Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:37:40
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
te probleme z brivnikom imam tud jest
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:39:54
|
|
|
|
huda
|
enak strojček, enake težave,....:grrr: sam pri men je problem, da je teh vraščenih dlak kar nekaj; okrog njih se naredi rdečica in, če si jih probam izpipat imam na koncu grdo krasto,... in glih zdaj se ubadam s tem problemom, ker imam noge polne rdečih flekov ne vem, kaj storiti,.... jaz še nisem pogruntala:zmeden2:
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:40:49
|
|
|
|
Lenny
|
Baje so nove dlačice bolj "fine in nežne", zato se vrastejo pod kožo :hudicek: Pomaga večkratni peeling, ampak še vedno se kakšna najde, ki jo je treba s pinceto napasti :hudicek: Temu moj v.d. možek reče pletje nog :)-
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:45:56
|
|
|
|
rinty
|
Joj, punce, vidim, da nisem edina s tem problemom. Fora je, da sem strojček kupila zato, da se mi ni potrebno brit vsak drugi dan- da "postrojčkaš" pol je pa mir za neki časa_ kot na reklami, ne:zmeden: NO, v glavnem, ne vem, kaj naredim, kr se mi ne da vsak ih par dni "strojčkat" pol pa še s pinceto (dlake mi namreč ful hitro rastejo, pa še močne so od večletnega britja). Kaj nam je torej storiti, da ne bi imele vraščenih dlak????????:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:48:19
|
|
|
|
Lenny
|
Kar se močnih dlak tiče, se je pri meni mašinca dobro obnesla. Jih je zdaj občutno manj in tanjše so. Če sem pridna s peelingom, je tudi vraščenih zelo malo. Ko pa pasem lenobo, pa mali mulc izjavi, da mami pika. No, potem pa gas v kopalnico :)-
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:50:00
|
|
|
|
rinty
|
Lenny kateri peeling uporabljaš?
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:54:42
|
|
|
|
huda
|
mene tud zanima, ker so moje vraščene dlake en velik :hudicek: jaz še pa vedno tuhtam, kaj bi pomagalo:zmeden2:
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:58:20
|
|
|
|
Lenny
|
Stari dalmatinski recept: olivno olje, morska sol, pa malo limoninega soka, če je ravno limona pri roki. Pa še za podplate je dober :bravo:
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:59:17
|
|
|
|
Rozika20
|
Jaz se depiliram s philipsom. Na nogah se mi dlake sicer ne vraščajo, se mi pa na bikini predelu - še večja groza :((. Pomaga krema za po depilaciji my epil in peeling. Če pa pa zaradi pomanjkanja časa te nege ne izvajam, se mi naredijo mozoljčki z vraščenimi dlakami. :rozica:
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 14:03:49
|
|
|
|
rinty
|
A maš fino al grobo mleto sol, kr se mi zdi, da je grobo mleta preveč agresivna ali pač ne? :zmeden2:
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 14:08:02
|
|
|
|
kimi
|
drugi strojček enake težave
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 14:10:03
|
|
|
|
Lenny
|
Ja, po moje tudi. Jaz vzamem fino mleto, enako, kot za kuhanje. In ne varčujem z oljem. Ta "recept" sem res prinesla od kolegic iz Dalmacije. Puncama tam nisem "fauš" samo rjavih nog, ampak tudi lepo gladkih. Očitno deluje :) Poskusi, seveda je treba nekaj vztrajnosti na začetku in vmes ne preveč lenobe, da se zadeva ne ponovi.
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 14:24:32
|
|
|
|
rinty
|
Lenny kdaj pa delaš peeling: ko postrojčkaš al pustiš da zrastejo in tik pred naslednjim strojčkanjem? Kdaj je najboljše?8)
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 14:27:48
|
|
|
|
Klarissa
|
strojček silkepil iste težave vendar zadnje čase dosti manj, ker si pipam kar na 14 -21 dni. se mi pa vidijo tanke žilice. a vam tudi? a je razlog pipanje?:zmeden:
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 14:31:23
|
|
|
|
Lenny
|
Peeling si naredim 1xtedensko, mašinco pa vklopim na kakšna dva tedna. Reklama o enem mesecu pri meni namreč ne drži. Kožo moraš "drgniti" redno, da se te presnete "ščetine" nimajo časa vrasti. Vsaj globoko ne! Ko se z mašinco poplejem, si noge namažem z Niveo soft.
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 17:10:08
|
|
|
|
SašaR
|
Se pridružujem klubu!:(( Na nogah je kar kriza! Bomo poskusili s pilingom!
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 20:12:33
|
|
|
|
lenika
|
Poznam te težave. :((
|
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 27.7.2005 2:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se sicer brijem kar z britvico, ampak odkar se tuširam s tisto mrežasto gobico (no, tuširam se z gelom, ki ga nanesem na to gobico :)-), kar je tudi prav fajn piling, sploh nimam problemov z vraščanjem dlak. Je za probat, pa še packarije z raznimi oljčki in solmi ni.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.