada kompletek dobila?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
14.10.2010 10:44:17   
Dudica1
eelyy
bunde majo v H&M ful lepe in toplo podložene,in z elastiko v pasu n+in na rokavu...pa lepe barve,samo so nekaj čez 40€ če ti ni preveč....pa poglej še C&A...jaz moram še T. probat lansko drugač bom pa to v H&M kupila,Maj pa ima od T.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
14.10.2010 10:47:45   
ledenka
jutro!

šivilja user posted image user posted image user posted image  za H in He!

Dudi, živela v hotelu tud jaz ne bi... sem preživela že kar dosti časa po hotelih (tudi en mesec naenkrat), pa ni ravno fajn... ne izven dopusta user posted image

Papua user posted image user posted image user posted image  za S!

spali smo kolikor toliko, ob 6h je blo treba nos spucat, ampak potem smo pa zaspali do 8h. posledično se je mudilo, ključ od bajte sem pozabla v avtu itd. user posted image  bo že.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
14.10.2010 13:20:35   
majana79
Dan!

Smo bili odrezani od sveta v službi, hb so popravili, ker brez neta ne morem nič delat.

Včeraj ponoči bili brez elektrike več k 2 uri, in to v času ko delamo otroku flašo - je šel moj po vročo vodo nekam ven user posted image

Konec tedna bo kao sneg (če katera še ne ve user posted image ), drugače pa nič novega.

Pikepoke za vse bolančke!

ledenka, kdaj gremo na pir? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
14.10.2010 13:32:36   
šivilja
A sam ledenka al kaj??????

Jaz sem danes že orehovec tolkla - tko za zdravje

OMG - H. se je že četrtič danes pokakala. Samo zaenkrat ni driska - pomoje od smrklov in fiziološke

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
14.10.2010 13:36:48   
eelyy
Dudi: Bom šla pogledat res....nezdi se mi preveč če je podložena in lepa.V kerem h&m si pa vidla.Lepo se imejte na izletu z vrtcem.

majana:sm glih gledala na tv poročila in res kaže za sneg že?

Pa še eno vprašanje imam;zdej ko je zjutraj bolj mrzlo mu dam žabice spodaj in preden ga obujem v copatke mu dam nogavičke dol,da mu ni prevroče.Imam pa ene take žabice brez stopal se mi zdi bolje in mu potem samo dam nogavičke spodaj....pustim nogavičke v garderobi pa so že dvakrat zmanjkale.....nevem kje bi iskala te take žabice.?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
14.10.2010 13:37:00   
nikolet
jz bi tud mela novgauser posted image

sem bila v trgovini..  zdej pa kuham kosilo... oz. se kosilo kr samo peče  v pečiciuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
14.10.2010 13:38:03   
eelyy
šivilja:user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
14.10.2010 13:39:48   
nikolet
šivilja: pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
14.10.2010 13:50:39   
Dudica1
eelyy v H&M rudnik sem jih gledala,ne vem pa kok majo še izbire...so pa res lepe.
Hvala v vrtcu je zmeraj fino,pa še mamice mal čvekamo pa mine popoldne user posted image user posted image

Jaz mam pa hrenavke in špinačo pa pire.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
14.10.2010 13:51:53   
koala.cek
jest bi tud šla na pir, ampak ni časa...zroralo se mi bo

šivilja - naš je prejšni teden sral po 5krat na dan

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
14.10.2010 13:53:36   
Dudica1
grem po mulčka da pojemo potem pa šibamo v vrtec user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
14.10.2010 14:08:29   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

ja ne, sam ti si skoz zaposlena user posted image user posted image pa ne lih ljubiteljica pira user posted image

eelyy, uf, mi še nismo pr žabicah, niti pr kapi, če piha dobi samo kapuco gor... že lani je bil med bolj malo oblečenimi pa je bil enkrat samo prehlajen

ima pa mali škratek ne žabice, ampak 'gamaše', ki pridejo nad koleni

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
14.10.2010 14:51:03   
Leela
te gamaše imam tudi jaz za L. in F. in so fajn za to prehodno obdobje.

Danes je L. doma, ker je 2 dni malo težje vstal zjutraj in ima oči kot panda. No in kdaj se on danes zbudi, ob 5h zjutraj. Drugače pa F. in L. že 2 tedna zvija po trebuhu, se jima spahuje. ne vem ali je to kak virus. Sem prejle kupila bebe čaj.
Sem kupila za F., ko smo bili v trgovini, tistega malega ponija v vrečki. In je rekel L., da ima tazga ena punčka v vrtcu. Konjički imajo gor sragovski kristale.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
14.10.2010 14:51:52   
Leela
Kje je pa maja?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
14.10.2010 15:01:40   
ledenka
Pir - vedno za, itak user posted image  bo treba kako večerjo končno spet zorganizirat.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
14.10.2010 16:16:38   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

ja ne, sam ti si skoz zaposlena user posted image user posted image pa ne lih ljubiteljica pira user posted image

eelyy, uf, mi še nismo pr žabicah, niti pr kapi, če piha dobi samo kapuco gor... že lani je bil med bolj malo oblečenimi pa je bil enkrat samo prehlajen

ima pa mali škratek ne žabice, ampak 'gamaše', ki pridejo nad koleni

To se pa motiš - pivo je praktično edini alkohol, ki ga konzumiram (pa kakšen liker). Samo pivo z dodatki me pa vrže user posted image

Mi smo bolj ko ne skregani z žabicami, oz. He. jih nosi odkar je večja pod kiklicami in oblekcami, pod hlačami pa noben nikoli. Damo raj še ene hlače ali iberhoze čez, da pol v vrtcu ni tistih neskončnih slačenj in preoblačenj

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
14.10.2010 16:16:46   
Tanja_
Dan!
Vstali smo ob štirihuser posted image Jaz sploh ne vem, kaj je s tem otrokom. Po mojem je razvajena in sem jezna k user posted image Mislim, sredi noči vrže dudo ven iz postle, potem pa kliče mama. In ker se nisem odzvala je začela histerično jokat, čim me je slišala vstat, je bilo joka konec.Scrklana je preveč, al kaj?
Zdej sem pa k zombi. Pa še seminar za službo moram nardit. Super!

Papua a si kej zvedla glede padiatra?Kako so nas razporedili?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
14.10.2010 16:27:52   
nikolet
evo nič se mi ne da..

moja dva pa končno spet normalno spita ponoč pa še bolj pridna sta ta teden... upam da bo tako tud naprejuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
14.10.2010 16:41:48   
Tanja_
user posted image Povejte prosim, kje ste kej kupile bunde za mulčke za letos?K naši je še una od lani prav, ampak ganc, tko da ne vem, če ji bo prav celo zimo. Zdej sem pa malo v dilemi-a naj ji kupim novo, ali počakam, pa upam, da bom sredi zime še kakšno lepo lahko dobila?

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Voziček za tek
Melanie_

Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.

Thule GLIDE2 (0%)

Thule URBAN GLIDE 2 (0%)

Baby Jogger SUMMIT X3 (0%)

Cybex Avi Sport (100%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!