|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
29.10.2010 21:06:55   
majana79
ivana, sej je žalostno, ampak danes moraš bit že pri vsaki stvari zoprn user posted image

šivilja, sam da ti paše user posted image enkrat bodo pa mende tut spali, vsaj tako me je maja prej skušala potolažit, ampak sem zračunala da bom potem že tolk stara, da pa zarad tega ne bom spala user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
30.10.2010 7:06:48   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Koala.ček - zdajle sem šele prišla do računalnika. Kako si mislila jutri za Just? Kje in kdaj?

Ne vem mislila samo mimo uletet. Ne vem točno kje si doma, tako da bi bilo fajn, če bi nekdo skočil do avtobusne postaje ( ob celovški ).

Majana - tebi pa tako kot zadnjič ?

Vaju pokličem, ko štartamo. To to tam enkrat do 9 ure.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
30.10.2010 7:51:33   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

Koala.ček - zdajle sem šele prišla do računalnika. Kako si mislila jutri za Just? Kje in kdaj?

Ne vem mislila samo mimo uletet. Ne vem točno kje si doma, tako da bi bilo fajn, če bi nekdo skočil do avtobusne postaje ( ob celovški ).

A lahko na Petrolovi pumpi (tisti tamali proti mestu na desni), ker nimam točno denarja doma, da še zamenjam? Saj je 15€?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
30.10.2010 8:10:55   
Dudica1
dobro jutro

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
30.10.2010 8:18:02   
koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

A lahko na Petrolovi pumpi (tisti tamali proti mestu na desni), ker nimam točno denarja doma, da še zamenjam? Saj je 15€?

a to je tista ko potem desno zaviješ proti postojni ? lahko ja.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
30.10.2010 8:48:53   
PapuaNG
jutro,

spali odlično. Če naju ne bi g. mož zbudil ob sedmih zjutraj, ko je blagovoljil priti domov. Pa seveda ni imel ključev user posted image Bo še poslušal danes. No, sicer pa tut do sedmih ni tko švoh. Uro dlje kot med tednom, jeeeeiiiiii user posted image Sem pa že celo kuhinjo pospravila, je blo še vse nastlano od včeraj. Pa cunje se že perejo. Madona sem pridna, pa niti devet še ni user posted image

Tole z bankomatom se je enkrat tut men pripetilo. S tem, da mi je takrat bankomat dal listek, da ni bilo izplačano...pa sem šla na banko in je blo potem urejeno. Enkrat je pa bivši tako hitel, da ni vzel denarja z bankomata, pa ga je bankomat nazaj pojedel. Je moral takrat kak teden počakat, pa je bil denar spet na računu. Na banko je pa v vsakem primeru treba it.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
30.10.2010 10:14:25   
betty.ford
ivana, hvala.

sem na žalost dvigovala na samostojnem bankomatu. šla takoj klicat banko dotičnega bankomata in tam so mi povedali, da bom morala na svojo banko napisat pritožbo in da imam 99% možnosti, da mi vrnejo denar.
ker je bil petek in popoldne, moja banka pa v zapirajočem se stanju, sem se odločila, da napišem pritožbo na elektronski banki, da imajo čimprej zaveden dogodek hkrati pa sem klicala na klicno številko lastne banke, kjer mi je svetovala, da se po praznikih oglasim v sebi najbližji poslovalnici. no, to bom storila.

še dobro, da znesek ni velik in da mi ni nujen.

tisto o Jezusu pa... ljudje s(m)o že toliko zaf***, da moramo v nekaj verjeti.

pa še moja zgodba: zaspala z mulčkoma, vso noč joškala, zjutraj še na wcju nisem imela miru, živčna odšla na delo. tu, HB, imam malo miru zaradi prihajajočih se praznikov.

kupila luštne svečke, upam, da mi jih bo uspelo tudi prižgati. da malo ogrejem dušo.

bolančk(e)i, držte se!user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
30.10.2010 12:20:43   
Dudica1
Je prišla mami na kavo in mi je odpeljala T. do ponedeljka user posted image user posted image user posted image
Joj sej ne vem če je prav da sem dovolila,kar hudo mi je ker ne vem kako mu bo,on sam je ful želel it,ampak ne vem če si on ne misli da bo šel za uro-dve in pol domovuser posted image ...ne vem kako bo zaspal,pa še njegove zvezdice za spat mu nisem dala... eh

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
30.10.2010 13:05:45   
nikolet
živjo

sem polna dela, sam migamo po hiši in delamo... samo da ne premišljujemo..... user posted image

no smo pa po kosilu, kuhinja pospravljena.. zdej grem pa v službo

papa

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
30.10.2010 13:12:56   
majana79
dudi, pa sej nista šla z avionom v Grčijo, če ne bo šlo, ga boste šli pa iskat

itak bo vse ok, boš vidla user posted image

no mi smo bili pa na gradu, smo se mal slikal, pospravljeno ni nič, skuhano tut ne, mulček spi user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
30.10.2010 13:14:53   
Dudica1
ma saj vem da bo vse ok,samo je le prvič šel sam....pa dost majhen se mi zdi še tkole za na počitnice hodit,bomo vidli kaj bo...jutri zjutraj al pa že zvečer user posted image

Imam pa miiiiir,Majček spančka...jaz pa nč ne delam  ha ha ...samo južno skup spravim pa je..pol gremo pa jabolko pobrat k nam

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
30.10.2010 13:21:53   
PapuaNG
dudi, nč skrbet. Jst nisem bla dosti starejša, pa so me starši po cel mesec puščali pri sorodnikih na hrvaškem. Pa ni blo ne telefona, kaj šele mobitela. Ne interneta itd...slišali smo se enkrat al pa dvakrat, ko smo prišli do kakšnega telefona in to je blo to. Pa mogoče kakšno pismo vmes, kasneje niti to ne. Tvoja mami ga bo pa že znala porihtat. Včasih premalo zaupamo v naše starše, čeprav so nas čist ok pohendlal. Moja mami je bla takrat, ko sem bla še čisto mejhna, velikokrat sama doma z mano in bratom (fotr je vsaj kak teden na mesec, včasih tudi več delal v drugih državah al pa na terenu), pa je blo vse ok. V skrajnem primeru greste pa itak lahko ponj, ampak dvomim, da bo to potrebno.

Jst sem šla še v lekarno pa na tržnico po solato, zdej se moram pa spet spis spravit brat, dokler mulo še spi. Pol bo treba pa počasi kaj skuhat...če ne bom tut jst zaspala user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.10.2010 13:24:05   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
dudi, pa sej nista šla z avionom v Grčijo, če ne bo šlo, ga boste šli pa iskat

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
no mi smo bili pa na gradu, smo se mal slikal, pospravljeno ni nič, skuhano tut ne, mulček spi

in ti na netuuser posted image Pejt likatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.10.2010 13:24:05   
Dudica1
Saj mene sploh ne skrbi da ga mami ne bi znala porihtat,je še zelo mlada in če je 4 vzgojila bo tud še enega shendlala user posted image ,v to ne dvomim...ampak zaradi njega mi je mal tko,najbrž največ zarad tega ker je to prvič.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
30.10.2010 13:24:44   
FLASK_A
Dudi, uživaj dokler traja user posted image Mojih noben noče več vzet, to je šele krizauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
30.10.2010 13:25:27   
FLASK_A
Maja, a tvoji misici pa spet bolani... Mislim... En kup user posted image user posted image user posted image da bo čimprej okej!!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
30.10.2010 13:26:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dudi, uživaj dokler traja user posted image Mojih noben noče več vzet, to je šele krizauser posted image

lahko k men pripelješ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
30.10.2010 13:29:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

lahko k men pripelješ user posted image user posted image user posted image

hm.

mislim da boš potem pospešeno šla po svojega T nazaj.
da ti jih ne bo treba predolgo gledat. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
30.10.2010 13:33:47   
Dudica1
ah kje pa,bom mela pa 4 otroke user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
30.10.2010 13:35:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
ah kje pa,bom mela pa 4 otroke user posted image

lahko je zdele bit glasna, ko si sama user posted image user posted image user posted image
ti pejt tut likat rajš, Majana je že šla user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
30.10.2010 13:39:02   
Dudica1
 ne ne bom mogla it kuhat likam pa jaz ne...vsake par let user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.10.2010 13:40:59   
maja1488
Ooooooooooooo flaša! Sm te pogrešala! Pejmo pit.

Dudi, a je boljše glava?

Majana, ja res pejt likat.

Ej, sm mojga prej v štacuno poslala z listkom. Pol ni prnesu, ker je pozabu.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.10.2010 13:43:01   
Dudica1
Glava je boljš,zjutraj me je še malo zbadalo,zdaj pa že nekaj časa ne...upam da je šlo stran!

Listek je mel in je pozabu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.10.2010 13:49:53   
majana79
no no, da si ne bo katera kej nardila user posted image  user posted image  user posted image

pri nas ne likamo, da se zastopmo, ne tko ne drgač. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.10.2010 13:51:20   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?