Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Drugače pa, če grem zvečer, imam tisto naglavno lučko, samo domišljija ob zvokih narave je problem
, imam vseeno raje dnevno svetlobo.
Ja, res waw!
Sem kar favš...
, jaz sem pa tebi fouš..men bo mogoče na poletje uspelo, al pa če se Ula spomni in neha dojit
Za ****. res
. Tjaša ni prpblem, Teja je pa skoz bosa, sicer nogavice ima, crocsi so pa povsod, sam na nogicah ne
. Sem pa bila izredo pozitivno presenečena nad crocsi. Teji jih je kupila moja mami lani poleti, ker jih sama prej nisem. Zdelo se mi je, da še hodit ne bo znala v njih. In tako krasno se nosijo, da nisem mogla verjeti. Nimamo originala, pa so vseen super. Jima je Miklavž prinesel podložene, pa sem Teji podlogo že dala ven. Tudi sama jih imam za po stanovanju že kar nekaj časa.
. Ampak po tleh je res hladno in ji ne pustim. Ima pa gor skos crocse, copatke zelo malo. So zakon crocsi, ja! Mi imamo originalne in jih ne zamenjam za navadne...ne vem, jaz sem poskusila oboje na sebi, ampak pravi so boljši
Hja, kaj čem, tako pač je to!
mraz
. Pa tako sem mislila, kako se bova potepali, zdej pa nimam ideje
tale tvoja G
Kar hitro se učit, drugače bo
!
. Je sama rekla, da se ne počuti dobro
. Moram jo vprašati, če smo se ji kaj zamerile