|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
27.9.2010 12:07:30   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

aja, imam eno vprašanje za tiste z večjimi mulci. Naš je začel na polno vse po tleh metat - igračke, daljince, povštre, kar mu pač pod roke pride. Pa ne vem točno, kako sploh reagirat. Glede na to, da sem mu že miljonkrat rekla (s strogim glasom itd), da to ne sme, pa se nič ne spremeni, moram očitno neko drugo varianto ubrat. Meče pa na tla skoz, ni nujno, da je jezen al pa kaj, večinoma je čist dobre volje. Pa imam filing, da to počne zanalašč, ker ve, da bo dobil nek odziv od mene. A mislite, da bi bilo bolje, da kar ignoriram? 

Jst ignoriram, če gre za nenevarne stvari. Če je pa kej kar se lahko poškoduje oziroma nočem da bi metala pa umaknem. Sicer je dretje, sam me ne gane.

Všeč jim je pa iz različnih razlogov, ker zaropota, ker je nekdo jezen, ker opazujejo kako pada in kako razpade ko pade na tla... naj uživajo.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
27.9.2010 12:13:37   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

aja, imam eno vprašanje za tiste z večjimi mulci. Naš je začel na polno vse po tleh metat - igračke, daljince, povštre, kar mu pač pod roke pride. Pa ne vem točno, kako sploh reagirat. Glede na to, da sem mu že miljonkrat rekla (s strogim glasom itd), da to ne sme, pa se nič ne spremeni, moram očitno neko drugo varianto ubrat. Meče pa na tla skoz, ni nujno, da je jezen al pa kaj, večinoma je čist dobre volje. Pa imam filing, da to počne zanalašč, ker ve, da bo dobil nek odziv od mene. A mislite, da bi bilo bolje, da kar ignoriram? 

naš je imel tud to fazo, pa smo ga ignoreral no pa je pol čez nekaj mesecev tud nehu... sam vem da se je težko zadržat sploh pr takih zadevah kot so delinci, kozarci... no sam nam je ratal.... N. pa ni nikol tko metala po tleh tak kot T.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
27.9.2010 12:18:55   
Leela
papua najbrž res meče, ker dobi nazaj odziv in se mu zdi fino. Kar lahko ignoriraš ignoriraj. Moj F. prav zanalašč kaj dela, ker ve da ne sme. Prejle sem bila v merkatorju v igralnici in z največjim veseljem ven uhaja, ker potem za njim laufam. Sam pustit ga pa res ne morem. Potem se po hitrem postopku spokava domov. to mine, L. je bil isti.

ledenka za kožico jaz nisem pametna, tudi zdravniki imajo čist različna mnenja. Jaz tega nikoli na silo nisem delala, zdaj sem L. mazala s kremo in mu gre do polovice dol, ampak se vidi, da ima čisto ozko kožico. bomo videli, dokler nima vnetji se mi zdi ok, če bo treba pa rezat bo pač treba. je pa v vrtcu videl kako gre enemu fantku kožica čisto dol in je zato pustil malo bolj da očistiva. f. ima pa samo majhno luknjico. Daj vprašaj P kako je s tem, ker to se z leti tudi spreminja (kot uvajanje hrane).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
27.9.2010 14:22:22   
maja1488
O oranžna. Al rjava, kaj je to user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
27.9.2010 14:48:09   
ledenka
bom zaspala, totalno mi je pritisk padu....

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
27.9.2010 14:59:38   
Dudica1
uuu nova barva user posted image sem se une že kar naveličala!

Pr nas tud včasih vse leti po tleh,pa mu povem da se to ne sme...ampak včasih pali včasih pa ne in ignoriram

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
27.9.2010 15:33:00   
Anonimen
Kuham... Tenstan zelje in pečenice user posted image user posted image user posted image   MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Žiga se je pa naspal, zdej pa kroge po stanovanju nabira (seveda po dveh nogah) user posted image Tok je smešn, k kr u krogu hodi user posted image user posted image user posted image

Kaj boste pa ve dobrega jedle danes? Al pa ste že jedle?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2032
27.9.2010 15:36:48   
Dudica1
mi smo že,pire krompir in oslič...tud njami 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
27.9.2010 15:50:00   
lake
Se že neki časa nisem oglasla, mi je računalnik crknu, in pol ponavad ne pridem do druzga.

Sm pa jst tud na bolniški, ker je T. zakuhala in ma vnete učke. So bli v službi zlo srečni ko sm klicala Not. user posted image  
Pri  nas se tud mečejo igrače po tleh, sploh ko je trmasta in česa ne doseže al pa ko je zaspana.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
27.9.2010 15:53:00   
ledenka
grem po mulca... dost šihta za dans. pa mojmu moram sporočit, da pridem po avto... se mi ne da it, pa kaj čmo.

mejte se... midva morava v šoping za hrano.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
27.9.2010 16:56:31   
betty.ford
šnjof, šnjof... kako ste kaj?

sta bila otroka tako vesela, da smo spet skupaj, da sta se v eni uri toliko znorela, da sem zdaj čist paf!user posted image
in zdaj en vzgojno gleda risanko, drugi pa šnofa okrog tistih mašinc, okrog katerih ne sme s prstki tikat.

pri nas so daljinci zakon, a kaj ko ga vsak hoče zase! tako da jih rajši skrijem, ker če ne poslušam samo kreg in jok. pa če sta dva, se oba pulita za oba. da bi si ju delila - ni šans! kaj pa češ delat samo z enim daljincem?user posted image

lulčki... khm. ko sem bila v prvo noseča, sem si želela, da ne bi bil fantek. ker pojma nimam, kako se z lulčki dela (če niso odrasliuser posted image )
jaz se prepuščam pediatru in naravi. 
vsakič na pregledih omenim, da naj še kožico preveri - in takrat me vpraša, če želim, da mu režejo kožico ali lahko potegne. in ker mi operacija ne diši preveč, dovolim tisto sekundno bolečino. se mi zdi, da nobenemu otroku ni všeč, če se šari po njegovem malem rilčku, ko pa so brez pleničke, pa že sami raziskujejo.

uh, je že moj doma.user posted image

živa, hvala za ponovno razlago, in user posted image  da bo vse okej s princesko, ki prihaja. smo že res ženske močnejše.

lake user posted image  za malo!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
27.9.2010 17:42:26   
šivilja
Mi smo štrajkali eno uro - od osmih do devetih - ampak samo ene par user posted image

Lulček - mi smo pa pridno vlekli dol in umivali - ga ni nikoli bolelo, razen enkrat ko je imel hudo vnetje. Takrat smo imeli pa navodilo P, da skrbno vlečemo dol, ker če bi pustili bi vnetje dlje trajalo in lahko bi se mu zaraslo. Zdaj je spet OK - si vsak večer sam umije.

Srednjega otroka sem oddala v Kranjsko GOro za tri dni - bomo vidli kdaj bo nastopilo hudo domotožje

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
27.9.2010 18:18:34   
FLASK_A
O pismo no, user posted image user posted image user posted image user posted image za J!!!! A to še kar trajauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
27.9.2010 18:22:00   
Dudica1
tale barva prav seka user posted image

Naša dva sta še kar pridna danes,sem mela kolegico na kavi,pa gre mal hitrej ta čaš.

Mi je pa večji eno neumnost dons naredu in še ne vem kako jo bom rešila user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
27.9.2010 20:04:06   
Dudica1
gledam pearl harboruser posted image ...sem ga že velikrat pa bi ga lahko še in še

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
27.9.2010 23:00:56   
majana79
flaska in ostale, hvala... jutri se gremo pokazat ma itak vem da bo rekla da je viroza (kar najbrž tut je...)

čez dan je manj kašljal, mogoče je ponoči šla večina sluzi ven, je pa pri njemu problem ker noče pit, kot da ni žejen user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
28.9.2010 5:59:13   
šivilja
Ku, ku

Majana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da je moj otrok prejšnjo noč prespal celo, je bila današnja čista katastrofa (rastejo štirice)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
28.9.2010 8:05:04   
majana79
Jutro!

šivilja, si bla pa zgodnja user posted image

pri nas bom pa očitno še jaz pokasirala tole virozo al karkoli je že , se na veliko filam z vsem živim

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
28.9.2010 8:42:36   
maja1488
Jutro. Smo že ob 5:30 kokodajsali bo bajti user posted image

Majana user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
28.9.2010 8:44:40   
PapuaNG
jutro,

že spet v službi. Spali kar ok. Se pa že par noči zbudi direkt ob štirih, kot bi imel budilko v riti. Smo pa spet na starem in spi celo noč v svoji postelji user posted image Mogoče mu je pa sobica zdaj bolj všeč, sem mu jo malo preuredila, tako da je zdaj več prostora, ker sem zložila vse pohištvo na eno stran. Se lahko dejansko tudi igra notri user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
28.9.2010 8:50:03   
Dudica1
jutro

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
28.9.2010 9:51:00   
maja1488
Kdo pride jutri v Mercator v PO na kofe?

user posted image

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 28.9.2010 9:53:46 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
28.9.2010 10:04:33   
Dudica1
Jaz bom v merčkatorju ob 9.30.

Bom šla še v mass pogledat za čevljčke za Maja.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
28.9.2010 10:27:00   
ledenka
v mislih bom z vami user posted image  

sicer pa dobro jutro! naspali smo se dokaj ok. včeraj sem res bila sam za v posteljo... M pa tudi.

moj še kar teži glede vrtca. sem mu rekla, da ne vidim druge, kot da pustim šiht... pa mu ideja celo ni nevšečna user posted image  bi ostala doma, sam če bi me šiht čakal pa če bi vedla, da moj ne bo težil zarad dnarja, ker je včasih pretirano škrt user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
28.9.2010 10:38:44   
PapuaNG
ah ledenka, ti kar vztrajaj pri svojem. Meni se zdi, da je mali tok napredoval, odkar je v vrtcu, da bi bilo res škoda, da bi bil doma. Tam ima družbo, gleda starejše, se uči na ta način...
Mu reci, naj bo pa on doma, če bi res rad, da je M doma. Ne vem, zakaj bi me morale dat kariero na stran in bit doma user posted image Meni to tut na misel ne pride.

In kot so že punce rekle-skoraj vsak je že kdaj bil pogrizen al pa s kakšno buško. Pa kot da se to drugače ne more zgodit. Naš je lih včeraj baje s stola pikiral. Doma. Tut če ga maš doma, ga ne moreš imet vsako sekundo pod nadzorom - moraš kaj kuhat, greš na wc, pod tuš itd...ampak to je pač del odraščanja, na ta način se učijo. Če ne drugega, tudi zavzeti se zase. Bolje,da se tega učijo postopoma kot pa da so potem kar naenkrat vrženi v (včasih kruto) realnost.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Je že katera imela liposukcijo?
botrca

enkrat (4%)

večkrat (2%)

nikoli (94%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!