|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
29.9.2010 9:57:04   
ledenka
jutro

majanči user posted image user posted image user posted image  moj dec ma tud včasih kake ideje, kaj je to potrebno... pa ga nazaj zabijem in je. aja, včeraj nisva šla do Šiške, se mi ni dalo biciklirat tak daleč user posted image  

papua, pri nas ni šans, da bi bilo perilo obešeno user posted image  tvoji palčki so bistveno bolj prijazni!

danes je nov dan, sonce, in v času kosila grem na pedikuro user posted image  komaj čakam razvajanje!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
29.9.2010 10:01:13   
majana79
ledenka, a veš da sem te misla prašat, če je Gajo še odprt pa da gremo na en pir user posted image   ampak pejt rajši nohte uštimat user posted image

ej, kolk je brazilka pri berniju?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
29.9.2010 10:04:23   
ledenka
Gajo je bil včeraj zaprt user posted image  tako da so očitno končali sezono al kaj... brazilka je pa 19 € user posted image  pa zaj ni več gužve za naročanje, poleti je bil obup!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
29.9.2010 10:07:01   
majana79
ajoj, kam bomo pa zdej hodil user posted image brezveze... edini pameten lokal pa da si lahko otroka spustil user posted image

tnx, zbiram pogum za naročit se user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
29.9.2010 10:10:51   
ledenka
ma ja, ker naš mulo seveda ni navdušen nad sedenjem user posted image  ostane sam še Grad Tivoli... v stari LJ si ne upam tvegat, ker je preveč prometa. al pa Čolnarna... tam ma tud travnik zraven. al pa coffee to go in na igrišče v Tivolah user posted image  oz. pir v flaši...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
29.9.2010 10:15:44   
majana79
ja pa res, pri nas je tuki celo zimo zunej za sedet, pa avtov tut ni user posted image v čolnarno pa mi nikakor ne gremo več, postrežba itak sux pa našemu je voda preveč vabljiva, tako da no go

tale s pirom pa niti ni tako slaba user posted image si predstavljaš poglede ostalih, dve mami s pirovsko flašo in 2 otroka, ki dajeta v usta od drugih igrače user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
29.9.2010 10:21:03   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  prizor za dol past!

itak da dajejo druge igrače v usta, če tega nočeš, pač nimaš igrač zraven user posted image  ampak ok...

jaz grem včasih v Čolnarno med kosilom, da si možgane preluftam, kavo imajo tam dostojno pa zeleno je okol. če ni gneče, tud postrežba ni noro počasna user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
29.9.2010 10:23:56   
majana79
ja, sva istih misli user posted image  user posted image

vidš, sem vedla da je en catch, je treba it dopoldne tja, pa brez otrok user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
29.9.2010 10:25:54   
PapuaNG
Uf, tole s pirom bi se pa še jst pridružila user posted image Sploh ne vem, kaj je to tko groznega. Ko pa ob kosilu spiješ kozarček al pa dva, je pa vse ok user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
29.9.2010 10:29:57   
majana79
ja papua, slab zgled si otroku pa nisi ga priseben tolk pazit user posted image  user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
29.9.2010 10:38:32   
petrazg
Juterček...

No prvi del samohranilstva se danes izteka, pridejo očka domov... user posted image

Igrišča... kam bomo hodili pa pozimi, da se bodo mulci lahko igral? Ok, itak na zrak, pa to... ampak vedno se ne da. Kje so kakšne igralnice, pa da lahko zraven v miru kavo piješ? Ali pa gostilne, če greš na kosilo? Vem za mercator, city park, ampak to so sami šoping centri... pa Jurman... kam še lahko  grem s svojima dvema zverinama?

Majana.. naš vrtec je tudi iz čakalne pobiral...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
29.9.2010 10:45:44   
ledenka
edino, kar se zdaj spomnim, je Nama v 5. nadstropju - kafič in zraven igralnica.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
29.9.2010 12:27:34   
eelyy
jutro

sem hotla na pošto pa sem se spomnila da imam voziček od L. v moževem avtuuser posted image sem pa hotla en lep sprehod nardit pa nič nebo...jo bom vsaj na balkon dala da bo na zraku.

ledenka se morm spravt po te škornje in palerinco pa se mi neda sploh zjutraj moram L. vlačti sabo ker sploh nikjer noče ostati vedno joka,popudne moram hiteti da se trgovine nezaprejo ker dokler pojemo itd..je še skoraj 7h.
drugače so rekli da nam itak sporočijo vzgojiteljice ko jih bodo sploh rabli,ker jih še nobeden nima od otrok.

evo je zaspala zdej pa gremmm pospravit do konca...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
29.9.2010 12:30:08   
eelyy
mene tud zanima...kam otroke peljat ko bo slabo vreme kakšno igrišče zaprto ali kaj podobnega..mi ponavadi ko kej kupujemo v bc si vzamemo časa in se ustavimo,tok da se T. mal naigra

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
29.9.2010 13:18:36   
Dudica1
Smo iz kavice user posted image
Pa dobila za M. čeveljčke user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
29.9.2010 13:54:50   
majana79
midva sva bla pa zunej, zdej spi

ful je lepo pa toplo na sončku

jutri grem pa v službo, jupi user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
29.9.2010 13:55:39   
PapuaNG
eelyy, mi smo kar doma, ko dežuje. Je pa zoprno, ko več dni dežuje...

Ne vem pa, kako bomo pozimi, ko je že malo čez 4 tema, jst pa takrat komaj iz službe pridem...bi mogoče morali najti kakšno telovadbo al pa kaj, da se vsaj malo znori...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
29.9.2010 14:03:55   
maja1488
O dudi, kje si kupila čevlje? Sm vidla superfitke v massu - 79€ user posted image  pa dvoje rabmo.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
29.9.2010 14:08:42   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

O dudi, kje si kupila čevlje? Sm vidla superfitke v massu - 79€ user posted image  pa dvoje rabmo.
Jaz mu kupujem Elefanten v Deichmannu... so tud za široko in visoko nogo. Cena je bistveno bolj človeku prijazna, pa kvalitetni se mi tud zdijo - usnje in to,, noga se mu noter ne poti. Sam malo izbiro modelov imajo

majanči, super za šiht jutri user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
29.9.2010 14:09:03   
majana79
jaz sem mu ene v geoxu zadnjič vzela, mislm da so ble 37, znižane

sam niso zimske, ampak tko za jesen pa spomlad

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
29.9.2010 14:10:42   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Jaz mu kupujem Elefanten v Deichmannu... so tud za široko in visoko nogo. Cena je bistveno bolj človeku prijazna, pa kvalitetni se mi tud zdijo - usnje in to,, noga se mu noter ne poti. Sam malo izbiro modelov imajo

majanči, super za šiht jutri user posted image

Ma naši imata načeloma ciciban. Sm zadovoljna. Sam tele superfitke so pa une iz goretexa, do kolen skoraj, na ježke. Pa notr majo ovčko. Za na sneg v glavnem.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
29.9.2010 14:18:53   
majana79
ledenka, nohti so? user posted image sem misla nate, sva šla na igrišče

kaj bi en pir, pišuka

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
29.9.2010 14:22:49   
PapuaNG
Sej res, kaj rabijo mulčki zdej za pozimi? Verjetno ene podložene škornje pa toplejše čevlje za čas, ko ni snega? 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
29.9.2010 14:27:25   
maja1488

user posted image

M ima ene čevlje usnjene, do gležnja za normalno in potem pozimi, ko je ful mraz tele superfitke.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
29.9.2010 14:55:37   
Dudica1

Tam v cicibanu,ful lepe podložene gležnarčke pa še znižane so ble user posted image user posted image user posted image
To bo mel tko za lepo čez jesen in zimo,zraven pa še skibucke-goretex za v snegec

Zdej pa gremo na sonček

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

avanture
danuska

ali ste že imeli avanturo za 1 noč?

da (47%)

ne (36%)

ne,ampak nisem proti če bi (7%)

sem odločno proti temu (10%)

Število vseh glasov: 458

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!