|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.9.2010 8:29:35   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Danes smo vsaj super spaliuser posted image .

user posted image za vas! Pri nas pa je bila spet bolj user posted image noč. Malo pre 3. uro se je začel Rok nekaj oglašat, sem ga šla tolažit v sobo. Okrog 3h sem zaslišala ta malo v spalnici (lakota, itak), sem šla z njo v dnevno, da se podojiva. Vmes je Rok začel spet jokat, je šel user posted image do njega, ampak ni veljal, je zahteval izključno mamico (drugače navadno ni izbirčen, kdo ga pride tolažit), je pritekel do dnevne v joku, še ta malo razdražil, da se je začela jokat in sem jo komaj pomirila, da se je do konca podojila. Potem je šla ta mala spet spat, Rok je pa hotel še eno risanko pogledat. Ko je končno spet zaspal, je bila ura že okrog 4h. Kakšne 15 minut zatem spet jok, je zahteval, da pri njemu spim in malo pred 5. uro sem se lahko spet odtihotapila v spalnico... Okrog 5:30 pa spet Zarina lakota... Tako da nič čudnega, če že celo jutro samo zeham! user posted image

Tako da, sandra123, nasvetov glede spanja jaz enostavno nimam. Rok je že lepo prespal celo noč, zvečer smo ga lahko budnega v njegovo posteljo dali, pa je zaspal... Po Zarinem rojstvu pa je vse drugače. Zvečer sicer gre v posteljo (ampak po 21. uri), potem pa je treba pesmice pet ali pa pravljice pripovedovat, dokler ne zaspi. Sredi noči se konstantno vsaj 1× zbudi in takrat mora biti vsaj 1 uro nekdo z njim, ker se samo premetava in enostavno ne zaspi nazaj... user posted image Zjutraj pa še ob 7h spi kot klada!


< Sporočilo je popravil gajka -- 2.9.2010 8:34:15 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.9.2010 8:34:00   
Zoja Miša
Gajka, potem si zaslužiš še eno user posted image , sploh, če bosta šli v šoping. user posted image  Res trenerk se porabi ogromno. Meni se zdi, da jih nikoli nima preveč. Pa če boš kaj pametnega našla, sporoči...mam starše v teh koncih, jih lahko hitro tja pošljemuser posted image . Ti pa lahko jaz povem, da v Venice (mislim, da je tako) v Veleja parku...tam majo kar fajn stvari.

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.9.2010 8:38:30   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Gajka, potem si zaslužiš še eno user posted image , sploh, če bosta šli v šoping. user posted image  Res trenerk se porabi ogromno. Meni se zdi, da jih nikoli nima preveč. Pa če boš kaj pametnega našla, sporoči...mam starše v teh koncih, jih lahko hitro tja pošljemuser posted image . Ti pa lahko jaz povem, da v Venice (mislim, da je tako) v Veleja parku...tam majo kar fajn stvari.

Eh, bom že nekak preživela! user posted image Imam pa res v planu Veleja Park in dobro, da si me na Wenice spomnila (imam nekaj cunj že od tam in so se dobro obnesle).
Je pa res veliko bolj simpl, če je otrok doma v varstvu. Če je npr. trenirka samo minimalno umazana, jo komot še ima enkrat, v vrtec pa ga res ne morem takega peljat.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.9.2010 10:26:54   
bella02
Ojla!
Prvi dan je bil čudovit. Ker me baše cajt, se vam samo na hitro  javljam, slike bom dala, ko bom mela cajt.
Zoja Miša in Gajka, user posted image za uspešen uvod!

Mejte se!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.9.2010 11:36:40   
clara23
Dan,

midva sva preživela drugi dan uvajanja. Včeraj sva bila v vrtcu od 9h-11:30 in je bilo nad pričakovanji. Se je lepo zaigral, nič jokal, tudi vzgojiteljici sta mu bili všeč. Danes sva šla pa spet..na začetku sva bila 15 min skupaj (pa ni bil ravno razpoložen), potem je pa nekdo pozvonil na vrata in prosil, če grem lahko umaknit avto ker sem ga zaparkirala (res nisem vedela da je bila tam pod tistimi lesenimi dilami v bistvu garaža). Je vzgojiteljica rekla naj kar grem, ker bom itak takoj nazaj prišla, zato nisem rekla Marku niti adijo, niti lupčka, niti nič. Avto sem prestavila, prišla nazaj, pa me je pričakala v garderobi in rekla, naj bom 15 min kar tam, da se je lepo zaigral naprej. po 15minutah je zopet prišla do mene in rekla, naj grem domov in pridem čez 2 uriuser posted image . Sem bila tako zmedena da sploh nisem dojemala..najbolj me je zmotilo to, ker se niva niti poslovila, niti lupčka, niti mu nisem rekla da bom prišla nazaj po njega..v bistvu sem samo skidnila in me ni bilo (če gledam z Markovimi očmi). Zdaj pa ne vem ali je to prav ali neuser posted image Ampak po drugi strani pa..če bi pa takrat potem rinila vanj, bi pa zihr hotel z mano in potem bi bil jok in stok..Ma ne vem..jaz kar nekako zaupam v njihovo strokovnost in če so rekli naj naredim tako, sem pač naredila..Mi je bilo pa zelo zelo hudo in sem se v avtu tako zjokala, kot že dolgo neuser posted image user posted image . In ker sem se morala nekako zamotit, da nebi non stop razmišljala o njem, sem se odločila in odšla v shoppinguser posted image . Sem šla v KR v Mullerja in v Takko, kjer sem malemu kupila en kup novih cunjuser posted image . Ko sem pa prišla po Marka je pa vzgojiteljica rekla, da ni nič jokal (do minute preden sem prišla ko se je pač udaril), da je pojedel 2 jabolka in da se je lepo igraluser posted image .

Krysia, čestitke za službouser posted image . Je pa vse skupaj res čisto na hojladriuser posted image

Gajka, super da Rok tako dobro sprejema uvajanje!

Sayuri, lepa slikcauser posted image .




(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
2.9.2010 13:00:16   
gajka
Bila v šopingu z Zaro. Kupila trenirko in nekaj čisto gladkih majic z dolgimi rokavi za kombinirat s kratkimi majicami za Roka. Sva tako dolgo po trgovinah firbcali, da sva se kar domov grede še v vrtcu ustavili, ker je bil že čas za Rokov odhod. Menda je danes vmes malo jokal, ampak ni bilo hudega, pridno pojedel zajtrk in malico, kosila pa ni hotel user posted image . Jutri bo spet tam od jutra do kosila.

clara23 - tebe pa res tale vrtec orng matra. Nič bat, če se nista poslovila. Meni Rok danes zjutraj ni dal niti pa-pa, ker se mu je tako mudilo igrat. user posted image Me pa kar sram priznat, da mene pa prav nič ne stiska tale vrtec. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.9.2010 13:01:50 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 8:11:19   
gajka
Dobro jutro! Upam, da vas bo vsaj dišeča user posted image malo predramila in privabila na čvek. user posted image

Naš mulček je že v vrtcu, doma pa tišina... Ahhhhh! user posted image Pa razmišljam, da bi se še Zari malo pridružila v horizontali, ampak bo tako ali tako najbrž počasi čas za novo futranje... Čeprav veke so težke, priložnost je, mogoče pa res! user posted image
Mulček je včeraj opoldanskemu spancu podlegel šele krepko po 16. uri, ko se je že n-tič med svojim divjanjem udaril v glavo in se je tolažil v mojem naročju. Zadnje dni imam očitno na sporedu intenzivno gvihtanje 15-kilskega mulca, ki je v fazi, da je samo mamica dovolj dobra za vse. user posted image Razmišljam, da bi šla kar z Zaro peš po njega v vrtec, pa se bo mogoče na poti nazaj malo utrudil in lažje zaspal. Ampak pojma nimam, če bo hotel po vrtcu prehodit malo več kot 1,5 km... user posted image
No, saj, se že ta mala nekaj oglaša, toliko o mojem spancu... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 8:28:15   
Zoja Miša
Gajka, super za nakup in hvala za kavico. Čeprav mi tole ni čist jasno - nekaj dolgih majic za kombinirat s kratkimi?user posted image  Misliš tako, da mu oblečeš najprej dolge in kratke čez, najbrž. In spodaj ima verjetno še bodi ali ne? No, sam zanima me... Men je drugače tudi všeč tole kombiniranje, ampak za 3 sloje oblačil se mi zdi vrtec prevroč. Če že, ji dam body s dolgimi rokavi in kratko majčko čez.

Clara, nič hudega če se včeraj nisi poslovila, saj je res bila taka situacija, ki je nisi morala predvideti. Saj se boš drugače vedno...nič se tako živcirati. Z Markom bo vse o.k., saj vidiš, da uživa. Seveda bo kdaj kaj prišlo tako, da tudi njemu ne bo pasalo...ampak tako je pač življenje...in prej to dojamejo, lažje jim je kasneje...user posted image  Je pa prav, da nam poveš...tako je lažje!

Kaja Lina je danes že čisto brez problemov šla v vrtec. Je včeraj popoldne tudi rekla, da je vesela, da gre jutri spet. user posted image

Drugače pa, kje pa ste vse???

Anita? Tejkaz? Katja? Sayuri? Krysia? Buhtlček? Erin? Andrejaboris je nekaj obljubljalauser posted image . Pa še in še...user posted image

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 9:37:41   
gajka
ZM - ja, dolga majica spodaj, pa kratka čez. Bodije bomo počasi ukinili, ker ga bodo čez kak mesec tudi v vrtcu začeli počasi na kahlico navajat... Nisem pa še razmišljala, če bi potrboval pod dolgo in kratko majico še spodnjo majico; mogoče, če je res hladno, drugače pa ne. user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 9:56:06   
clara23
Jutro in hvala za kavico!

Mark je v vrtcu, jaz sem si pa privoščila dooolllgggooo, vrooočččoooo in sproščujočo kopel..in to po dveh letih..neverjetno kako pašeuser posted image . Ko sem ga danes zjutraj oddala, je jokaluser posted image , ampak ne nekaj fullllll..verjetno mu je hudo ko ve da bo nekaj časa tam, ampak vem, da mu je tam res čisto fajn in da uživa! Še ko sem ga danes zjutraj vprašala če bo šel v vrtec je rekel da ja, tako da se res nimam kaj sekirat! Včeraj, ko sem ga po vrtcu dajala v posteljo sem videla, da je imel vrtčevsko pleničko, tako da so ga prevliuser posted image . Sem si pa včeraj zvečer prebrala zapiske iz pedagogike iz prvega letnika o ojdipovem kompleksu in vampirski ljubezni, tako da sem zdaj ta svoja pretirana materinska čustva in navezanost malo omejila..včasih je tako, da rabim neko objektivno razlago nečesa, da se potem lažje brzdam ali pa da pač VEM, da ni prav da se ga nekaj brez veze oklepam, če pa sam gre proti poti osamosvojitve. In zdaj se res počutim bolje! Niti mi ni bilo hudo ko sem ga slišala jokat. Včasih si mislim da je tale naš fax res fajn, saj so nas naučili veliko uporabnih stvari!user posted image Ja, vem, spet filozofiram in to za brez veze, ampak tale samo-psihoanaliza je the bestuser posted image .

Jutri bomo pa praznovali Markov rojstni danuser posted image . Tortica je že naročena, jutri zjutraj gremo v shopping po meso in piškote, potem pa žurka!user posted image

Pa včeraj je sestrična rodilauser posted image user posted image . je bila reva že 14 dni čez rok..rodila je pa skoraj 4kg težkega in 51cm dolgega fantka po imenu Nik. Je pa ene take velikosti kot jaz, tako da se je kar namatrala da je tega bajska ven spravilauser posted image .

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 10:00:25   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

ZM - ja, dolga majica spodaj, pa kratka čez. Bodije bomo počasi ukinili, ker ga bodo čez kak mesec tudi v vrtcu začeli počasi na kahlico navajat... Nisem pa še razmišljala, če bi potrboval pod dolgo in kratko majico še spodnjo majico; mogoče, če je res hladno, drugače pa ne. user posted image


Ma, jaz bodyjev še ne bom ukinila, četudi jih v vrtcu že navajajo na kahlico. Kaj vem, se mi zdi, da ji potem piha pod majčkouser posted image in četudi bi imela spodnjo majčko, ji jo v vrtcu ne bi skos popravljali in nazaj za hlače tiščali. Ma, kaj vem, sem glede tega ''področja'' kar malo občutljiva, ker vem kako je, če te bolijo ledvice. user posted image  Meni je že itak zdaj premrezlo zjutrajuser posted image

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 13:17:39   
tejkaz
Dan dan

Imam čas da malo pojamram user posted image

Tako sem utrujena, da se že sama sebi smilim. Spet ne spimo. Že tri dni ne spim. Smo že prišli tako daleč da sem vstajala samo dvakrat ali trikrat na noč, slab teden smo celo vsi skupaj spali, je bilo še najlažje, potem sem trikrat pri njemu spala, ker ni želel več spati v spalnici, potem se je mulc odločil, da bo spal sam in od takrat naprej ne spimo. Tri noči sem sprehajam od spalnice do otroške in nazaj. Še zaspat mi ne uspe, me že kliče. Danes ponoči sem ga preslišala, zbudila sem se šele, ko je nekaj močno zaropotalo. Se je v ihti vrgel vznak in z glavo zadel ob rob postelje. Moj je rekel, da ga slišal, ker me je klical, vedno glasneje in ker je mislil da ga ignoriram, ga je pustil da me kliče. Poleg tega nespanja imam težave še z Evo. Sicer jo ta jok čisto nič ne gane, spi celo noč, se očitno ravno toliko predrami da se polula. Noče pleničke, če jo nesem lulat, ne lula, če jo budim in sprašujem če jo lulat, je ne. Postelja je pa po dvakrat na noč mokra. Pleničke pa noče. Tako cele popoldneve samo perem posteljnino in obešam in sušim in zlagam in preoblačim postelje. Jaša je čez dan zelo dobre volje, v vrtcu spi dve uri. Je normalno, znakov kakršnekoli bolezni ne kaže. Samo spi ne. Drek.
Ko pridem iz službe, se še preoblečt ne morem v miru, že moramo ven, kjer so zbrani njuni prijateljčki. Cel popoldan se vozijo, igrajo,... ob sedmih večerja, kopanje in spat. Zaspita ob osmih, kar se mi zdi čisto v redu ura za spanje. Posledično je tudi stanovanje polno muck, mačkov, neumite posode, perila, ker enostavno nimam ne volje, ne moči da bi karkoli naredila.

Služba - šef je šel na očetovski dopust + redni dopust + izredni dopust, tako da pride konec septembra nazaj. Seveda nam je pustil polno nedokončanega dela. Poleg tega pripravljam novo številko moje revije (ki jo btw kličemo moj tretji otrok) in ker imam opravka z doktorji matematike, fizike, računalništva, ki imajo očitno preveč časa in cele dneve pilijo svoje članke, seveda mi je treba vedno znova pošiljati zadnje verzije, imam celo zmedo in nimam blage veze, kje imam zadnje verzije. Poleg tega, se s koncem septembra zaključi naš projekt, na katerem smo delali celo poletje in je treba še tam polno stvari poštimat. ...

Pa še z mojo mami sva se včeraj skregali, ker mi je eno takšno prijavila. Sploh nisem pričakovala tega.

In še s svojo najboljšo prijateljico sva se očitno skregali. No, ona se je z mano, zaradi ene banalne stvari. Ni bila toliko, da bi mi sporočila da je rodila in ker sem izvedela od njenega brata, sem ji vseeno poslala telegram v porodnišnico. Še hvala mi ni bila sposobna odgovorit, pa sem videla, da je že zelo aktivna na FB.

Eh...

Ja in pravkar sem jih od svoje sodelavke poslušala, da kako sem lahko jaz njen šef, če sem skoraj 15 let mlajša od nje. Kot da imam čas, no. Briga me.

A boste fejst jezne, če nič ne komentiram user posted image Bom ob naslednji priliki.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 13:25:05   
Krysia
Dan.
ZM, ne me še dat med pogrešane, no user posted image . Mam pestro v službi - mislim, se navajam, da ta populacija ni gimnazijska, pa da so eni dejansko moteni. Pa ne mislim nič slabega, ampak majo pač motnjo v razvoju ... jst naj jih pa matematiko učim user posted image V glavnem, v teh dveh dneh se mi je zgodil že vse sorte ... ampak se bom navadla ... Pa pogodbe še nisem dobila user posted image Ampak so mi danes 2x rekli, da bo naslednji teden, tko da verjetn bo ... mam pa daljinca za rampo, čeprov sem 10 minut peš od službe user posted image mam zjutri in popoldan mal rekreacije in ugotavljam, da sem bla brez kondicije (učeri sme šla 2x peš v službo in nazaj, pa so me zvečer noge bolele user posted image ) Skratka, v službi je pestro, ampak kolektiv je pa fejst!

No, mal prej sem pripeljala Roka iz vrtca ... ful vesel, zadovoljen, baje z njim nimajo nobenih problemov. Pravijo, da bolj tko švoh je ... ampak to ma očitno eno tako fazo, ko bi jedel skoz po malem, pol pa zgleda, da nič konkretnega ne poje ... jst ga pol doma shecam z vsemi možnimi forami, v vrtcu jih pa pač pustijo, ker jih majo cel bataljon ... tko da ... sej lačen ni, to s ene bojim - ga bo pa mogoče izučil, da bo pač moral pojest do konca sam, ne pa da mu na koncu drugi v usta nosijo ... Danes so imeli še neko predstavo al kaj, mi je takoj razložil, da je blo o enem pujsku, pa da je bla muzika in da so plesali in se vrteli ... Zdej pa leži v postlji in se pogovarja sam s sabo ... pa upam, da bo kmal zaspal ... ker je že kr konkretno čez njegovo uro ... Aja, pa spet smo ga komi prepričal, da gre domov -  "Rok ne domov" je najbolj pogost stavek zadnje čase ... pol semmu pa še povedala, da jutri ne gre v vrtec, je blo pa čist hudo ... ampak smo se skuliral ... Drug teden bomo probal pa še spat v vrtcu ...

clara23, ne si očitat, da se nisi poslovila od Marka ... je slučajno tko naneslo ... čeprav je smotano, da glih na začetku ... pa nič ne filozofiraš, sam napisala si svoje razmišljanje - to mamo rade!

ZM, jst mam isto manijo na bodije - skoz me skrbi, da ga bo prepihal po hrbtu. Zato ma kr bodije ... mene sicer ledvice še niso bolele, me pa križ boli že 4 mesce (ja, sej vem, k dohtarju moram - sem šla na rentgen v pondelk, drug teden bodo pa slike) in vem, kako je to zoprno ... Tko da jst tud Roku skoz popravljam tiste majčke, če je slučajno brez bodija ...

Gajka, upam, da si uspela nadoknadit kej spanca in da so ti v vrtcu Roka fino zmatral, da bo zdej mal počival ...

NIč, morm kej pojest - danes še nisem nič, pa ne me kregat, se bom poboljšala ... se tipkamo ...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 13:32:15   
sayuri
user posted image JAz sem tudi že začela s polno paro v službi, tko da nisem imela cajta se javit. Včeraj že cel popoldne seminar user posted image  No ja...se bomo navadili na nov ritem user posted image  Zara je včeraj začela driskat. Tko, da jo je šel moj v vrtec iskat. DAnes je bila pri mami. Filip je navdušen šolar. Poln vtisov pripoveduje, kaj vse počnejo. NAjbolj imenitno je to, da grejo na kosilo v jedilnico user posted image  Prvi šolski dan je bil krasen. JAz sem bila zjutraj v službi. Potem sem otroke oddala in šibala domov. S Filipom smo komaj dočakali tisto 14. uro user posted image  IMeli smo predstavo z glasbio, ki je bila luštna. Potem smo šli v rzarede. Filip je 1.a, tko kot sva bila midva z možem user posted image  Nekaj časa so bile učiteljice same z učenci v razredu. V tistem času je šel mož po L&Z v vrtec in ju pripeljal v šolo, da sta videla, kje bo zdaj Filip. user posted image  Potem smo šli še na pico, kjer so bili še naši prijatelji. Zvečer smo pa vsi utrujeni popadali na posteljo user posted image  Luštno je. Kolikor vidim Filipa, je res navdušen. DA bi le bilo dolgo tako. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 13:32:16   
Krysia
tejkaz, si me prehitela s svojim postom vmes. En velik user posted image zate! Sodelavko pust pr mir, nima smisla, sej veš. Upam, da vam rata vse projekte dokončat, une doktorje matematike pa tud nekam pošlji! Po moje bi ti tud rabla zdej mal dopusta, glede na vse, kar si napisala ... Če se le da, se ne preveč sekirat zarad muck v stanovanju, za Evo in Jaša pa ne vem, kaj naj rečem ... ker si verjetno sprobala že vse variante (to, da daš Evo zvečer lulat preden greš ti spat, pa da popoldan mal manj pije pa verjetno še en kup drugih variant). Mi je na pamet prišlo še to, da kaj, če bi ti spala pri Jašiju, Eva pa v vajini spalnici - ti se ne bii sprehajala, Jaša pa mogoče ne bi motil Eve ... Ne vem, je samo predlog, ti boš pa že sama znala presodit, a pride v poštev al ne ... še en user posted image pa user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 13:32:54   
sayuri
Krysia, super za službo user posted image

tejkaz in sandra user posted image  NAjs e tole spanje čimprej poštima.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 13:39:19   
clara23
Ajoj Tejkazuser posted image . Mi tudi ne spimo..oz. ne spiva. Mark se spet zbuja na vsako uro, ampak ga razumem in vem, da je to zaradi vrtca, tako da sem bolj potrpežljiva in sem mu na voljo za crkljanje. Kaj pa če bi se s tvojim malo menjala, da npr. 2x ti ustaneš 2x pa onuser posted image Saj ti imaš prav tako službo kot on..Kaj je bilo pa z mami?

Glede bodyjev sem tako kot ZM in Krysia..jih bo nosil, dokler si ne bo znal sam zabasat sp. majčke v hlače in pikauser posted image . Sem tudi sama imela 1x neprijetno izkušnjo s hudim vnetjem mehurja in tega mu pa res ne privoščimuser posted image . Pa glede majčk..pozimi mu full velikokrat oblečem body z dolgimi rokavi, čez pa kratko majčko in zgleda prav frajerskiuser posted image . Če je pa full mraz mu pa še majčko z rokavi oblečem in potem čez še s kr. rokavi.

Krysia, kje pa potem delaš zdaj, glede na to da si rekla da so tudi otroci z motnjami v razvojuuser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 14:16:18   
gajka
tejkaz - vse, s čimer ti lahko pomagam, je samo en kup user posted image . Ja, res imaš pestro! Glede spanja je mogoče Krysijina ideja dobra (ti v Evino posteljo, Eva v vajino), kaj drugega ne znam svetovat, ker se tudi pri nas spopadamo z nočnim zbujanjem. user posted image Ko se bo Jaševo spanje popravilo, bo tudi Eva spet suha; saj vem, da to tudi sama veš in da ti to prav nič ne pomaga. Sodelavko v mislih pošlji nekam, pač babja favšija, kaj moreš. Službo imaš pestro, najbolje, da avtorjem postaviš en oster dead-line in se ga tudi držiš, da po tem datumu nove verzije ne sprejmeš več. Enkrat jih bo treba "izšolat", da boš imela tudi kasneje mir s tem. Glede prijateljice se pa ne sekiraj. Če imaš ti čisto vest, je čas, da ona naredi naslednji korak. Mame so pa poglavje zase in v želji, da bi nam pomagale, pač stopijo mimo. Za stanovanje se pa ne sekiraj, ker imaš dober razlog, da ni tipi-topi; če vidiš umazanijo, poglej stran, pa bo. user posted image Enkrat boš že počistila, ko boš našla čas, ne moreš pa se zdaj razpočit, če ne gre.

user posted image A prakticirate bodyje tudi tiste, pri katerih so otroci že suhi?


< Sporočilo je popravil gajka -- 3.9.2010 14:17:07 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 14:48:13   
Zoja Miša
Tejkaz sem šele zdej šle pogledati. Madona, ti pa maš res pestro! En velik user posted image . Nasvetov, pa so punce že vse tudi moje ideje pokoristile, tako da...upam, da vam rata kakšno uro spat, da si spočijete!
Služba, bz živcev, pa res jih lahko malo pošolaš, kot pravi Gajka!
Prijateljica...ne vem no kako je, če ti je to pozabila povedati... očitno nekaj ne štima...Upam le, da te ni prizadelo preveč in da lahko tako kot ona očitno lahko, daš tudi ti to na stranski tir!
Mame...ne vem...mama je samo ena in upam, da se pomenita in da ti bo lažje.user posted image

Krysia, super, da je Rok tako zadovoljen. Tvoja služba...upam, da poleg daljinca dobiš tudi pogodbo.user posted image

Vsem lep vikend!

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 15:25:02   
sayuri
gajka, ZAra je imela zdaj dva dni spodnjo majčko. Bodi ne pride v poštev, ker je za lulanje in tole slačenje čist nepraktičen.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 15:27:57   
sayuri
tejkaz, kako se pa JAša počuti čez dan, ker nič ne spi? 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 20:16:06   
buhtlčk
  Alo.

Popoldne sem doživela en Errorček, pa nisem še enkrat pisala. Obnova na kratko;

Krysia user posted image za službo. Pa mirne živce user posted image

clara jaz verjamem v poslavljanje, razlage, ... Bi imela tud čist travmo, če se mi bi to naredilo. Čeprav sem tud prepričana, da mu od enkrat ne bo hudega. Če bi bila pa to praksa, pa sigurno ni dobro.

tejkaz pomanjkanje spanja je nekaj najhujšega, celo spada med mučilne metode, tko da to res ni ''''''''samo zaspanost''''''''. Ne zamerit, samo moje mnenje, ampak mogoče pa otroka čutita, da si preveč obremenjena in reagirata. Ker otroci so najboljši reagenti na počutje staršev, še posebej mame. Pa vem, ja, odgovor vseh, ki delajo preveč in preveč popolno, s preveč odgovornosti za cel svet - trenutno ne moreš drugače ane. Saj ti pravim, samo moje mnenje, ne vem vsega. Kakorkoli, user posted image O raznih ''''''''prijateljih'''''''' pa raje ne bi. Pač te ni bila vredna, prijateljica ni več. Sodelavke pa so druga tema, tud popularna :) Ma ne se sekirat, vsaj poskusi. Očitno ti je res časovno vse sovpadlo, vključno z mamo.

bodiji - jaz bi jih še ful mela, samo je tolk nerodno za lulat, da jih nimamo. Tako da tlačim tiste majice, ki nikoli niso v hlačah. Se mi zdi, da se je že nekaj prehladil, pa recimo, da ni bilo to krivo. Smrkat je začel takoj po prihodu v vrtec in evo, ima že vneto uho. Včeraj zvečer smo bili že (spet) na metelkovi. Smo ugotovili, da že dva meseca ni imel vnetja, že ful dolgo. Pop user posted image     V sredo gremo pa na morje, tko da, mal bolniške, mal dopusta, pa bomo sred septembra. In bom ponovno začela čakat poletje..

sandra HELOW

sayuri kolk fajn, da je Filipu všeč. Ampak vi ste pa res eno fešto iz tega naredil, lepo, zelo.

Vsem želim Spanja user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 3.9.2010 20:19:12 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
3.9.2010 21:59:22   
sandra123
Čer...ja, vidim, da ni samo pri nas ta katastrofa z nespanjem...no, danes je bil pa moj user posted image tisti, ki je moral s Tejo v posteljo, ker jaz potem po mojem zaspim prej kot onauser posted image ...včeraj sem vsa izmozgana celo nestuširana zaspala z njo do jutrauser posted image ...pa sem trenutno na dopustu, pa nimam ne vem kaj napornega za delat.....
Superca za vse malčke, ki se tako lepo uvajate v vrtec...mene to čaka spet drugo leto...bomo še doma do drugega septembra, razen, če varuška kako službo vmes dobi....Tudi naša Tina je vsa navdušena začela hoditi v šolo, bo pa očitno tudi glede nje letos naporno leto, ker je že v 4.razredu in se bodo začele ocene....
Jaz pa bom z oktobrom začela delati spet po 8.ur, pa še popoldanski turnus se nam je začel...sem bila kar slabe volje, ker bom že ta mesec morala delat popoldan...nič ne bom imela od dneva, T&T me bosta dopoldan okupirali, potem bom pa morala šibat v LJ....in delat do 21-ih...Me je kar groza....user posted image ...

Šibam pod tuš in še malo pred TV...pa še Tino moram spat spravit...mi je rekla, da danes ji pa ni treba ob 21-ih biti v postelji, ker ju3 lahko dlje spiuser posted image user posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.9.2010 10:54:48   
bella02
Tejka, user posted image

Več drugič, mi ne znese ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
4.9.2010 12:25:12   
clara23
Dan,

Mark spi, jaz imam pa čas malo po netu posurfatuser posted image . Smo šli zjutraj v shopping, saj bomo popoldan praznovali in rabimo piškote, salamo, sir, itd.
Od včeraj najprej, našega psa ni večuser posted image user posted image . Se je oče odločil, da je bolje da gre, kot da koga ugrizne oz. napade..mi je kar težko, čeprav zadnje dve leti nisva bila ravno najboljša prijatelja..spomladi bomo menda naštimali novega mladička, mešančkauser posted image . Ga bomo šli iskat v Gmajnice.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?