šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majanči, dejansko je heba za take, kot sva midve, ko nimamo babic v bližini, da lahko kdaj vskočijo za tiste dneve, ko je že zdrav, ampak za vrtec pa še ni čisto... jaz bi pustla šiht, če bi se lahko za zamrznitev zmenla. da mam čez leto še šiht, ker novo službo z mojim profilom iskat je težka... lahko delam skor samo v tem biznisu, kot sem zdaj. Pol bosta pa v tem letu še enga naštimala, pa boš še tri leta doma - te bojo fuuuul veseli Drugače pa še tole glede vrtca - če si ti prepričana, da osebje z otroci dela korektno in dobro, bi ga jaz pustila. Če bi bil problem pri vzgojiteljicah ga prej izpišeš. Glede otroka se mi zdi pa bolje, da se kot mlajši navadi - jaz nisem bila nikoli v vrtcu in imam še vedno travme zaradi začetka osnovne šole, sem skoraj cel prvi razred zjutraj jokala, ker mi je bilo hudo it od doma. M. je dal uvajanje že skozi, se je navadil na vrtec in ga zdaj obdržat doma, potem pa vse spet jovo na novo (še posebej če se mu bo pridružil še kakšen palček doma) se mi zdi velik šok. To pač jaz gleda iz svojega stališča. Majana - sem vsako jutro tako zgodnja - budilko imam ob 5.40. Danes sem si vzela čas in sem pokukala sem gor, pa še eno žehto perila obesla, za drugo je pa časa zmanjkalo. Če bi imel moj spodobno plačo, da bi lahko preživeli, službo pustim hitreje kot rečem keks. Majana - glede bolezni nažalost nimaš kaj. Bolniška, na bolniško na bolniško. Če te kaj tolaži - naš K. je prvo leto vsake dva tedna zbolel do pomladi, od takrat je pa redko bolan. In od moje sestrične isto - dve leti veliko bolezni, zdaj nič več.
|