|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
4.2.2011 9:03:34   
Klarilu
vičipu ma kaj pa vem vse se mi kr neki podira user posted image ma ne vem k bi šla kr na samoten otoček in ostala tmuser posted image bom držala pestke za izpit ampak itak vem da zmoreš tko da boš opravila z lahkoto!

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
4.2.2011 10:07:32   
ledenka
biba, navijamooooo! user posted image user posted image user posted image  do user posted image  in naprej!

klarilu user posted image  mah ene nedoj* babe so ven s hudiča... so jezne na ves svet, če je drugim fajn.

kuki, navijamooooo user posted image  za 10!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
4.2.2011 10:13:04   
Serendipity
Lenuharim & lep dan vam želim user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=yXccMY7Gfiw

bibi - stiiiiskaaam pestke!

kuki - you go girl! You can do it! (OK, bom še zdaj to zase vsaj 10000_x_ prebrala user posted image )

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.2.2011 10:19:00 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
4.2.2011 10:16:49   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

biba, ti si tud na fb? pa sva frendice?user posted image

SREČNO na ekspres seksu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

A se naj spet vmešam in ti pošljem predlog prijateljstva? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
4.2.2011 10:19:32   
viČipU
tale fejsbuk vs je cist zmesuuuu!!!!

ajsi naviji za 6 user posted image user posted image user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
4.2.2011 10:23:54   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

SREČNO na ekspres seksu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje je zdej vabilo?user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1331
4.2.2011 10:34:09   
Klarilu

jaz se ne grem večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k jaz sem itak že čist zmešana k kurauser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
4.2.2011 10:40:54   
Serendipity

Hihi - poslano ga maš na FB :P

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
4.2.2011 10:41:21   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

jaz se ne grem večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k jaz sem itak že čist zmešana k kurauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
4.2.2011 11:23:28   
Klarilu
i need plonkceglcuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1335
4.2.2011 11:31:06   
Fargesia
posipam se s pepelom...bibo sem že mela za prijatlejico, pa sem jo med spomladanskih čiščenjem brisala...user posted image bibaaa, oprosti!!! evo, klarilu, tud moja betica rab plonkcegelc.

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
4.2.2011 11:48:41   
Klarilu
sej vam pravim dobit se moramo pa se bo vse poštimaluser posted image
jaz zase vem 100% za ajsi,vičipu in živčka ok pa zdej še za Fargi vem kam dat user posted image ok pa za Lunco po mucku (i hope i'm wright) aaaaaaaaaaaaaaaaa snel se mi bouser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
4.2.2011 12:32:59   
Fargesia
klarilu, sem za srečanje!user posted image

a za se* pa ne veš kam jo dat?user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
4.2.2011 13:08:53   
Serendipity

klarilu, sem za srečanje!user posted image

a za se* pa ne veš kam jo dat?user posted image

Hm - tole je pa postalo dokaj očitno predvčerajšnjič - ko je LunCa postala Se* user posted image user posted image user posted image

fargi - pa neee da siii bibončka zbrisala? Ti pošljem tono pepela iz prvovrstnih prekmurskih drv (oz drf)  user posted image user posted image user posted image Ujej, naslednjič pridem jaz na vrsto * smijli,kinohtegrize*

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
4.2.2011 15:27:10   
~Biba~
fargi...haha nič hudega, sploh opazila nisemto čiščenje je verjetno bilo pred kratkim, ker se spomnim da sem te pred kakim tednom še brala

Se ..moj odvetnik, hvala za dostavo pepela od najbojših drf in ja še vedno sem pri IUI, ga mam 4x... 2x s klomifenom in 2x z gonalomuser posted image ..tole je zdaj 3...in upam da zadnji.

vičipu mislim nate, in držim pesti (čeprav ne vem točno zakaj)

ledenka res rabim navijanje ...tudi za naprej ja user posted image

je res šlo hitro..ekspres sexuser posted image ko je dr. rekla,tako samo še tole ven vzamemo...sem začudeno vprašala..a smo že konecuser posted image zdaj pa mučnih 14 dni čakanja...

Neposredna povezava do sporočila: 1340
4.2.2011 18:23:38   
Serendipity
bibika - bom teh 14 dni pridno mislila nate, stiskala pestke zate pa še moja mala miss bo sodelovala pri stiskanju pestk! Svečano obljubljam in zaobljubljam user posted image user posted image user posted image user posted image

ps: pa znaš kak je tau. S pepelon trbej nekan. Pa či se že fargica ponuja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
4.2.2011 19:50:21   
Fargesia

ps: pa znaš kak je tau. S pepelon trbej nekan. Pa či se že fargica ponuja user posted image user posted image user posted image

čuj, jaz nea rabim totega pepela, ki ga nima kam dat...gurta po sebi pa ga nea žellim preveč natrosit...kaka bom te vun zgledala?

Neposredna povezava do sporočila: 1342
4.2.2011 20:09:18   
viČipU

čuj, jaz nea rabim totega pepela, ki ga nima kam dat...gurta po sebi pa ga nea žellim preveč natrosit...kaka bom te vun zgledala?

s tezavo, ampak mi vaju je uspel razumet user posted image user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
4.2.2011 20:41:30   
aqua77
Kukuc... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
4.2.2011 21:08:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Kukuc... user posted image

O, a si končno dvignila pogled iz WC školjke? user posted image user posted image user posted image Kako si miša? Slabosti te še pestijo?

fargi - malo preveč pepela si si tij tau posijpala - zgleda ka je bil bole z nekšij prleškij logouf user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
5.2.2011 10:32:50   
Klarilu
sori punce sam jaz vas mam ful še pri ta drugmu profilu in če si ne pišemo skoz pozabim,****t ga tko pač je  i'm not perfect if you like it or not

Neposredna povezava do sporočila: 1346
5.2.2011 12:35:06   
viČipU
a damo bit vse vesele kot cebeleeee user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
5.2.2011 12:47:40   
LuNa73
Takole, za tiste ko je treba, držim pesti, da bo cilj dosežen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Klarilu, ti se sam ne sekiri kiro maš pa kiro nimaš za FB prjatlco, oz. pejt probat srečo..tak od oka .... mene je namreč ena iz RR dodala, ker je mislila, da sem čist ena tatretja... ampak, nobena tega ne obžaluje, prav nasprotno...postali sva pravi FB prjatlci user posted image user posted image user posted image .

Drgač pa, jst pa res vem kira je kira..če ne drgač mi je ratal povezat fotke, ki ste jih leple na FB in sem... npr. Klarilu, ti si ena od teh user posted image .

V živo vas RR-jvke poznam pa sam tri user posted image user posted image ! Prva, ki sem jo spoznala je bila Ajsiuser posted image ... druga je bila Se*user posted image (he he he, a veš da se že zdaj spomnim, kak si ti men svojga moža opisala, kak je oblečen... pa kak jst SMS-e berem, pa okol po dvorani zijam, kateri bi lahk bil oblečen tak kot si ti rekla.... on pa sedi zraven mene-seveda neoblečen po tvojem opisu!user posted image user posted image ), tretja pa je bila Biba, ki pa se, če ne bi imela mujceka, jaz pa ne odvečnih stvari zanj, verjetno še zdaj ne bi poznaliuser posted image .

Ampak ste me pa čist zares narežale s to temo o kdo je kdo user posted image ..... o nohtih, pa bom raj drugič, ker sem rabla skor pampersko user posted image

Želim vam lep lep vikend! user posted image

Fergi, pa si ti ziher da veš katera sem jaz? user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
5.2.2011 13:18:27   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

a damo bit vse vesele kot cebeleeee user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ne

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
5.2.2011 14:10:00   
viČipU
lunca a mene poznas user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?