|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
29.10.2010 9:54:45   
PapuaNG
Spali odlično. Budnica za prestavitev v najino posteljo (vedno bolj zgodaj user posted image ), futr ob pol štirih (pa kok ta otrok poje?) in spanje skoraj do sedmih. No, jst sem bla že ob šestih auf. Mi je pa res fascinantno, kok ta otrok poje. On bi skos neki mlel, pa se še kar ne poredi. No, zato pa raste ko konoplja. V nedeljo smo ga merili in je že nekje pri 88cm user posted image Pa težek je že tut ufff....kak mesec nazaj je mel dobrih 13 kil. Bomo bankrotiral zarad hrane. A vam tut z vaših krožnikov kradejo mulci? Mi mu damo na krožnik isto, kot midva jeva, ampak ne, z mojega krožnika je slajše?

za vikend pa še ne vem, kaj bomo. počivali al pa kej user posted image Ta stari grejo sorodnikom na hrvaško, tko da varstva itak nimava.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
29.10.2010 10:40:07   
koala.cek
jupiiii petek jeeee user posted image user posted image user posted image

just - petek 19.11. ima že zasedeno. ima pa frej 18.11. bi vam ustrezalo ? ali pa 12.11. ? katera pa bi prišla ? toliko da vem, če se lahko resno pogovarjamo.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
29.10.2010 11:41:13   
KatMat
hello....naj se oglasi tista ki je prebolela mastitis prosim

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
29.10.2010 12:35:49   
nikolet
živjo  joj kojk leti ura... skojz samo laufanje... časa pa nobenega.... zdejle sem se šele mal umerila pol grem pa v službo...

dudi: kako glavobol... a je kaj bolje user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nikolet -- 29.10.2010 12:38:06 >

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
29.10.2010 12:41:36   
Dudica1
Dan
Včeraj sva bla ob 23h v ZD dobila sem 2 inekcije ki nista nič pomagali,zato mi je dal napotnico tko da sva šla dons zjutraj na nevrološko...pregledala me je in rekla da nevrološko je vse normalno...slikala mi ni glave user posted image user posted image user posted image zgleda bom mogla it nekam samoplačniško user posted image ...dobila sem pa ene tablete in vsak dan morav večat odmerek,če ne bo boljš v torek nazaj na nevrologijo.user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
29.10.2010 12:42:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

katka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pogrešala sem te.
Kaj pa je narobe?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
29.10.2010 12:52:29   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Dan
Včeraj sva bla ob 23h v ZD dobila sem 2 inekcije ki nista nič pomagali,zato mi je dal napotnico tko da sva šla dons zjutraj na nevrološko...pregledala me je in rekla da nevrološko je vse normalno...slikala mi ni glave user posted image user posted image user posted image zgleda bom mogla it nekam samoplačniško user posted image ...dobila sem pa ene tablete in vsak dan morav večat odmerek,če ne bo boljš v torek nazaj na nevrologijo.user posted image

ojej upam da te neha bolet glava, k vem kako je k te vse boli, sploh pa glava... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nikolet -- 29.10.2010 12:53:00 >

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
29.10.2010 13:45:47   
eelyy
Dan!

Evo kuham juhico za sinčka pride iz vrtca lačen in mu vedno pripravim kaj toplega.Seveda čakam očija da pride na obisk,bo mirkal Lino,medtem ko bom šla po T. in plačat še dve položnici,ki sta prišli nadoknadno.
Pri nas je sonček in zgleda toplo,je petekkkuser posted image . Moj še jutri odela potem smo pa doma,upam da res nebo kakšnega dežja,kot so napovedali.

nikolet;lepo,da si se oglasila
kati;tebe smo pa res pogrešali???

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
29.10.2010 13:47:51   
eelyy
Nevem kam bi se lahko dali za kakšen eno dnevni izlet,zdej za praznike?

dudi;upam da te glava čimprej mine..kaj pa če so sinosi(od tega zna zelo boleti?).

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
29.10.2010 17:35:05   
betty.ford
a se je kateri zgodilo, da ji je na bankomatu beležilo dvig, denarja pa ne izplačalo???
se mi je danes zgodilo. na srečo vsota ni velika, a vseeno. bom morala čakati na odgovor banke do torka, verjetno.user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
29.10.2010 18:21:59   
maja1488
Betka, nikoli na srečo.

Evo sem bila z obema pri P, M ima začetek pljučnice, Z vnetje ušesa. Obe sta zej na AB.

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
29.10.2010 18:40:07   
betty.ford
oh, maja, kaj je to z vašim zdravjem?user posted image  user posted image za tvoji graciji!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
29.10.2010 19:37:47   
koala.cek
čer, no pa smo spakirani.

maja - kaj pa ste za božjo voljo fasali ? uštimajte se !!

beti - HB se mi še ni zgodilo. verjetno ti ne uide bančna birokracija kajne ?

dudica - kaj je torej ugotovil nevrolog ? nek rezultat je moral podati al kaj ? najlažje je predpisat tablete, zdej se pa ukvarjaj sam s seboj.

polovica otrok spi. druga polovica pa se glede na pregovarjanje z očijem, ukvarja s kvantno fizikouser posted image . se bom kar v kopalnico zaklenilauser posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
29.10.2010 19:49:54   
majana79
betka, če denarja ni izplačal, ne bo štimalo stanje v kasetah

pokliči v torek v svojo poslovalnico

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
29.10.2010 19:51:04   
Dudica1
bety men se je to enkrat nardil ampak nisem bila sigurna al sem dvignila pa tam pozabila al kaj je blo takrat...šla pa sem na banko in je bil dvig opravljen,na žalost z kar veliko vsoto

koalček sem bla zdej še pri svoji,nič ni povedala kaj bi blo in od kaj,moje je pa rekla da je nabrž živec user posted image ...nič ne vem a bo minilo al ne

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
29.10.2010 20:05:05   
šivilja
Koala.ček - zdajle sem šele prišla do računalnika. Kako si mislila jutri za Just? Kje in kdaj?

Za nami je naporen, ampak kar lep dan. Najbolje pa je, da so trije še pred nami.
Zadnje noči spim med 9-imi in 10-imi urami - paše

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
29.10.2010 20:11:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

evo me user posted image Povej kaj te zanima?

Dudi upam, da ni nič resnega user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
29.10.2010 20:19:28   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Zadnje noči spim med 9-imi in 10-imi urami - paše

čist sem zelena od fovšije user posted image

dudi, možno da je res samo kako vnetje živca... če bi bilo nevrološko kaj narobe, bi že ugotovili, brez skrbi
slikanje glave pa tut ni kar en hec

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
29.10.2010 20:33:08   
Dudica1
ja upam...hvala....upam samo da bodo te tablete prijele kmal

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
29.10.2010 20:35:01   
ivanamdb
ooo maja!!! en kup user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!

betty - jp, jst sem delala v ncr-ju (izdeluje bankomate) - v bistvu vsak bankomat ima ali kompjuterski ali printani (ti starejsi) "zurnal" - in vse kaj se dogaja notr pise - problem je da to mora ta bancni operater ki je pristojen za bankomat odprt in iskat po tem zurnalu.
a je to bil kaksne "stand alone" bankomat, mislim brez banke zraven? ponavad ce ti se zgodi na tem zunaj od banke najboljse je takoj iti notr in protestirat da odprejo in kontrolirajo zurnal (ponavad recejo da to samo enkrat na dan delajo - je v bistvu resnica).
a si slisala kako steje denar, ali se ni nc premaklo? ce si slisala kako steje potem je pa padlo notr v mehanizm, ce ni nc bilo za slisat potem pa je "zastekal" sistem.
a imas tale halo/klik ali kako se ze rece -to da lahk poklices banko kadarkoli? ce imas poklic za vsak slucaj takoj.
drugac, banke/bankomati imajo posebno zavarovanje ce zmanja denarja oz. neki ne funkcionira dobr...tko da ti ne morejo rec da ti ne vrnejo denar na racun! ce ne rec jim da poznas zensko ki je delala s bankomatih in da pride ona (jst) sama odprt in kontrolirat!
moj nasvet je nikoli ne it na te "stand alone" bankomate, ker nikoli ne ves ce so dali kaksne trike gor....v italiji ful klonirajo kartice.....

sivilja - a kok sm fousssssssss!!!!!

drugac....od CB nc....sam ena linija....uf ze sm mislila da je....sniff
jutr pa greve spet v italijo, pustim D tasci en teden in grem spet v nemcijo....ker moj ni sposoben pohistva kupit....user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
29.10.2010 20:44:02   
majana79
ivana, ti si pa faca user posted image a še kje nisi delala? user posted image je pa res čist tko kot si napisala, vse se beleži, samo če nisi zoprn, se jim ne da it gledat

aja, navijamo za naprej, da bosta kmalu 2 črtici user posted image

dudi, držim pesti!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
29.10.2010 20:44:45   
šivilja
Oh, punce sem malo narobe napisala - sem v postelji toliko časa, dete se pa vseeno zbuja, oz. včasih sem v postelji tako dolgo ravno zato, ker se zbuja. Ma, ne glede na to, paše. Če bi pa še ona tako dolgo spala bi bila pa v devetih nebesih.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
29.10.2010 20:45:52   
šivilja
Ivana - greš pohištvo kupovat ali črtico delat? user posted image  Najboljš kar oboje

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
29.10.2010 20:54:25   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ivana, ti si pa faca user posted image a še kje nisi delala? user posted image je pa res čist tko kot si napisala, vse se beleži, samo če nisi zoprn, se jim ne da it gledat

aja, navijamo za naprej, da bosta kmalu 2 črtici user posted image

dudi, držim pesti!

user posted image user posted image ehm....skoraj povsod...tazadnje so bli pa medicinski pripomocki....user posted image pa potem ko prevajam izvedem ful veliko zanimivih (in tudi bedastih) stvari. kot npr. http://www.youtube.com/watch?v=jQVK8RQthF8 user posted image

jp...jst sm pa zoprna user posted image user posted image men se to enkrat zgodilo...in so sli gledat...sam da me se znebijo....pa se ni bila moja banka, sm skoraj cel skandal naredila...user posted image

ah dudi - ma si ti bila kaj bolana, mislim gripa, vrocina, oto-rino? ce si, potem se tud lahko zgodi tak glavobol...mene ze tak glavobol kot si ga opisala drzi 10 dni....ko sm imela veliko vrocino, zdaj je mal lazje ampak zelo pocasi.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
29.10.2010 20:55:53   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ivana - greš pohištvo kupovat ali črtico delat? user posted image  Najboljš kar oboje

hm....oboje...ampak mislim da za crtico ne bo taprav cajt....ker po koledarjo mora teta iz rusije pridt.... user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?