|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
30.8.2010 19:13:56   
Dudica1
evo mene iz sestanka...8 čmrjčkov se začne v sredo uvaja drugi kasneje,vzgojiteljica mi je všeč,zdaj je samo ša na Maju da bo tko kot je treba.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 301
30.8.2010 19:59:18   
Leela
res je mraz, pa še burja piha. Kot pozimi. Prejle sem čaj pila.

Mi imamo jutri sestanek za vrtec.
Vlogo za oprostitev za drugega otroka se mora oddati, če ne plačaš polno ceno. Drugi otrok je avtomatsko en razred nižji-piše v odločbi, ki ti jo pošljejo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 302
30.8.2010 20:04:19   
Anonimen
Hej čveke... Eno vprašanje: Naš otrok je čisto na frišno pridelal še dva zgornja zobka (zdej ima vseh skupaj 4) in zelo kmalu ugotovil, da lahko škrta z zobmi user posted image   Kako ga pa tega odvadit???

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
30.8.2010 20:06:14   
petrazg
Samo je pa reeessssss mrzloooooo....

Bila z Anžetom na sestanku pri novi vzgojiteljici, gre v heterogeno skupino, bila oba navdušena. Imam dober občutek... Jutri greva še z Lukcem...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 304
30.8.2010 20:06:25   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ne, ker za oprostitev štejejo pa koledarsko leto in ne šolsko leto user posted image lahko bi se malo bolj uskladili... 

kar je vezano na zaslužek oz. dohodnino

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 305
30.8.2010 20:09:58   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Hej čveke... Eno vprašanje: Naš otrok je čisto na frišno pridelal še dva zgornja zobka (zdej ima vseh skupaj 4) in zelo kmalu ugotovil, da lahko škrta z zobmi user posted image   Kako ga pa tega odvadit???

NIkakor. Ga sploh ne moreš. Je pa Sanika na avgustovčkih pisala, da je to Ok, če delajo (tako majhni), ker tako delajo nekaj pozitivnega, pa sem pozabla kaj - a čeljust oblikujejo, al večajo, al zobe urejajo.... Zdaj se ne spomnim skratka ni panike. Problem je kasneje, predvsem pri stalnik, če še vedno škriplje in jih tako uničuje. Moja dva sta škipala nenormalno, sta mlečne kar znucala, a se zdaj umirja, skoraj ne opazim več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
30.8.2010 20:19:56   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

ne, ker za oprostitev štejejo pa koledarsko leto in ne šolsko leto user posted image lahko bi se malo bolj uskladili... 

ja, sam to je debilno, ker danes se itak vse dohodke elektronsko sporoča dursu, oni pa gledajo odločbe za nazaj? plis... če smo lahko podpisali da gledajo naše podatke v CRP, bi pa še to...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 307
30.8.2010 20:20:15   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

naš je tudi to delal, pa je prenehal, sploh ne vem kdaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
30.8.2010 20:28:44   
PapuaNG

ja, sam to je debilno, ker danes se itak vse dohodke elektronsko sporoča dursu, oni pa gledajo odločbe za nazaj? plis... če smo lahko podpisali da gledajo naše podatke v CRP, bi pa še to...

Ma sej ubistvu je logično - ker se ti za vsako leto štejejo dohodki izpred dveh let. Izpred dveh let pa zato, ker konec leta za konkretno leto še nimaš podatka o celotnih dohodkih v preteklem letu. Dohodke pa občina itak po uradni dolžnosti pridobiva od DURS-a. Men je blo tut na začetku čudno, ampak ko dobro premisliš, ima smisel.

Naš čmrlj se pa malo bolje počuti, sicer je začel spet malo kuhat, ampak je bil noro dobre volje. Kako tudi ne bi bil, ko so si babice in dedki kar kljuko podajali user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 309
30.8.2010 20:30:37   
šivilja
Pri nas se je že začel veseli september, me je že kar groza kaj še bo. skratka:

- imamo novo sobico (jo je treba še dokončat), ki bo najprej za H. , ko malo zraste pa za K.
- H. se je začela uvajat v vrtec
- He. je naročena za logopeda - začne čez dva tedna
- H. je imela sistematski pri enem letu - vse OK, je bila cepljena, ima pa ponosnih 12 kg pri 81cm
- usklajujemo urnike za naprej - začetni je izgledal, da so polni  štirje popoldnevi v tednu, zdaj skušam to skrčit na manj, ker se mi bo drugače zmešalo
- danes sem spet čisto povožena - se je jutro začelo s krasno menstruacijo, jutri pričakujem še hujši naliv, pa sem že danes zamenjala dvoje hlač

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 310
30.8.2010 20:42:28   
PapuaNG
o šivilja, sva usklajeni. S tem, da jst šele prihajam na nekaj menstruaciji podobnega user posted image Čutim pa kot da bi se mi reka zlivala ven, pol pa pogledam, je pa par kapljic na vložku user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 311
30.8.2010 20:47:03   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Ma sej ubistvu je logično - ker se ti za vsako leto štejejo dohodki izpred dveh let. Izpred dveh let pa zato, ker konec leta za konkretno leto še nimaš podatka o celotnih dohodkih v preteklem letu. Dohodke pa občina itak po uradni dolžnosti pridobiva od DURS-a. Men je blo tut na začetku čudno, ampak ko dobro premisliš, ima smisel.

Naš čmrlj se pa malo bolje počuti, sicer je začel spet malo kuhat, ampak je bil noro dobre volje. Kako tudi ne bi bil, ko so si babice in dedki kar kljuko podajali user posted image

glede na elektronsko poslovanje za katerega so se zmetali milijoni, bi to blo čist izvedljivo, samo da bi se mesečno sporočali podatki o izplačilih in ne samo konec leta

samo potem bi mogoče kaka teta kje imela manj za delat ali pa bi bila višek

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 312
30.8.2010 20:52:44   
majana79
šivilja, nisem ti fouš user posted image a pa imaš te težave že od prej ali šele po otrocih?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 313
30.8.2010 20:58:14   
šivilja

šivilja, nisem ti fouš user posted image a pa imaš te težave že od prej ali šele po otrocih?

Saj ne vem, če bi ti povedala po pravici - ampak z vsakim je slabše

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 314
30.8.2010 21:02:49   
Dudica1

jaz mam pa po drugem boljše,menstruacije ful malo tolk da je na vložku,in 5 dan konec,brez bolečin,da o bolečinah prej sploh ne govorim.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 315
30.8.2010 21:04:57   
Anonimen
Jst pa nisem mela slabših menstruacij... Boljše pa ja user posted image Nič bolečin in tudi krvavitve so bla slabše (ne tako obilne) user posted image Je pa res, da sem jih imela malo predno sem spet zanosila user posted image

Hvala za odgovore za škrtanje, ampak se tok grozno sliši user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
30.8.2010 21:05:49   
majana79

ojoj boga user posted image

moja sodelavka je imela tako, ampak so ostali samo pri 2, potem je šla pa po mireno in sedaj končno normalno živi - njene besede

jo je to čisto izčrpavalo...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 317
30.8.2010 21:10:34   
petrazg
Menstruacija... kaj je že to... je nimam brez tabletk... so pa enkrat boljše, drugič slabše. Najhujši so dnevi pred prihodom... user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 318
30.8.2010 21:21:57   
majana79
jaz je pa že 2 leti nimam user posted image pa je nič ne pogrešam... upam da ne bo prehudo, če ne grem za vedno na KT in sem brez

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 319
30.8.2010 21:25:03   
petrazg
Majana jst je tudi nisem imela med L in A... mogoče si pa že srečka nosečka... user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 320
30.8.2010 21:26:43   
majana79
a ne ne, mam KT user posted image   sam cerazette se jemljejo brez presledka, tako da je nimam 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 321
30.8.2010 21:32:42   
ledenka
kuku user posted image  

danes sem vstala že ob 6h user posted image  prezgodaj zame!

petra user posted image user posted image user posted image  za L!

izpuščaj - morda ima M. peto bolezen... nima samo ene pikice, ampak ima pikčast hrbet v ledvenem predelu, ene 5x10 cm veliko. ga srbi, vročine nima. imel je tudi pike po ličkih, samo je zgledalo kot od komarja. moram jutri poklicat, naše P še cel teden ni. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 322
30.8.2010 21:35:25   
petrazg
Aja, potem pa nič majana... user posted image

Ledenka... danes sem bila pri Cvijetičaninovi, pa je bila ultra prijazna in prizadevna... sem šla samo po potrdilo za vrtec in recept... Sta bili res ok! Hvala za pikepoke! 5. in 6.bolezni pa ne poznam... še nismo imeli...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 323
30.8.2010 21:36:24   
šivilja

a ne ne, mam KT user posted image   sam cerazette se jemljejo brez presledka, tako da je nimam 

Saj ko tole deklino dokončno odstavimo grem jaz tudi kaj iskat. Čeprav zadev, ki se vsatavljajo absolutno nočem. Bo treba tabletke, pol je itak boljš. Ko se dokončno odločimo ali smo zaključili ali ne oz. pol ko dokončno zaključimo pa ne vem. Celo življenje ne bi jemala tablet - bo mogu en it kaj prerezat, samo za ta problem pa to nič ne pomaga. BOmo videli, ne vem kako bi lahko bilo še huje po četrtem - po prvem je bilo bolje kot prej, po drugi se je začelo vlivati, po tretji pa so se svetovnemu potopu pridružili še krči in bolečine. Skratka veselica na celi črti. Pa v službi sem v belih oblekah user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 324
30.8.2010 21:38:54   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Aja, potem pa nič majana... user posted image

Ledenka... danes sem bila pri Cvijetičaninovi, pa je bila ultra prijazna in prizadevna... sem šla samo po potrdilo za vrtec in recept... Sta bili res ok! Hvala za pikepoke! 5. in 6.bolezni pa ne poznam... še nismo imeli...

Jaz pa samo šesto - tri dni viska vročino in potem nesrbeč izpuščaj

Upam, da bo M. hitro dober.

Ledenka - jaz po novem vstajam ob 5.40 user posted image  Bomo vidli koliko časa mi bo zneslo, čeprav veliko izbire itak nimam.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Cepljenja
Miška2006

Poleg rednih cepljenj, bi otroka cepila še za....

Vodene koze (norice) (13%)

Pneumokok (5%)

Rota virus (33%)

Tuberkuloza (11%)

Ne bi dodatno cepil (27%)

Sploh ne bi cepila otroka niti za redna cepljenja (10%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!