|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
30.8.2010 21:42:09   
majana79
ledenka, če se prav spomnim je G. rekla da so izpuščaji pri peti v nivoju kože, niso kot pikice

ima pa J. srbeče pikice po hrbtu, pod vratom, samo pri njemu je to skoraj 100% od vročine oziroma potenja

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 326
30.8.2010 21:49:18   
ledenka
sem mal brala Tanč, pa je malo verjetno, da bi bila 5., ker se to pojavlja bolj pri šolarjih. možna je alergija (samo na kaj user posted image ) la pa viroza... sam vročine nima, razpoložen je tudi normalno...

šivilja, ne strašit user posted image

moje M so sicer čist mile, sam zdaj se pacajo 8-10 dni, prej pa so bile 5 dni. o sterilizaciji sem tud jaz razmišljala, ker mam miome, ne vem, a lahko imam mireno. no, ampak prej mormo še enga mulca nardit in donosit user posted image  prej kontracepcije ne rabim (razen če si laverja omislim user posted image )

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 327
30.8.2010 21:49:26   
tubby
ledenka mi smo meli 6. bolezen in tam je prisotna visoka vročina, otrok pa kot da mu nič ni. Vročine je mel 40, pa se je igral in jedel kot da je zdrav. Potem pa je po 3 dnev izginila vročina, pojavile se so pikice po hrbtu in sprednjem delu.

Betty. mi smo preboleli slinavko

Večerja očitno o tem noče nobena nič slišat...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 328
30.8.2010 21:52:01   
majana79
papua, kaj pa če imate vi 6.?

tubby, jaz ta teden nimam časa, zato se nisem oglasila. Če bi šlo, bi se javila

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 329
30.8.2010 21:53:59   
koala.cek
teta M - pri meni je bolje kot pred obema porodoma. prej so bile bolečine, zvijanje intd...zdej tega ni. traja 5 dni, je pa res da imam večkrat občutek da mi teče cela rekauser posted image . je pa to povezano tudi s hormoni, ki pa so pri meni itak v k****

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 330
30.8.2010 21:58:49   
ledenka
šesto je imel junija.

bom jutri poklicala k P pa da vidimo...

večerja - sem za, naslednji teden je ok zame user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 331
30.8.2010 22:08:34   
Leela
ledenka meni se sliši kot alergija. L. je imel tako, ko je dobil alergijo na ospen. Pod plenico-tam je bolj vroče ful izpuščaja, drobne pikice in po glavi. Ga je ful srbelo. Zdaj sem ugotovila ima še alergijo na calpol, najbrž zaradi aditivov (je zelo naraven user posted image ).Kaj je še alternativa calpolu? če katera ve. Svečk ne mara. pa itak ima še ene alergije in nimam pojma na kaj.
F. ima pa zgleda tudi neko alergijo na ventolin, dobi rdeče pike. Moram vprašat naslednjič.

šivilja imate pa pestro. Logoped je pa tudi velika obveznost. Jaz imam po porodu boljše M, zgleda je to zelo od hormonov odvisno in od posameznika seveda.

koalček, moj tavelik sin je tudi ena mamina maza. Mami, mami, mami vsaki 2 minuti. še na sekret ne morem ne da bi za mano prišel, ker mi mora nujno kaj povedat. pa se je od 1 leta naprej drugje čuval.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 332
30.8.2010 22:24:29   
ledenka
babe moje, grem spat... al pa kavčat. se še nisem odločla user posted image

nočko!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 333
30.8.2010 22:47:33   
šivilja
jaz grem pa spat, pa se mi ne da vstat iz kavča - bi najraje kar luč ugasnila in tukaj zaspala, sam kaj ko moram še v kopalnico vse podložit

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 334
30.8.2010 23:19:00   
betty.ford
še na sekret ne morem ne da bi za mano prišel, ker mi mora nujno kaj povedat.

to mi je pa znano... s tem, da je pri meni tako, da pridejo vsi trije za mano (vključno z njunim očetom) user posted image
mi je pa ravno moj danes omenil, da je nekje prebiral, da so drugorojenci bolj navezani na mamo iz tega razloga, ker je nikoli niso imeli povsem zase in so takorekoč prisiljeni pozornost izboriti.
pa se mi ne zdi prav nič drugačen od prvega... no,... s tem, da je veliki govoril le "avto", mi mali z "mama" bolj laska.

Leela,...user posted image  user posted image user posted image user posted image  za tvoja mulčka.
kaj ti ostanejo samo še kakšni kisovi obkladki na razpolago, ali kaj?
kdaj pa lahko naši mulčki začnejo z jemanjem lekadolauser posted image  nimam nobene škatlice doma, da bi pogledala...

šivilja, saj se verjetno po kateri ponavljam: dobra si, da zmoreš! kapo dol!
menstruacija pa tudi pri meni lije prve štiri dneve, naslednje štiri pa je kolikor toliko znosna. kakšen dan si vstavim tampon pa še močno vpojen vložek podložim...
a katera uporablja tisto šalčko za menstuacijo? me zanima, kako se obnese.

pa super za sobico!user posted image

koala.ček, bi že morala vedeti, da te samo jaz pravilno poimenujemuser posted image
res pa je, da se nisva še srečali izven foruma (upam, da te vseeno kdaj spoznam, ker mama, ki da svojemu otroku tako lepo ime, kot sva ga izbrali midve pa mora biti fajn mama!)

tubby, slinavka pa_ od kod, kdaj? upam, da je M. že bolje.

ledenka, se ti pridružujem... grem spat ali pa kavčat... se še nisem odločila. je bil dan naporen/mali zaspal šele ob 17h.
mogoče so pa tiste pikice, kot pravi majana, res bolj zaradi potenja. mogoče sončna krema, sončna vročina? čeprav le-te ne srbijo prav hudo... user posted image user posted image user posted image  da se razreši!

pa še zadnjič, ko sem se vozila mimo vaših koncev, maja, sem prav pomislila, zakaj se tvoja Z. noče voziti... prav nič prijetne ovinke imate!
mesto pa krasno, mi je všeč!

lepe sanje vam želim! dobro spite! lahko noč. (jutri pa ni luneuser posted image )

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 335
31.8.2010 7:41:01   
majana79
Jutro!

user posted image user posted image user posted image sem zaspala...

betka, tisto skodelico (lunette) sem jaz uporabljala, mi je bila fajn, samo se je treba mal navadit vstavljat in ven dajat, ko je notri je pa ne čutiš

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 336
31.8.2010 8:30:37   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

koala.ček, bi že morala vedeti, da te samo jaz pravilno poimenujemuser posted image
res pa je, da se nisva še srečali izven foruma (upam, da te vseeno kdaj spoznam, ker mama, ki da svojemu otroku tako lepo ime, kot sva ga izbrali midve pa mora biti fajn mama!)

AJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

joj, i'm šameeeeeeuser posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 337
31.8.2010 8:32:25   
koala.cek
namesto calpola uporabljam daleron.

kadar imata vročino pijemo bezgov sok, sok rdeče pese, tudi kakšen multivitaminski pripravek ( limonce, pomaranče ), ...take zadeve. Ponoči uporabljam svečke.

Neposredna povezava do sporočila: 338
31.8.2010 8:41:38   
Anonimen
Jutro Zmajčice user posted image user posted image user posted image

Jst še vedno ne vem kera si Betty user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 339
31.8.2010 8:44:09   
maja1488
Jutro!

Bolančki user posted image

Nimam pojma kaj nej z Z nardim za jutri! Še vedno ji iz noska mal teče in mi je vzgojitelca sicer rekla, da bodo v vsakem primeru drug teden vsi smrkasti, da jo komot pripeljem. Po drugi strani me bodo pa zihr vsi starši edinčkov grdo gledli. Vsaj majana bi me ane user posted image

Betka, a te staškam? Vsaj poklicala bi me, da bi te na kofe povabla user posted image  smotka. Ovinki pa res niso prijetni, pa še smrad je prisoten user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
31.8.2010 8:45:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   majči ni panike... Če ti je vzgojitelca rekla da jo pripelji pol jo le pelji...

Sicer pa sem pozabila povedat, da imamo danes MORFO!!! Komi čakam!!! Upam da nam razkrije dete kaj ma med nogami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
31.8.2010 8:53:53   
lake
Dobro jutro!

Še dons mam službo, pol pa dopust user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
31.8.2010 8:55:34   
FLASK_A
Jutro.
Ajm sick user posted image user posted image user posted image

Živa, srečno na MORFO!user posted image

Maja, user posted image ja, itak da bi te Majana postrani gledala. user posted image Ampak to so radosti vrtca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
31.8.2010 8:56:08   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Dobro jutro!
e dons mam službo, pol pa dopust user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 344
31.8.2010 8:58:08   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Vsaj majana bi me ane user posted image

a zato se ne pogovarjaš več z mano? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 345
31.8.2010 8:59:17   
koala.cek
ja itak da bodo drug teden vsi smrkasti. samo poglej kakšno je vreme. sej sploh ne vem, kako jih naj napravim.

sicer pa se jest isto sprašujem kot ti Maja - mali vsakih toliko časa namreč zakašlja. ampak ko spi ne kašlja. in že vidim tiste smrtnonosne pogledeuser posted image .

ampak ok, otrokom človek še ne zameri. bolj mi je butasto, da v službo hodi folk, ki kašlja, smrka, čist zabuhli, z rdečimi očmi, vse teče...halo ???? ja, sej to je folk,ki nima otrok in nima pojma kaj to za seboj povleče.... to seveda prenesejo na nas, mi na otroke, intd...neverending story...bolniške pa saj veste kako je...

< Sporočilo je popravil koala.cek -- 31.8.2010 9:09:18 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 346
31.8.2010 9:13:03   
betty.ford
dobro jutro! bo deževalo, ne bo?

moj mali si sam briše nos... in ker ne ve, da mora pihniti skozi nos, piha skozi ustauser posted image ... trkam, za zdaj je zdrav. je pa veliki šmkrastičen... pa vseeno v vrtcu.

maja, je bilo ponoči in me verjetno ne bi staškala temveč kar zmacolala, če bi vdirala v vaš spanec! pa še obupno slabo sem izgledala -(user posted image )

FLASK_A prideš pole danes?

ah, koala.ček, n'kar! zdaj bom pa ves dan prepevala to pesem_user posted image

živa, ti pošljem zs
pa vse lepo in prav na morfologiji! da bo le punca!user posted image user posted image

lake, si popoldne v službi?

Neposredna povezava do sporočila: 347
31.8.2010 9:14:54   
Dudica1
jutro

sva bla pri babici  na čajčku,zdej pa mal pospravit tale nered po bajti

Neposredna povezava do sporočila: 348
31.8.2010 9:23:49   
betty.ford
se bova napravila in šla v Mečkator. ob 11h, ne? lp;

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 349
31.8.2010 9:24:59   
maja1488
Ah betka...a ti misliš, da mi ponoči spimo? Mwahahahhaha

Se bom še odločla, kaj nej nardim s tole našo frajlo tekom dneva. Je b la zdej kolegica na kofetu, ki bo jutri prav tako začela tamiceno uvajat (ista skupina) in ima mala čist zelen smrkelj. PA bosta vseeno šli.
Bom vidla.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...

izpovedovanje čustev
danuska

ali vam partner pogosto pove da vas še vedno ljubi in ga privlačite?

da (60%)

ne sploh se ne spolni več (15%)

samo poredko se še spolni (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!