|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
28.9.2010 20:46:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

jaz sem požrla en sendvič, zdej pa kakao, da bom ja zaspala v šusu user posted image

flaska, te POgrešam!

Ooooooo!!! user posted image Lavjutu! user posted image
Zaspala boš pa res hitro, kakav je zakon za uspavanje!

Evo, sem že pojedla... Zdej pa naprej risat. Se še beremo! Lepe sanje pa da boste vsi čimprej zdravi!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 28.9.2010 20:47:09 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
28.9.2010 20:59:00   
maja1488
Oooo Leela, a da bomo res v miru kofe lahko spile. Ne morem verjet user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
28.9.2010 21:01:15   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
28.9.2010 21:18:30   
majana79
še ne spim, je pa naš otrok šele zaspal user posted image

flaska, dej, oglasi se večkrat no

jaz bi šla tudi na kofe user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
28.9.2010 21:21:49   
ledenka
gremo naslednji teden na kako večerjo?

jaz bi tud nekaj jedla... po možnosti sladkega user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
28.9.2010 21:31:44   
PapuaNG
joj ledenka ne mi o sladkem. Imam komunistko že tretji dan in mi samo sladko diši. Se tolažim, da med menstruacijo porabimo do 500 kalorij na dan več kot sicer user posted image Mulček zaspal brez večjih težav, je bil pa tut že zmatran, tko da je šlo hitro. Je bil spet na obisku en kolega, kateremu se mali vedno smeje, čeprav ga vidi mogoče enkrat na mesec.

Jutri pa do petih v službi, jaoooo...pa tok sem zaspana...bom spet pred tv zakinkala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
28.9.2010 21:33:06   
eelyy
Čer!

Evo otroci spijo T. je zaspal kot klada ga je možek okopal jst pa L. in je zaspala ob flasi,ker mir ko spijo.Jst bom pa jedla corn fleks mi tok paše njamiii.

palerince
:sem gledala pri nas v Kamniku v beby in pikapolonci pa imajo velike št. prevelke čist škornje pa tudi...v iani pa res nisem pogledala bom v četrtek se bom sprehodila do mercatorja oziroma do svoje službe pa bom prečekirala,drugače je pa kar dosti dati za parelino 30eur,glede na to da v vrtcu lahko tudi zmanjkauser posted image
kakšne pa imajo v leclerku(a sploh imajo?)

bety:Uh verjameš ali ne da sem res skos leteča sploh nevem kako mi vse to uspeva da mam sploh še energije za pospravljanje,pranje kuhanje...glede na to da privažam malčka obadva še gor v 3 nad. sem res dobra .....upam da mi bo tvoj trak koristil po stopnicah sam da se bolj navadim.Drugače sm ti poslala zs

vrtec: se pri nas tudi pozna je bolj umirjen ni tok divjiuser posted image se mi zdi da me bolj posluša,celo tv gleda iz stolčka in se zamoti.

Eno vprašanje;meni T. ponoči govori v spanju?ali še kateri zmajček...?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
28.9.2010 21:34:59   
maja1488

še ne spim, je pa naš otrok šele zaspal user posted image

flaska, dej, oglasi se večkrat no

jaz bi šla tudi na kofe user posted image

Ja buča...sej si doma, pa pridi user posted image  Z leelo se zmeni, da daš J tja kjer bo F user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
28.9.2010 21:38:27   
ledenka
pelerino sem dobila v BC (ene 12 EUR), škornje pa v Humanicu (15 €?). se mi ne zdi dosti... glede na to, da v Hofer ne grem ob 8h zjutraj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
28.9.2010 21:45:34   
majana79
ledenka, meni se zdijo čist ok cene

sem se pa zdej spomnila, da smo šli po to dežno opremo po posvetovalnici in se je J. polulal takrat po nogavičkah, seveda nisva imela rezerve.... tako da je šel 'revež' z nama samo v čevljih in so imeli tam k sreči tut nogavičke user posted image sem mu vlekla hlače dol da ja ne bo kdo videl da je brez nogavic user posted image

sam ko zdej pomislim ga prej nisva niti tolk pazila, pa ni bil skoraj nič bolan, samo enkrat prehlajen.. ajajaj...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
28.9.2010 22:10:41   
majana79
ledenka, a si tle? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
28.9.2010 22:17:07   
FLASK_A

ledenka, a si tle? user posted image

a bom jaz tut dobra user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
28.9.2010 22:17:09   
ledenka
seveda user posted image  bi perilo morala obesit, pa... se mi ne da. itak.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
28.9.2010 22:24:33   
majana79
flaska, ja tut, sam neki mam k bo ledenko bolj zanimalo user posted image

ledenka
, naš vrtec naj bi jutri pošiljal pošto (po moje bodo ostali tut kmalu) - in sicer se bomo moral opredelit za skupno čakalno listo, če pa se ne, ostanemo na tej, ampak nimamo prednosti pred tistimi iz skupne, kar pomeni da če bo kdo iz skupne hotel v (n)vaš vrtec, bo prišel pred tabo oziroma mano (če bo imel več točk)
ne vem pa še kako je z 10 točkami za naslednje leto...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
28.9.2010 22:27:18   
ledenka
naj grejo v tri PM user posted image  pol se moram spravit pa jim napisat eno hudo pritožbo al kaj? eh...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
28.9.2010 22:33:00   
majana79
ti sporočim, takoj ko dobim, pa točno povem kaj piše

jaz se bom sigurno pritožila, samo hudič je, ker ne bo kot odločba in ne vem kako to potem spraviš naprej

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
28.9.2010 22:34:10   
ledenka
eh, si grem zobe oprat, perilo končno porihtat pa spat. deca seveda ni user posted image  ma ko ga j.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
28.9.2010 22:35:50   
ledenka

jaz se bom sigurno pritožila, samo hudič je, ker ne bo kot odločba in ne vem kako to potem spraviš naprej

lej, če ni odločba, pol je brezpredmetno. ne morjo kar nekak to spravit skos... konec koncev je to upravni postopek, pa možnost sodnega varstva itd. itd. itd.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
28.9.2010 22:42:28   
majana79
no, bom vidla kako bo, pa potem naprej...

grem, je že ura cajt

nočko!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
28.9.2010 22:45:26   
FLASK_A

no, bom vidla kako bo, pa potem naprej...

grem, je že ura cajt

nočko!

a kakav ni prijel user posted image

Nočko!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
28.9.2010 23:02:46   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

lej, če ni odločba, pol je brezpredmetno. ne morjo kar nekak to spravit skos... konec koncev je to upravni postopek, pa možnost sodnega varstva itd. itd. itd.

ja to je res. Sem pa jaz enkrat dobila tak "dopis", ki je kršil vsaj 3 zakone. No saj potem smo porihtali. Bolj na trdo in polno živcev je šlo. Je pa veliko primerov, ko nekaj po domače delajo (predvsem vrtci manjših občin, ki jih je ob ljubljani polno...ko dobijo prostor otroci po vezah in seveda ostali neupravičeno izvisijo). Seveda ti potem ostane samo tožba samo kaj ko to traja več let ti pa rabiš vrtec zdaj. Te vrtce bi moglaregulirat država, ne pa župani.

ja kava v miru...luksuz user posted image

grem, nočko

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
29.9.2010 8:08:12   
Dudica1
Jutro!
Sm se spomnla da ma sestra konec vožnje okrog 11h tko da maja prid prej če se bo le dalo.

Spali smo,zdej pa pojem kaj in počasi grem...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
29.9.2010 8:38:28   
PapuaNG
jutro,

spali smo...tako kot dan prej-do štirih,potem pa spet polurno uspavanje. Ob šestih pa že budilka...jaooo....
Je bil pa včeraj res priden in prijeten...
Sem pa zvečer dala cunje prat, seveda zaspala pred tv-jem in ko sem se zbudila,so ble cunje lepo obešene user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
29.9.2010 9:45:10   
majana79
Jutro!

papua, a maš palčke pomagalčke? user posted image

moj je spet 'pozabil' it dat perilo v sušilca user posted image user posted image

noč, kot noč, J. nič boljše... kera beda tole

aja, prej sem mu imunoglukan dala na silo, po šprici, in je moj stegnil surlo, zakaj je to potrebno... user posted image jaz enostavno več nimam živcev se pregovarjat s tem otrokom - noče jest, noče pit, živel bi samo od joške in flaške... ful dobro, res user posted image

leela, to se pa spomnim, ja, ko ste meli težave z vrtcem... ma sej v LJ je zdej fora da je kao vpis skupen, ampak vem za par vrtcev, ko so recimo poleti kar vpisovali iz čakalne liste, čeprav je bil dekret iz MOL da ne smejo... no, naš ni bil eden izmed teh

itak pa, glede na to kolk je bolan, a ma sploh smisel ga mi še v vrtec vpisovat?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
29.9.2010 9:46:05   
majana79
bom nehala jamrat, me mate poln kufer user posted image

upam da bo moj jutri doma, hočem v službo

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dojenje
пеперутка16

Prvi mesec-dva sem:

dojila dojenčka, ko je želel_a (90%)

dojila vsake 3 ure (10%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!