|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
1.9.2010 21:48:26   
majana79
oooo lejkica, danes sem na vaju misla

če ne bi šla v fth bi se oglasila user posted image

aja, da ne bi slučajno slo2 gledala user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 551
1.9.2010 21:48:50   
Anonimen
no zdej pa dela... Vmes sem že na FB napisala... HVALA PUNCE!!!!! Kok je fino k lahko prideš nekam jamrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
1.9.2010 21:50:52   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Drugič se kr oglasi.

Ja vem da ne smem gledat, sm šla prej samo mimo programa, pa je že en zgrešu koš user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.9.2010 21:51:51   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

no zdej pa dela... Vmes sem že na FB napisala... HVALA PUNCE!!!!! Kok je fino k lahko prideš nekam jamrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja zato pa smo tle!!!

sej bi ti dale tut kej za pit, sam ne smeš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.9.2010 21:52:14   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Drugič se kr oglasi.

Ja vem da ne smem gledat, sm šla prej samo mimo programa, pa je že en zgrešu koš user posted image

no, dobr si se naučila user posted image

bova enkrat pršla, zihr

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.9.2010 21:52:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Sem lih mal prej na to pomisnla user posted image user posted image user posted image Pa k.rc če ne smem user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
1.9.2010 21:52:58   
lake
U, zdej si me spomnla da mam Brezzerja v hladilniku, jst pa čaj pijem. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.9.2010 21:55:42   
majana79
hahaha, evo, pa smo spet pr likoholu user posted image  user posted image  user posted image

jaz nimam nič!

zdej bo zihr ledenka od kje pogledala, ko smo začele o likoholu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.9.2010 21:56:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image   Zih bo prletela iza ovinka ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
1.9.2010 22:01:17   
PapuaNG
čer,

no , potrjeno je, da nima 6. bolezni, ampak navadno virozo oz. nekaj podobnega, ni znala rečt. Sem pa dobila bolniško do petka, tko da bom še vidla, a bomo v petek začel uvajanje al šele v ponedeljek. Je bil pa danes popoldne že poln energije, sploh ko sva šla še do babice, kjer je bil še moj brat z njegovo. Vročine tudi ni bilo, tako da upam, da je zadeva za nami in bo tudi spanje boljše kot prejšnje dni.

Likohola pa tut mi nimamo, sva včeraj vse spila user posted image Bo treba jutri v nabavo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
1.9.2010 22:02:29   
majana79
babuške, grem spat, ura je cajt, treba ob 6 vstat user posted image  user posted image  user posted image

nočko!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 561
1.9.2010 22:02:30   
lake
Živa, a še ne spiš? user posted image

if (AC_FL_RunContent == 0) { alert("This page requires AC_RunActiveContent.js."); } else { AC_FL_RunContent( 'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0', 'width', '620', 'height', '476', 'src', 'trailer', 'quality', 'high', 'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer', 'align', 'middle', 'play', 'true', 'loop', 'true', 'scale', 'showall', 'wmode', 'transparent', 'devicefont', 'false', 'id', 'trailer', 'bgcolor', '', 'name', 'trailer', 'menu', 'true', 'allowFullScreen', 'false', 'allowScriptAccess','sameDomain', 'movie', 'trailer', 'salign', '' ); //end AC code } if (AC_FL_RunContent == 0) { alert("This page requires AC_RunActiveContent.js."); } else { AC_FL_RunContent( 'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0', 'width', '600', 'height', '600', 'src', 'bavaria01', 'quality', 'high', 'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer', 'align', 'middle', 'play', 'true', 'loop', 'true', 'scale', 'showall', 'wmode', 'transparent', 'devicefont', 'false', 'id', 'bavaria01', 'bgcolor', '#ffffff', 'name', 'bavaria01', 'menu', 'true', 'allowFullScreen', 'false', 'allowScriptAccess','sameDomain', 'movie', 'bavaria01', 'salign', '' ); //end AC code } user posted image Pakiranje:

24 kos v kartonu');" width="150" height="300"> user posted image Pakiranje:

24 kos v kartonu');" width="180" height="360"> user posted image Pakiranje:

6 - pack
4 x 6 - pack v vezu');" width="150" height="300"> user posted image

Evo ,neki zate, brezalkoholnega
Pakiranje:

24 kos v kartonu

• Pakiranje:

karton s folijo po 24 kosov

Na paleti:
    dim. 120 x 80 cm
    80 x 24 = 1920 kosov');">Bavaria brezalkoholno
  • Pakiranje:

karton po 24 kosov

Na paleti:
    dim. 120 x 80 cm
    72 x 24 = 1728 kosov');">Premium pivo Bavaria
  • Pakiranje:

karton po 24 kosov

Na paleti:
    dim. 120 x 80 cm
    72 x 24 = 1728 kosov');">Bavaria 8,6 red
  • Bavaria brezalkoholno - z okusi
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); var pageTracker = _gat._getTracker("UA-5583583-1"); pageTracker._trackPageview();

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
1.9.2010 22:03:57   
ledenka
sem se morala prijavit user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 563
1.9.2010 22:04:03   
Anonimen
hehhe tist kar je zame pa brez slikc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem jst tut zdele... Se že poslavlam od mami na MSN-ju user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
1.9.2010 22:04:20   
lake
user posted image if (AC_FL_RunContent == 0) { alert("This page requires AC_RunActiveContent.js."); } else { AC_FL_RunContent( 'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0', 'width', '620', 'height', '476', 'src', 'trailer', 'quality', 'high', 'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer', 'align', 'middle', 'play', 'true', 'loop', 'true', 'scale', 'showall', 'wmode', 'transparent', 'devicefont', 'false', 'id', 'trailer', 'bgcolor', '', 'name', 'trailer', 'menu', 'true', 'allowFullScreen', 'false', 'allowScriptAccess','sameDomain', 'movie', 'trailer', 'salign', '' ); //end AC code } if (AC_FL_RunContent == 0) { alert("This page requires AC_RunActiveContent.js."); } else { AC_FL_RunContent( 'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0', 'width', '600', 'height', '600', 'src', 'bavaria01', 'quality', 'high', 'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer', 'align', 'middle', 'play', 'true', 'loop', 'true', 'scale', 'showall', 'wmode', 'transparent', 'devicefont', 'false', 'id', 'bavaria01', 'bgcolor', '#ffffff', 'name', 'bavaria01', 'menu', 'true', 'allowFullScreen', 'false', 'allowScriptAccess','sameDomain', 'movie', 'bavaria01', 'salign', '' ); //end AC code } user posted image Pakiranje:

24 kos v kartonu');" width="150" height="300"> user posted image Pakiranje:

6 - pack
4 x 6 - pack v vezu');" width="150" height="300"> user posted image Pakiranje:

24 kos v kartonu

Evo Živa, neki zate

• Pakiranje:

karton s folijo po 24 kosov

Na paleti:
    dim. 120 x 80 cm
    80 x 24 = 1920 kosov');">Bavaria brezalkoholno
  • Pakiranje:

karton po 24 kosov

Na paleti:
    dim. 120 x 80 cm
    72 x 24 = 1728 kosov');">Premium pivo Bavaria
  • Pakiranje:

karton po 24 kosov

Na paleti:
    dim. 120 x 80 cm
    72 x 24 = 1728 kosov');">Bavaria 8,6 red
  • Bavaria brezalkoholno - z okusi
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); var pageTracker = _gat._getTracker("UA-5583583-1"); pageTracker._trackPageview();

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.9.2010 22:04:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem se morala prijavit user posted image user posted image user posted image

hahahahhahaha

smo vedle s čim te zvabit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
1.9.2010 22:05:51   
lake
Pa tko sm se potrudla da sm vse ostalo zbrisala, pa mi je kr neki druzga zraven prleplo. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 567
1.9.2010 22:05:59   
ledenka
nočko. grem dalje šampanjc na kavč pit user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 568
1.9.2010 22:07:49   
Anonimen
NOČKO!!!

Hvala punce še enkrat user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
1.9.2010 22:25:45   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

grem počivat, me je nekaj v grlu začelo praskat,... user posted image
želim vam lahko noč in lepe sanje!

Mi smo vsi pocepal kot muhe. Prehlad, najprej F., potem jaz, zdaj L. in še ati zdaj neki čiha. In copate si je obul, ki jih nikoli ne.

tašča je super, hvala. te operacije so tako napredne že, da je bila v parih minutah zunaj (ambulantna zadeva). Je rekla snaha, ki je bila z njo, da bi bila pri zobarju dlje notri. Tudi boli jo ne toliko, tudi svetloba je ne moti preveč. Ima zdravila, jutri kontrolo in tojeto. Zdaj, ko je tast videl, da ni tako hudo je pa začel govort, da tudi on nekaj ne vidi dobro.

nočko tudi vam

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 570
2.9.2010 7:07:10   
nikolet
jutro

evo jz že od šestih v polnem pogonuuser posted image ne morem spat...

mi ena muha nagaja že cel jutr, pa se ne utrudi da bi jo lahko počlauser posted image

otroc še spijo, možek tud, sam bom morala počas it jih zbudit za v vrtecuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 571
2.9.2010 7:51:47   
majana79
Jutro!

nikolet, jaz bi pa tako spala, sem zjutraj spet pol ure potegnila user posted image user posted image user posted image

ledenka, me te vemo user posted image a šampanjček je bil kar tako ali kaka posebna priložnost? user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 572
2.9.2010 8:51:15   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ŠTALA ŠTALA IN ŠE ENKRAT ŠTALA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No ampak izšlo se je dobro user posted image   Sem v službi povedala za nosečnost in so od mene zahtevali da napišem in podpišem odpoved user posted image Seveda se nisem pustila. Zdej sem se zmenila, da grem jutri na bolniško in se ne vrnem več nazaj user posted image Upam da bo res tako user posted image

OMG! Pa sej to ne morjo nardit!

Dudica, upam da ni hujšega.

Aja jutro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
2.9.2010 8:53:07   
majana79
o, končno nekdo user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 574
2.9.2010 9:09:59   
lake
Dobro jutro!

T. je sama eno urco v vrtcu, in zdej čakam če bo telefon zazvonil, da jo pridem prej iskat, al kasnej user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Katero ime vam je bolj vseč ?
jagooda

Katero ime vam je bolj vseč?

Klemen (25%)

Luka (41%)

Nejc (34%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!